0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην πρωτοβάθμια που ρώτησα μου είπαν ότι αυτοί βάζουν στα στοιχεία στο πρόγραμμα για την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και αυτό βγάζει αυτόματα με ποιο βαθμό - κλιμάκιο θα πληρωθούμε .Ελπίζω οι αρμόδιοι του προγράμματος να το διορθώσουν από το υπουργείο οικονομικών.
εννοώ από την πρωτοβάθμια;
εμένα μου είπε ότι δεν μπορεί να επέμβει. Μάλιστα με 7 χρόνια το σύστημα με έβαλε στο Ε1. Τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω , γιατί κανονικά έπρεπε να μπω στο Δ. Πάντως στην δική μου Πρωτοβάθμια δεν έχουν ιδέα από το email που έστειλε το υπουργείο με τις κατατάξεις ανάλογα με τα χρόνια.Συγνώμη το υπουργείο δεν το έστειλε σε όλες τις Πρωτοβάθμιες;
Παράθεση από: FOTINISER στις Μαρτίου 11, 2012, 10:07:10 pmεμένα μου είπε ότι δεν μπορεί να επέμβει. Μάλιστα με 7 χρόνια το σύστημα με έβαλε στο Ε1. Τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω , γιατί κανονικά έπρεπε να μπω στο Δ. Πάντως στην δική μου Πρωτοβάθμια δεν έχουν ιδέα από το email που έστειλε το υπουργείο με τις κατατάξεις ανάλογα με τα χρόνια.Συγνώμη το υπουργείο δεν το έστειλε σε όλες τις Πρωτοβάθμιες;Μιλούσα για
παιδιά απο