0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mitsy στις Οκτωβρίου 21, 2011, 05:09:32 pmστο "επικινδυνη-ανθιυγιεινη" ανήκει το ειδικής αγωγής;ή είναι οριστικό ότι καταργείται;;οριστικο, βρε τι επαθαν οι συνσδεφοι των σεμιναριων με τις 400 ωρες στην ειδικη αγωγη.................να μην αναγνωριζετε το σεμιναριο που γινοταν για να μπουν τα λαμογια στους πινακες ???και οσοι προλαβαν και μπηκαν και επιμορφωθηκαν να τους κοβεται και το επιδομα? ντροπη α ρε εληναρες λαμογια.............κλεινουν πολλα παραθυρακια και παθατε την πλακα σας
στο "επικινδυνη-ανθιυγιεινη" ανήκει το ειδικής αγωγής;ή είναι οριστικό ότι καταργείται;;
συγγνωμη τελικα 850 θα παρουμε οταν πληρωθουμε? εγω συναδελφοι αν ισχυει αυτο με το που δω τον πρωτο μισθο παραιτουμαι. χωρις δευτερη κουβεντα. εχω φιλο που μολις μου ειπε οτι στους εργατες του στο μαρμαραδικο του παιρνουν 1000. δεν καθομαι να ξεφτιλιστω ετσι.
Την κατηγορηματική δέσμευση ότι κάθε ευρώ που δεν καταφέρνει να εισπράξει το κράτος από φόρους, θα το εξασφαλίζει από άλλες πηγές και από νέες μειώσεις μισθών στο δημόσιο, από «λουκέτα» κρατικών φορέων και ιδιωτικοποιήσεις, έδωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος
Για πρώτη φορά συνδέει επίσημα και άμεσα την αδυναμία είσπραξης των φόρων με περικοπές σε μισθούς και θέσεις. Και επειδή είναι βέβαιο ότι την φοροδιαφυγή δεν θα μπορέσει να την πατάξει, εξαγγέλει στην ουσία νέες περικοπές επί των μισθών του νέου μισθολογίου.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 22, 2011, 12:47:28 pmΓια πρώτη φορά συνδέει επίσημα και άμεσα την αδυναμία είσπραξης των φόρων με περικοπές σε μισθούς και θέσεις. Και επειδή είναι βέβαιο ότι την φοροδιαφυγή δεν θα μπορέσει να την πατάξει, εξαγγέλει στην ουσία νέες περικοπές επί των μισθών του νέου μισθολογίου.Λόγω αλληλοεξάρτησης δεν ΘΕΛΕΙ να την πατάξει...
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 22, 2011, 12:25:12 amσυγγνωμη τελικα 850 θα παρουμε οταν πληρωθουμε? εγω συναδελφοι αν ισχυει αυτο με το που δω τον πρωτο μισθο παραιτουμαι. χωρις δευτερη κουβεντα. εχω φιλο που μολις μου ειπε οτι στους εργατες του στο μαρμαραδικο του παιρνουν 1000. δεν καθομαι να ξεφτιλιστω ετσι.Θα δεις ότι δεν θα παραιτηθεί κανένας, όσο κάτω και να πηγαίνει ο μισθός θα υπάρχουν άνθρωποι που θα πηγαίνουν αναπληρωτές. Και εν τέλει όχι τόσο γιατί δεν έχουν εναλλακτική αλλού, αλλά γιατί ο έλληνας θα πληρώνει την εμμονή των τελευταίων 30 χρόνων με το δημόσιο. Και οι εμμονές δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Εξάλλου αυτός δεν ήταν ο στόχος της κυβέρνησης; Να εξιασώνει τον δημόσιο με τον ιδιωτικό τομέα για να τον κάνει λιγότερο δελεαστικό για τους νέους (και τους όχι τόσο νέους).
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 22, 2011, 08:53:57 amΠαράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 22, 2011, 12:25:12 amσυγγνωμη τελικα 850 θα παρουμε οταν πληρωθουμε? εγω συναδελφοι αν ισχυει αυτο με το που δω τον πρωτο μισθο παραιτουμαι. χωρις δευτερη κουβεντα. εχω φιλο που μολις μου ειπε οτι στους εργατες του στο μαρμαραδικο του παιρνουν 1000. δεν καθομαι να ξεφτιλιστω ετσι.Θα δεις ότι δεν θα παραιτηθεί κανένας, όσο κάτω και να πηγαίνει ο μισθός θα υπάρχουν άνθρωποι που θα πηγαίνουν αναπληρωτές. Και εν τέλει όχι τόσο γιατί δεν έχουν εναλλακτική αλλού, αλλά γιατί ο έλληνας θα πληρώνει την εμμονή των τελευταίων 30 χρόνων με το δημόσιο. Και οι εμμονές δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Εξάλλου αυτός δεν ήταν ο στόχος της κυβέρνησης; Να εξιασώνει τον δημόσιο με τον ιδιωτικό τομέα για να τον κάνει λιγότερο δελεαστικό για τους νέους (και τους όχι τόσο νέους).Κι ομως στο μελλον θα παραιτηθουν αναπληρωτες. Οχι φυσικα με τα 850 ευρω που μαλλον θα παρουμε φετος αλλα αν, αν λεω εγω τωρα ο μισθος αναπληρωτη παει στα 420ευρω π.χ... ισως και να παραιτηθει. Σιγουρα δεν ισχυριζομαι οτι ενας στον ιδιωτικο τομεα ειναι σε καλυτερη μοιρα. Ομως να βρει ενας καθηγητης 400 με 500 ευρω στην πολη του ισως και να μπορει να γινει. Ενω το να εισαι μακρια απο το σπιτι σου με ολα τα σχετικα (εξοδα ) ειναι απλα δυσβασταχτα. Παιδια τα χαμηλα νουμερα που βαζω σε μισθους ειναι για μετα απο ενα με δυο χρονια... Οπως περσι ποιος θα φανταζοταν τα 1190 του αναπληρωτη να πανε 850 ετσι και τωρα του χρονου ας ετοιμαζομαστε για 600 του χρονου και 400 του παραχρονου... Φυσικα ευχομαι να βγω ψευτης αλλα ειναι κοινη λογικη... Οπως το πασοκ εκανε τα παντα μεσα σε δυο χρονια να το σιχαθουν και οι πιο ενθερμοι οπαδοι του ετσι θα γινει και το δημοσιο, ειμαστε στο σταδιο που γινεται...
Παράθεση από: panos2 στις Οκτωβρίου 22, 2011, 12:56:00 pmΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 22, 2011, 12:47:28 pmΓια πρώτη φορά συνδέει επίσημα και άμεσα την αδυναμία είσπραξης των φόρων με περικοπές σε μισθούς και θέσεις. Και επειδή είναι βέβαιο ότι την φοροδιαφυγή δεν θα μπορέσει να την πατάξει, εξαγγέλει στην ουσία νέες περικοπές επί των μισθών του νέου μισθολογίου.Λόγω αλληλοεξάρτησης δεν ΘΕΛΕΙ να την πατάξει...Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.