0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 03, 2012, 10:45:47 amΤα 1092 είναι μεικτά για ανύπαντρο/παντρεμένο χωρίς παιδί.Eίδα και εγώ μόλις σήμερα τη μισθοδοσία μου. Θα τα πάρω στις 10. 1080. Στο χέρι θα πάρω. Δεν ξέρω αν είναι με παλιό ή ενιαίο.
Τα 1092 είναι μεικτά για ανύπαντρο/παντρεμένο χωρίς παιδί.
Παράθεση από: eva7 στις Φεβρουαρίου 03, 2012, 03:09:19 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 03, 2012, 10:45:47 amΤα 1092 είναι μεικτά για ανύπαντρο/παντρεμένο χωρίς παιδί.Eίδα και εγώ μόλις σήμερα τη μισθοδοσία μου. Θα τα πάρω στις 10. 1080. Στο χέρι θα πάρω. Δεν ξέρω αν είναι με παλιό ή ενιαίο.1080 ευρώ με το ενιαίο δεν υπάρχουν πλέον. Εκτός αν καποιος έχει επίδομα παραμεθορίου και 3 παιδιά.
Mόλις είπαν στο δελτίο του Alpha ότι η Τρόικα ζητά για πρώτη φορά καθαρά απολύσεις δασκάλων και καθηγητών.
Παράθεση από: Green στις Φεβρουαρίου 03, 2012, 04:16:39 pmΠαράθεση από: eva7 στις Φεβρουαρίου 03, 2012, 03:09:19 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 03, 2012, 10:45:47 amΤα 1092 είναι μεικτά για ανύπαντρο/παντρεμένο χωρίς παιδί.Eίδα και εγώ μόλις σήμερα τη μισθοδοσία μου. Θα τα πάρω στις 10. 1080. Στο χέρι θα πάρω. Δεν ξέρω αν είναι με παλιό ή ενιαίο.1080 ευρώ με το ενιαίο δεν υπάρχουν πλέον. Εκτός αν καποιος έχει επίδομα παραμεθορίου και 3 παιδιά.Aκούστε το περίεργο. Μόλις το πρωί είδα τη μισθοδοσία μου. Μόλις τώρα ξαναμπήκα στο σύστημα για να ενημερώσω και την άλλη αναπληρώτρια πόσα να περιμένει και άφαντη η μισθοδοσία Ιανουαρίου. Που σημαίνει?....Μάλλον ότι μου έκαναν λάθος και θα βάλουν τώρα το "σωστό". Αλήθεια...οι κυβερνώντες θα ζούσαν με 850 ευρό στην Ελλάδα του 2012??? Μα τι ρωτώ η ανόητη.....
συναδελφος που ρωτησε στην πρωτοβαθμια χιου του ειπαν οτι ο μισθος των αναπληρωτων στην παραμεθοριο ειναι 927 ευρω, δεν αναγνωριζεται προϋπηρεσια κτλ.
οι πολιτικοί, τα ΜΜΕ , οι μόνιμοι και ενα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, θυμήθηκε τους αναπληρωτές τώρα που πρέπει να τους κόψει. Τόσο καιρό μας ...αμάνε, και τώρα φταίμε εμείς και από πάνω. Δεν είμαι ίσος σε ένα σχολείο που ίσως δεν θα είμαι.Ούτε θα παίζω τον φινλανδό για να ...αυλώνει η Αννούλα. Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν την αλήθεια (μας).Μάθημα και εξετάσεις θα γίνουν, αλλά δεν αγγίζω τίποτα άλλο μέσα στο σχολείο, ούτε συνεργάζομαι με την διοίκηση. (Αν θα αντέξω, γιατί είναι όλοι πολύ ευγενικοί μαζί μου )
Παράθεση από: συρμα στις Φεβρουαρίου 02, 2012, 08:59:01 pmσυναδελφος που ρωτησε στην πρωτοβαθμια χιου του ειπαν οτι ο μισθος των αναπληρωτων στην παραμεθοριο ειναι 927 ευρω, δεν αναγνωριζεται προϋπηρεσια κτλ.Ειναι τετελεσμενο οτι η προυπηρεσια μας παπαλα; Δεν μετραει πουθενα; Μπαινουμε στ βαθμο κι ας εχουμε και δεκα χρονια (που λεει ο λογος) προυπηρεσιας;;;;