0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν νομίζω ότι προστίθενται Μάκη τα χρόνια του διδακτοριού ή του μεταπτυχιακού στην προυπηρεσία πέραν της 7ετίας, απλά βοηθούν στο να φτάσει κάποιος την 7ετία. Και επίσης δεν κατάλαβα γιατί εξορισμού βγάζεις το ΜΚ2 του Ε βαθμού από την κατάταξη των αναπληρωτών.
Παράθεση από: Green στις Μαρτίου 05, 2012, 08:29:03 pmΔεν νομίζω ότι προστίθενται Μάκη τα χρόνια του διδακτοριού ή του μεταπτυχιακού στην προυπηρεσία πέραν της 7ετίας, απλά βοηθούν στο να φτάσει κάποιος την 7ετία. Και επίσης δεν κατάλαβα γιατί εξορισμού βγάζεις το ΜΚ2 του Ε βαθμού από την κατάταξη των αναπληρωτών.Ο Ε-2 υπάρχει για 2 λόγους:1. Γιατί εκεί μπήκαν οι "άτυχοι" μόνιμοι με 6 έτη και 1 ημέρα έως 8 έτη 11 μήνες και 29 ημέρες.2. Εκεί θα μπει ο μόνιμος ο οποίος θα έχει διανύσει τα 4 έτη στον Ε αλλά δεν θα πάρει προαγωγή στον Δ.Για τους αναπληρωτές δεν μπορεί να ισχύσει ο Ε-2 γιατί με 6 έτη και 1 ημέρα μπαίνει στον Δ (2 έτη για ΣΤ και 4 στον Ε).Όσο για το άλλο θέμα (μεταπτυχιακό/διδακτορικό) δεν είμαι απολύτως βέβαιος αλλά δεν μιλάει για "προσθήκη" ετών. Λέει ότι μπαίνεις στον Δ/Ε αντίστοιχα και σε άλλη παράγραφο μιλάει για την προσμέτρηση το πολύ 7 ετών.Θα προσπαθήσω να το επιβεβαιώσω αύριο και θα σου πω.
Ρώτα για το ΜΚ2 του Ε. Δεν έχει νόημα να υπάρχει ως κλιμάκιο αλλά οι αναπληρωτές να μην μπορούν να μπουν σε αυτό. Εγώ ξέρω ότι πια το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό δεν δίνουν κάποιο επίδομα, αλλά χρόνια προυπηρεσίας για να ανέβεις βαθμό. Ως εκ τούτου προφανώς μετρούν απλά στο να συμπληρώσει κάποιος τα 7 έτη μέχρι τα οποία μπορεί να του αναγνωριστεί η προυπηρεσία.
Πάμε ξανά (τονίζω ότι αφορά μόνο αναπληρωτές):Ο βαθμός Ε έχει εισαγωγικό κλιμάκιο, το "0". Έχει το 1 και το 2 (δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή).Το ίδιο και ο Δ (έχει και Δ-3 αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή).Με 2 έτη και 1 ημέρα μπαίνεις στο Ε-0.Με 4 έτη και 1 ημέρα μπαίνεις στο Ε-1.Στο Ε-2 δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να μπει αναπληρωτής γιατί με 6 έτη και 1 ημέρα μπαίνει στον Δ-0.Σε ακραία περίπτωση: διδακτορικό και 7 χρόνια προϋπηρεσίας έχουμε συνολικά 13 χρόνια άρα Γ-1.Σε άλλη ακραία περίπτωση: μεταπτυχιακό και 7 χρόνια προϋπηρεσία έχουμε συνολικά 9 χρόνια άρα Δ-1.Αν υπάρχει διαφωνία, μπορούμε να το συζητήσουμε.
δες σε παρακαλω το αρθρο 28 του νομου 4024, οπως κατατασσουν τους μονιμους θα καταταξουν και εμας αναπαντητα τα ερωτηματα για διδακτορικο ,για διδακτορικο και προυπηρεσια ,για μεταπτυχιακο και πανω απο 5 χρονια προυπηρεσια
Ποτε πληρωνομαστε παιδια?εχει ακουσει κανεις τπτ?