0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: joap στις Φεβρουαρίου 19, 2012, 08:47:02 pm3 Πλήρης εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου: Υπ.Οικ/Υπ.Διοικ.Μεταρ. μέχρι 24 ΦεβρουαρίουΚΥΑ για τους δικηγόρους ΚΥΑ Έτοιμη για υπογραφήΚΥΑ για το ειδικό επιστημονικό προσωπικό των ανεξάρτητων αρχών Έτοιμη για υπογραφήΚΥΑ για τους μετακλητούς υπαλλήλους Έτοιμη για υπογραφήΚΥΑ για τους εργαζόμενους ορισμένου χρόνου Έτοιμη για υπογραφήhttp://www.tovima.gr/files/1/2012/02/18/Metra1.pdfΜια ερωτηση.................Αφου θα ενταχθουμε οι αναπληρωτες με αυτην την ΚΥΑ στο ενιαιο μισθολογιο και θα πρεπει να μας παρουν αναδρομικα ολα οσα μας εδωσαν παραπανω απο τον Νοεμβριο............δεν θα επρεπε, αφου ειμαστε οπως και οι μονιμοι εκπαιδευτικοι, να αναγνωριστουν και τα χρονια προυπηρεσιας μας????Δηλ εγω περσι ειμουν Μ.Κ 15 και φετος (σαν αναπληρωτρια παντα) μας εβαλαν ολους στο Μ.Κ 18.Αφου θελουν να ενταχθουμε στο μισθολογιο των μονιμων , γιατι δεν αναγνωριζουν και την προυπηρεσια μας σαν τους μονιμους??ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??Δηλ. και να μας πετσοκοψουν τους μισθους που οι περισσοτεροι αναπληρωτες κατα βαση ειναι μακρια απο τον τοπο κατοικιας τους και νοικιαζουν, σε αντιθεση με τους μονιμους που οι περισσοτεροι ειναι στα σπιτια τους............και να μην αναγνωριστουν τα κλιμακια μας ενω στους μονιμους τα αναγνωριζει.ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??
3 Πλήρης εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου: Υπ.Οικ/Υπ.Διοικ.Μεταρ. μέχρι 24 ΦεβρουαρίουΚΥΑ για τους δικηγόρους ΚΥΑ Έτοιμη για υπογραφήΚΥΑ για το ειδικό επιστημονικό προσωπικό των ανεξάρτητων αρχών Έτοιμη για υπογραφήΚΥΑ για τους μετακλητούς υπαλλήλους Έτοιμη για υπογραφήΚΥΑ για τους εργαζόμενους ορισμένου χρόνου Έτοιμη για υπογραφήhttp://www.tovima.gr/files/1/2012/02/18/Metra1.pdf
Aφού τους αφήνουμε ακόμη στις καρέκλες τους και δεν έχει γίνει χαμός καλά μας κάνουν. Διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο ο Γεώργιος Παπανδρέου στη Σκιάθο..Μέσα στην κρίση!! Κι εμείς ανεβαίνουμε στην κάθε βουνοκορφή της Ελλάδας για ψίχουλα!! Αλλά τη μάθαμε την καραμελίτσα "Ο σωστός ΔΑΣΚΑΛΟΣ νοιάζεται για το καλό των παιδιών του..με όποιο τίμημα"..Τότε παραδέχομαι ότι είμαι ΚΑΚΟΣ δάσκαλος. Γιατί δεν εργάζομαι γαι την τιμή των όπλων. Αλλά για να θρέψω και τα δικά μου παιδιά. Με όποιο τίμημα.
Παράθεση από: ellini στις Φεβρουαρίου 19, 2012, 03:11:01 pmκαλησπέρα! Μία ερώτηση να κάνω..Υπάρχουν και άλλες Δευτεροβάθμιες που κάνουν κρατήσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ΕΣΠΑ? Γιατί η Δ/βαθμια Μαγνησίας κανει κρατήσεις ΜΟΝΟ σε ΕΣΠΑ,οι υπόλοιποι αναπληρωτές ειδικής και γενικής κανονικά πληρώνονται http://www.pde.gr/index.php?topic=23812.msg551737#msg551737
καλησπέρα! Μία ερώτηση να κάνω..Υπάρχουν και άλλες Δευτεροβάθμιες που κάνουν κρατήσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ΕΣΠΑ? Γιατί η Δ/βαθμια Μαγνησίας κανει κρατήσεις ΜΟΝΟ σε ΕΣΠΑ,οι υπόλοιποι αναπληρωτές ειδικής και γενικής κανονικά πληρώνονται
Mια χαρα προετοιμασμενοι ειμαστε εμεις του τακτικου.εμενα μου ειπαν ηδη απο το γραφειο μου οτι μεχρι τον ιουνιο θα παιρνω περιπου 700 ισως και λιγοτερα..