*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 605074 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #1414 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 04:16:39 pm »
Τα 1092 είναι μεικτά για ανύπαντρο/παντρεμένο χωρίς παιδί.

Eίδα και εγώ μόλις σήμερα τη μισθοδοσία μου. Θα τα πάρω στις 10. 1080. Στο χέρι θα πάρω. Δεν ξέρω αν είναι με παλιό ή ενιαίο.
1080 ευρώ με το ενιαίο δεν υπάρχουν πλέον. Εκτός αν καποιος έχει επίδομα παραμεθορίου και 3 παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:59:23 »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1415 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 04:29:59 pm »

Eίδα και εγώ μόλις σήμερα τη μισθοδοσία μου. Θα τα πάρω στις 10. 1080. Στο χέρι θα πάρω. Δεν ξέρω αν είναι με παλιό ή ενιαίο.
1080 ευρώ με το ενιαίο δεν υπάρχουν πλέον. Εκτός αν καποιος έχει επίδομα παραμεθορίου και 3 παιδιά.

Aκούστε το περίεργο. Μόλις το πρωί είδα τη μισθοδοσία μου. Μόλις τώρα ξαναμπήκα στο σύστημα για να ενημερώσω και την άλλη αναπληρώτρια πόσα να περιμένει και άφαντη η μισθοδοσία Ιανουαρίου. Που σημαίνει?....Μάλλον ότι μου έκαναν λάθος και θα βάλουν τώρα το "σωστό". Αλήθεια...οι κυβερνώντες θα ζούσαν με 850 ευρό στην Ελλάδα του 2012??? Μα τι ρωτώ η ανόητη.....

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1416 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 04:46:28 pm »

Με το παλιό μάλλον πληρώνεσαι. Και είναι σίγουρο εφόσον συμμετείχες σε απεργία...

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1417 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 04:52:34 pm »
Συμμετείχα και σε απεργία αλλά απ'ό,τι έγραψα πιο πάνω η μισθοδοσία μου "εξαφανίστηκε" λίγες ώρες αφότου μπήκε στο athena...Επομένως μου'ρχεται το 800-...Πωπω....Προτάσεις για να ξοδέψω αυτό το υπέρογκο ποσό?????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:59:23 »

Αποσυνδεδεμένος joalgsoul

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1418 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 05:18:41 pm »
Τα 1092 ειναι μεικτα. Επισης εχω και 100 το παραμεθοριο(και αυτο μεικτο) και τιποτα αλλο. Μειον το φορο, βγαινει 1100. Αυτον τον μηνα βεβαια σε κανενα αναπληρωτη στο σχολειο δεν κρατησαν το ικα εργαζομενου.. Δεν ξερω γιατι, ουτε αν θα το κρατησουν καποια αλλη στιγμη ..

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1419 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 07:13:48 pm »
Mόλις είπαν στο δελτίο του Alpha ότι η Τρόικα ζητά για πρώτη φορά καθαρά απολύσεις δασκάλων και καθηγητών.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2012, 07:15:22 pm από Green »

Αποσυνδεδεμένος fainareti

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1420 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 09:12:16 pm »
Απάνω τους!!!!!!!!!!Η χυδαιότητα τους δεν έχει όρια πια.........
Η μοίρα του ανθρώπου είναι η εξελιξη.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1421 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 09:20:40 pm »
Mόλις είπαν στο δελτίο του Alpha ότι η Τρόικα ζητά για πρώτη φορά καθαρά απολύσεις δασκάλων και καθηγητών.
Και το επανέλαβαν και στο Kondra ενώ έχει ανέβει και σε πολλά blogs.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1422 στις: Φεβρουαρίου 04, 2012, 05:57:06 pm »

Aκούστε το περίεργο. Μόλις το πρωί είδα τη μισθοδοσία μου. Μόλις τώρα ξαναμπήκα στο σύστημα για να ενημερώσω και την άλλη αναπληρώτρια πόσα να περιμένει και άφαντη η μισθοδοσία Ιανουαρίου. Που σημαίνει?....Μάλλον ότι μου έκαναν λάθος και θα βάλουν τώρα το "σωστό". Αλήθεια...οι κυβερνώντες θα ζούσαν με 850 ευρό στην Ελλάδα του 2012??? Μα τι ρωτώ η ανόητη.....

εχεις δικιο...ενω ειχα κανει και εκτυπωση μισθοδοσιας του Ιανουαριου διαπιστωσα και εγω οτι κατεβασαν τις μισθοδοσιες ολων των αναπληρωτων. Αρα θα μας πληρωσουν με το νεο μισθολογιο και μαλλον με αναδρομικες κρατησεις ...Κρατατε γερα....υπομονη..

Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1423 στις: Φεβρουαρίου 04, 2012, 07:54:31 pm »
συναδελφος που ρωτησε στην πρωτοβαθμια χιου του ειπαν οτι ο μισθος των αναπληρωτων στην παραμεθοριο ειναι 927 ευρω, δεν αναγνωριζεται προϋπηρεσια κτλ.

Ειναι τετελεσμενο οτι η προυπηρεσια μας παπαλα; Δεν μετραει πουθενα; Μπαινουμε στ βαθμο κι ας εχουμε και δεκα χρονια (που λεει ο λογος) προυπηρεσιας;;;;

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1424 στις: Φεβρουαρίου 04, 2012, 11:52:26 pm »
Ναι δυστυχώς είναι σίγουρο.Είτε έχεις διδακτορικό είτε είσαι πρώτη χρονιά αναπληρωτης είτε 7η είναι το ίδιο πράγμα.Πέρα από το βασικό μισθό δεν αναγνωρίζεται τπτ άλλο >:(

εν αναμονή της περιβόητης εγκυκλίου~~
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1425 στις: Φεβρουαρίου 05, 2012, 01:09:31 am »
οι πολιτικοί, τα ΜΜΕ , οι μόνιμοι και ενα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, θυμήθηκε τους αναπληρωτές τώρα που πρέπει να τους κόψει. Τόσο καιρό μας ...αμάνε, και τώρα φταίμε εμείς και από πάνω. Δεν είμαι ίσος σε ένα σχολείο που ίσως δεν θα είμαι.
Ούτε θα παίζω τον φινλανδό για να ...αυλώνει η Αννούλα. Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν την αλήθεια (μας).
Μάθημα και εξετάσεις θα γίνουν, αλλά δεν αγγίζω τίποτα άλλο μέσα στο σχολείο, ούτε συνεργάζομαι με την διοίκηση. (Αν θα αντέξω, γιατί είναι όλοι πολύ ευγενικοί μαζί μου :-[ :-\)

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1426 στις: Φεβρουαρίου 05, 2012, 12:43:03 pm »
οι πολιτικοί, τα ΜΜΕ , οι μόνιμοι και ενα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, θυμήθηκε τους αναπληρωτές τώρα που πρέπει να τους κόψει. Τόσο καιρό μας ...αμάνε, και τώρα φταίμε εμείς και από πάνω. Δεν είμαι ίσος σε ένα σχολείο που ίσως δεν θα είμαι.
Ούτε θα παίζω τον φινλανδό για να ...αυλώνει η Αννούλα. Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν την αλήθεια (μας).
Μάθημα και εξετάσεις θα γίνουν, αλλά δεν αγγίζω τίποτα άλλο μέσα στο σχολείο, ούτε συνεργάζομαι με την διοίκηση. (Αν θα αντέξω, γιατί είναι όλοι πολύ ευγενικοί μαζί μου :-[ :-\)

μαζι σου!!!!!
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος giak

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1427 στις: Φεβρουαρίου 05, 2012, 01:54:26 pm »
συναδελφος που ρωτησε στην πρωτοβαθμια χιου του ειπαν οτι ο μισθος των αναπληρωτων στην παραμεθοριο ειναι 927 ευρω, δεν αναγνωριζεται προϋπηρεσια κτλ.

Ειναι τετελεσμενο οτι η προυπηρεσια μας παπαλα; Δεν μετραει πουθενα; Μπαινουμε στ βαθμο κι ας εχουμε και δεκα χρονια (που λεει ο λογος) προυπηρεσιας;;;;
Ναι. Από πέρσι δε μετράει για διορισμό. Φέτος μάθαμε ότι ούτε μισθολογικά μετράει. Αλλά και πάλι από την ανεργία και χωρίς επίδομα που ήμουν πέρσι προτιμώ τα 840.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)