0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, μήπως η κοπέλα έχει μεταπτυχιακό ή κανένα τέκνο?
Παράθεση από: ladylav στις Φεβρουαρίου 17, 2012, 08:48:10 pmβεβαια αυτοι που εχουν παιδια δεν κοτανε να απεργησουν και τι να τους πεις?Εγώ έχω 3 παιδιά και θεωρώ ότι είναι ηθική υποχρέωσή μου απέναντί τους να τους δείχνω ότι δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. 'Οσον αφορά τις αναπληρώσεις.... άλλο πονεμένο θέμα. Οι αναπληρώσεις γίνονται κανονικότατα και σε απεργίες και σε άδειες συναδέλφων. Και Joanna θα'θελα πολύ να δω πως είναι δυνατόν να ντραπεί ο δικός μας διευθυντής. Αυτός είναι ικανός να σε στείλει στο τρελάδικο και όταν δει εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ να αρχίσει το γλύψιμο....... μπλιαχ
βεβαια αυτοι που εχουν παιδια δεν κοτανε να απεργησουν και τι να τους πεις?
Προϋπηρεσία ναι δεν λαμβάνεται υπόψη, αλλά συνάδελφος αναπληρώτρια παίρνει επιπλέον ποσό για το μεταπτυχιακό. Τσεκαρισμένο!
Καλωσόρισες ellini!Ναι μόνο οι ΕΣΠΑ πληρωνονται με το ενιαιο.Οι υπολλοιποι κανονικα.Σε όλες τις διευθυνσεις
καλησπέρα! Μία ερώτηση να κάνω..Υπάρχουν και άλλες Δευτεροβάθμιες που κάνουν κρατήσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ΕΣΠΑ? Γιατί η Δ/βαθμια Μαγνησίας κανει κρατήσεις ΜΟΝΟ σε ΕΣΠΑ,οι υπόλοιποι αναπληρωτές ειδικής και γενικής κανονικά πληρώνονται
και κάτι ακόμα..γνωρίζει κανείς αν και του χρόνου θα υπάρχει πρόγραμμα ΕΣΠΑ?
ξερει κανεις ειναι 6,5 την ωρα ο ωρομισθιος φετος?
3 Πλήρης εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου: Υπ.Οικ/Υπ.Διοικ.Μεταρ. μέχρι 24 ΦεβρουαρίουΚΥΑ για τους δικηγόρους ΚΥΑ Έτοιμη για υπογραφήΚΥΑ για το ειδικό επιστημονικό προσωπικό των ανεξάρτητων αρχών Έτοιμη για υπογραφήΚΥΑ για τους μετακλητούς υπαλλήλους Έτοιμη για υπογραφήΚΥΑ για τους εργαζόμενους ορισμένου χρόνου Έτοιμη για υπογραφήhttp://www.tovima.gr/files/1/2012/02/18/Metra1.pdf