*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 604992 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #1386 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 01:17:56 pm »
Συμφωνω Λωρα αλλα οσο δεν εργαζομαι...δυναμη εχει μονο η ψηφος μου στις εκλογες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:02:06 »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1387 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 01:28:44 pm »
Μπορει καποιοι να σκεφτουν, ναι αλλα οι στρατιωτικοι ειναι μπροσταρηδες στο πολεμο, σ'αυτο το πολεμο ομως που ζουμε τωρα συμμετεχουμε ολοι! Με τα χαρατσια,τα φτωχολογια, το αγχος,το αβεβαιο μελλον μας,το πιθανον χασιμο των σπιτιων μας και αλλα πολλα.

Tι είναι οι στρατιωτικοί...;; Μπροστάρηδες στον πόλεμο...;;;  ??? ??? ???  ::) ::) ::) Καλο,καλό... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Μη με παρεξηγείς...συμφωνώ σε όλα τα άλλα που είπες...αλλά ποιος πιστεύει πως είναι οι στρατιωτικοί σε κάτι χρήσιμοι...;; Ακόμη και στις προκλήσεις στο αιγαίο το λιμενικό βγαίνει μπροστά γιατί αν βγει το ναυτικό θα είναι πρόκληση πολέμου! Φύρα στην κοινωνία είναι και όμως το κράτος τους αντιμετωπίζει πολύ πιο ευνοϊκά από τους εκπαιδευτικούς...!
Mην το πάμε στο άλλο άκρο, υπάρχουν στρατωτικοί που είναι ιπτάμενοι και βατραχάνθρωποι και άλλοι που είναι γραφειάδες στο Υπουργείο και τη ΣΔΑ ή υπεύθυνοι μαγειρίων σε στρατόπεδα 10 λεπτά από την Ομόνοια. Εξάλλου ο εύκολος αντιλογός τους θα ήταν ότι οι στρατιωτικοί δεν έχουν γιορτές και ωράριο, ενώ οι εκπαιδευτικοί δουλεύουν 20 ώρες την εβδομάδα και κάθονται 3 μήνες το χρόνο... Το θέμα για εμένα είναι ότι είναι αστείο πλέον να παίρνουν όλοι τα ίδια σε ένα κλάδο, άσχετα από το τι κάνει ο καθένας και πως το κάνει. Αλλά τότε πάμε πάλι σε θέματα ατομικής αξιολόγησης στο δημόσιο...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2012, 01:30:22 pm από Green »

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1388 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 01:38:31 pm »
Εγω δεν υποτιμησα το εργο τους αλλα δυσκολες συνθηκες ,πραγματικα  εχουν και οι εκπαιδευτικοι πια ,που βρισκονται μακρια.Ας γινει κατι γι'αυτο....εκτος αν δεν υπαρχει αλληλεγγυη!

Αποσυνδεδεμένος katerinaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1389 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 02:26:07 pm »
H διεύθυνση Π.Ε ανατολικής Αττικής πλήρωσε σήμερα τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ συμπεριλαμβάνοντας νέες περικοπές (στη μισθοδοσία) χωρίς καμία προειδοποίηση βέβαια.
Ενδεικτικά ο δικός μου μισθός με την απεργία της 1ης Δεκεμβρίου ( η οποία μετά την εκκαθάριση προσμετρήθηκε στον Ιανουάριο) άγγιξε τα 689 ευρώ...
Όσοι δεν είχαν απεργήσει πληρώθηκαν γύρω στα 730 ευρώ...
Αύριο το πρωί θα συγκεντρωθούμε όσοι μπορούμε κατά τις 9:00 στη διεύθυνση Π.Ε ανατολ. Αττικής.
Όσοι δουλεύουν εκεί γύρω και έχουν στο μεταξύ ξεπεράσει και αυτό το σοκ, ας έρθουν εάν θέλουν...

Καλό Ξημέρωμα...

Ενημερωστε και εμας που ειμαστε στην επαρχια κ δε μπορουμε να ερθουμε...πως μπορουμε να συντονιστουμε ολοι οι ΕΣΠΑ να δουμε τι γινεται κ τι μπορουμε να κανουμε? Ελεος πια, απορω, αυτοι ξερουν αραγε τι κοβουν? και πως παιρνει αλλα ο ενας κ αλλα ο αλλος εφοσον δε μετραει τιποτα προς το παρων, και εν τελει πως στο καλο αποφασιζουν να κοψουν οτι τους κατεβει χωρις να εχει βγει επισημη αποφαση??? Τι ειναι ο μισθος μας, μπακαλικο? Δε γινονται αυτα τα πραγματα.....................

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:02:06 »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1390 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 03:21:34 pm »
Κανένας ΑΚΩ είδε τη μισθοδοσία του για να ενημερώσει κι εμάς τους "ανυποψίαστους" μη μας έρθει απότομο...είμαστε και σε μια ηλικία....

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1391 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 03:25:02 pm »
H διεύθυνση Π.Ε ανατολικής Αττικής πλήρωσε σήμερα τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ συμπεριλαμβάνοντας νέες περικοπές (στη μισθοδοσία) χωρίς καμία προειδοποίηση βέβαια.
Ενδεικτικά ο δικός μου μισθός με την απεργία της 1ης Δεκεμβρίου ( η οποία μετά την εκκαθάριση προσμετρήθηκε στον Ιανουάριο) άγγιξε τα 689 ευρώ...
Αύριο το πρωί θα συγκεντρωθούμε όσοι μπορούμε κατά τις 9:00 στη διεύθυνση Π.Ε ανατολ. Αττικής.
Όσοι δουλεύουν εκεί γύρω και έχουν στο μεταξύ ξεπεράσει και αυτό το σοκ, ας έρθουν εάν θέλουν...

Καλό Ξημέρωμα...
φοβάμαι οτι αυτή η ξαφνική μείωση πιθανον να ειναι απο το επίδομα αλληλεγγύης ( δεν είμαι σιγουρος) όπως εγινε και στους μόνιμους. μου είπε κάποιος απ'αυτους οτι τους ήρθε ειδοποιηση για 4 μηνες που θα έχουν επιπλέον μειωση στο μισθο τους... Νομίζω οτι αυτό θα συμβει και στους αναπληρωτές...

Αποσυνδεδεμένος millhaven

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1392 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 12:13:03 am »

Καλό Ξημέρωμα...

Γεια χαρά και πάλι

Σχετικά με τα παραπάνω, σε επικοινωνία που είχε η αρμόδια (για την πληρωμή των ΕΣΠΑ) υπάλληλος της διεύθυνσης με το υπουργείο σήμερα,  φαίνεται να προκύπτει το εξής: δεν πρόκειται για νέες περικοπές, αλλά για λάθος κατά την εκκαθάριση, που σχέτιζεται με τις κρατήσεις που έχουν να κάνουν με τις απεργίες. Ούτε και η ίδια η υπάλληλος κατάλαβε τι συνέβη ακριβώς. Αυτό που μπόρεσα να καταλάβω εγώ είναι ότι υπήρξε πρόβλημα με το νέο σύστημα πληρωμών (έναντι) και ενώ μας είχαν κανονικά κρατήσει αυτό που αναλογούσε στις απεργίες, λίγο μετά τα Χριστούγεννα από δικό τους λάθος, μας πλήρωσαν ένα ποσό που αντιστοιχεί στις περικοπές των απεργιών.

Τώρα, απ' ότι φαίνεται συνειδητοποίησαν ότι είχαν κάνει λάθος, επομένως αφαίρεσαν αυτό το επιπλέον ποσό από τη μισθοδοσία του Ιανουαρίου. Μπάχαλο  :-X και εννοείται ότι δεν μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν κανέναν, ούτε καν τις δευθύνσεις. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα αυτό προέκυψε μόνο για τη διεύθυνση Π.Ε ανατολ. Αττικής. Έχω την αίσθηση ότι θα είναι γενικότερο, γι αυτό καλό είναι να τσεκάρουμε όλοι αν όντως μας είχε δοθεί το συγκεκριμένο ποσό, που φαίνεται να αναλογεί ακριβώς στις ημέρες που έχει ο καθένας απεργήσει και στις αντίστοιχες κρατήσεις. Απ' ότι φαίνεται οι απεργίες φέρνουν σε "αμηχανία" το υπουργείο... ::) :-X

Σε ό, τι αφορά γενικότερα τις περικοπές μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι και το καθαρό ποσό που αντιστοιχεί σε έναν αναπληρωτή πλήρους ωραρίου (ΕΣΠΑ) είναι το 853 ευρώ και κάτι... Κανένα νεώτερο δεν έχει επίσης υπάρξει για την προσμέτρηση της προυπηρεσίας, των επιδομάτων μεταπτυχιακών κτλ.

Θα προσπαθήσω να επιβεβαιώσω τα παραπάνω και από το ΥΠΕΠΘ αύριο.
Για όποιον τυχόν αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα με τη μισθοδοσία Ιανουαρίου, το τηλ. για το αρμόδιο τμήμα στο υπουργείο (για την αισθητική αγωγή τουλάχιστον) είναι το 210-3442137, 210-3442140, Οικονόμου.

Ωραία περνάμε όμως ε, προσπαθώντας να λύσουμε κάθε μήνα τον γρίφο της μισθοδοσίας μας... Ιδίως για τους απεργούς ο βαθμός δυσκολίας όλο και αυξάνεται... ;)

A Bientot

Αποσυνδεδεμένος lampros7

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1393 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 03:47:51 pm »
Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που μισθοδοτούνται από τα προγράμματα ΕΣΠΑ ότι  πληρώθηκαν ΕΝΑΝΤΙ δεδουλευμένων για το μήνα Ιανουάριο. Υπενθυμίζουμε ότι η εκκαθάριση της μισθοδοσίας γίνεται στο διάστημα που ακολουθεί. Συνεπώς τυχόν διαφορές υπέρ των εκπαιδευτικών καταβάλλονται μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης, ανάμεσα στις 20 με 25 κάθε μήνα.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2012, 03:50:40 pm από lampros7 »

Αποσυνδεδεμένος athinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1394 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 04:02:01 pm »
Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που μισθοδοτούνται από τα προγράμματα ΕΣΠΑ ότι  πληρώθηκαν ΕΝΑΝΤΙ δεδουλευμένων για το μήνα Ιανουάριο. Υπενθυμίζουμε ότι η εκκαθάριση της μισθοδοσίας γίνεται στο διάστημα που ακολουθεί. Συνεπώς τυχόν διαφορές υπέρ των εκπαιδευτικών καταβάλλονται μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης, ανάμεσα στις 20 με 25 κάθε μήνα.
Εγώ πάντως που είμαι Κυκλάδες ακόμα τίποτα. Σημεία που μίλησα με τη Δευτεροβάθμια μου είπανε οτι ακόμη δεν έχουν πάρει την εντολή από το ΕΣΠΑ για να μου βάλουνε τα λεφτά. Τι να πω....

Αποσυνδεδεμένος mpelas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1395 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 04:37:33 pm »

Αυτό ισχύει και για την Αβαθμια και για την

Αποσυνδεδεμένος marcy

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1396 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 04:38:41 pm »
Για τους ΑΚΩ έχει ακουστεί κάτι νεότερο;
Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1397 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 07:37:01 pm »
Ο Ιανουάριος για τους αναπληρωτές

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1398 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 08:14:15 pm »
Ο Ιανουάριος για τους αναπληρωτές
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2012, 08:16:20 pm από kxrysa »
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος συρμα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1399 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 08:59:01 pm »
συναδελφος που ρωτησε στην πρωτοβαθμια χιου του ειπαν οτι ο μισθος των αναπληρωτων στην παραμεθοριο ειναι 927 ευρω, δεν αναγνωριζεται προϋπηρεσια κτλ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182733
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)