0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά από επικοινωνία με το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, κατάταξη ως εξής:Μεταπτυχιακό: προσθήκη 2 ετών, Διδακτορικό: προσθήκη 6 ετών.Η προϋπηρεσία υπολογίσθηκε έως και 31/10/2011 για όσους προσελήφθησαν μέχρι και την ημέρα αυτή ενώ για τους υπόλοιπους υπολογίσθηκε η αναγνωρισμένη.Την 1/11/2011:Έως και 2 έτη: βαθμός ΣΤ.Άπό 2 έτη και 1 ημέρα έως και 4 έτη: Ε-0.Από 4 έτη και 1 ημέρα έως και 6 έτη: Ε-1.Από 6 έτη και 1 ημέρα έως και 8 έτη: Δ-0.Από 8 έτη και 1 ημέρα έως και 10 έτη: Δ-1.
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 05, 2012, 03:00:51 pmeva7 η κατάταξη για πολλούς θα γίνει τον επόμενο μήνα επειδή δεν προλάβαιναν στις Δ/νσεις. Από εκεί κι έπειτα επειδη λες ότι σου είπαν άλλα από την Δ/νση όπου ανήκεις, είναι σαφές ότι το πρόβλημα, εφόσον υπάρχει πρόβλημα, δεν μπορεί να λυθεί στο φόρουμ αλλά με την δ/νση σου. Επικοινώνησε ξανά μαζί τους κι αν χρειαστεί κι εγγράφως.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Στη Δευτεροβ. Αιτ/νίας επικρατεί το χάος μετά την εγκύκλιο. Δεν ξέρει κανείς τίποτε σίγουρο. Ελπίζω να λυθεί τον επόμενο μήνα και να μην έχω συνέχεια γιατί πραγματικά βιώνουμε μια απίστευτη ταλαιπωρία εδώ και καιρό..μισθοί, κλειδωμένοι πίνακες, κλιμάκια μπλα-μπλα...κούραση..exeis adiko....ama mpeis sto ATHENA deixnei akribos ti pairneis.....853 mis8o-148.5 anadromiko kinitro =704.5....
eva7 η κατάταξη για πολλούς θα γίνει τον επόμενο μήνα επειδή δεν προλάβαιναν στις Δ/νσεις. Από εκεί κι έπειτα επειδη λες ότι σου είπαν άλλα από την Δ/νση όπου ανήκεις, είναι σαφές ότι το πρόβλημα, εφόσον υπάρχει πρόβλημα, δεν μπορεί να λυθεί στο φόρουμ αλλά με την δ/νση σου. Επικοινώνησε ξανά μαζί τους κι αν χρειαστεί κι εγγράφως.
Λείπει ο βαθμός Ε με ΜΚ2 από την παραπάνω κατάταξη. Νομίζω ότι με 6 έως 7 χρόνια (δηλαδή τη μέγιστη προυπηρεσία) πας σε Ε-2, δεν νομίζω ότι ο αναπληρωτής μπορεί ποτέ να βρεθεί στον βαθμό Δ.
Παράθεση από: Green στις Μαρτίου 05, 2012, 04:50:17 pmΛείπει ο βαθμός Ε με ΜΚ2 από την παραπάνω κατάταξη. Νομίζω ότι με 6 έως 7 χρόνια (δηλαδή τη μέγιστη προυπηρεσία) πας σε Ε-2, δεν νομίζω ότι ο αναπληρωτής μπορεί ποτέ να βρεθεί στον βαθμό Δ.Αν έχει διδακτορικό μπαίνει κατευθείαν στον Δ.Με 6 έτη και 1 ημέρα μπαίνει επίσης στον Δ γιατί:ελάχιστος χρόνος παραμονής στο ΣΤ: 2 έτηελάχιστος χρόνος παραμονής στον Ε: 4 έτη
επομένως εγώ που έχω αναγνωρίσει προυπηρεσία 8 έτη πριν της 30-10-11 και έχω 28 μήνες ως αναπληρωτρια θα μου την μετρήσουν αθροιστικά , και όχι μόνο τα 7 χρόνια;
Παράθεση από: mackis στις Μαρτίου 05, 2012, 02:08:18 pmΜετά από επικοινωνία με το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, κατάταξη ως εξής:Μεταπτυχιακό: προσθήκη 2 ετών, Διδακτορικό: προσθήκη 6 ετών.Η προϋπηρεσία υπολογίσθηκε έως και 31/10/2011 για όσους προσελήφθησαν μέχρι και την ημέρα αυτή ενώ για τους υπόλοιπους υπολογίσθηκε η αναγνωρισμένη.Την 1/11/2011:Έως και 2 έτη: βαθμός ΣΤ.Άπό 2 έτη και 1 ημέρα έως και 4 έτη: Ε-0.Από 4 έτη και 1 ημέρα έως και 6 έτη: Ε-1.Από 6 έτη και 1 ημέρα έως και 8 έτη: Δ-0.Από 8 έτη και 1 ημέρα έως και 10 έτη: Δ-1.Λείπει ο βαθμός Ε με ΜΚ2 από την παραπάνω κατάταξη. Νομίζω ότι με 6 έως 7 χρόνια (δηλαδή τη μέγιστη προυπηρεσία) πας σε Ε-2, δεν νομίζω ότι ο αναπληρωτής μπορεί ποτέ να βρεθεί στον βαθμό Δ.
Παράθεση από: Green στις Μαρτίου 05, 2012, 04:50:17 pmΠαράθεση από: mackis στις Μαρτίου 05, 2012, 02:08:18 pmΜετά από επικοινωνία με το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, κατάταξη ως εξής:Μεταπτυχιακό: προσθήκη 2 ετών, Διδακτορικό: προσθήκη 6 ετών.Η προϋπηρεσία υπολογίσθηκε έως και 31/10/2011 για όσους προσελήφθησαν μέχρι και την ημέρα αυτή ενώ για τους υπόλοιπους υπολογίσθηκε η αναγνωρισμένη.Την 1/11/2011:Έως και 2 έτη: βαθμός ΣΤ.Άπό 2 έτη και 1 ημέρα έως και 4 έτη: Ε-0.Από 4 έτη και 1 ημέρα έως και 6 έτη: Ε-1.Από 6 έτη και 1 ημέρα έως και 8 έτη: Δ-0.Από 8 έτη και 1 ημέρα έως και 10 έτη: Δ-1.Λείπει ο βαθμός Ε με ΜΚ2 από την παραπάνω κατάταξη. Νομίζω ότι με 6 έως 7 χρόνια (δηλαδή τη μέγιστη προυπηρεσία) πας σε Ε-2, δεν νομίζω ότι ο αναπληρωτής μπορεί ποτέ να βρεθεί στον βαθμό Δ.Συναδελφοι εγω καταλαβαινω αυτο που εγραψα και σε προηγουμενο ποστ , οτι δηλ για το βαθμο Ε ειτε θα παρεις ΜΚ1 ειτε θα παιρνεις ΜΚ2 δεν υπαρχει ΜΚ0 .Τωρα εχω την γνωμη οτι ο Μπαλαγκας στον πινακα του για το ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΠΟ 1-1-2012 εχει κανει λαθος στο χρονο προυπηρεσιας οπως κατατασσει τους βαθμους αφου απο το αρθρο 7 του νομου καθοριζει καθε ποσα χρονια αλλαζεις και βαθμο !!!!!!!!!!!!
Καλό βράδυ σε όλους!Είμαι αναπληρώτρια με 32 μήνες προϋπηρεσία μέχρι τον Οκτώβρη και μεταπτυχιακό αναγνωρισμένο. Παράλληλα από το διδακτορικό μου έχω και άλλα χρόνια υπηρεσίας σε ερευνητικά προγράμματα και προϋπηρεσία σε δημόσια ΙΕΚ σαν εκπαιδεύτρια..Το Σεπτέμβριο είχα καταθέσει την προϋπηρεσία μου από τα ΙΕΚ και από το γραφείο με ενημέρωσαν σχετικά με την μη δυνατή αναγνώριση της. Μπορώ να κάνω κάτι πλέον για να αναγνωρίσω την προϋπηρεσία;