*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 603669 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

xriana1

• Επισκέπτης
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #308 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 12:08:01 am »
στο "επικινδυνη-ανθιυγιεινη" ανήκει το ειδικής αγωγής;
ή είναι οριστικό ότι καταργείται;;
οριστικο, βρε τι επαθαν οι συνσδεφοι των σεμιναριων με τις 400 ωρες στην ειδικη αγωγη.................να μην αναγνωριζετε το σεμιναριο που γινοταν για να μπουν τα λαμογια στους πινακες ????????????και οσοι προλαβαν και μπηκαν και επιμορφωθηκαν να τους κοβεται και το επιδομα?????????? ντροπη ;D ;D ;D ;D ;D ;D α ρε εληναρες λαμογια.............κλεινουν πολλα παραθυρακια και παθατε την πλακα σας ;D ;D ;D ;D ;D ;D

...βλέπεις οτι οι εχοντες σεμινάριο ειναι πολύ λιγότεροι από τους έχοντες μεταπτυχιακό, ίσως επειδή τα 6000 των

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:12:47 »

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 12:12:34 am »
Αν ο ακω παίρνει 830 καθαρά ο αμω πόσα θα παίρνει? 484 συμφωνα με τα 14/24? Ξαναγυρνάμε στο θεσμό του ωρομισθίου ??   :'(
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 12:24:23 am »
Τα πιο εφιαλτικά σενάρια επιβεβαιώνονται...
 Οι παλαιότεροι και βολεμένοι κοντά στα σπίτια τους μπορούν να μιλούν για  πτώχευση, για πισωγυρίσματα, αλλά μπορούν  να επιστρατεύσουν άλλες λύσεις συμπληρώματος του μισθού τους...
 Οι αναπληρωτές και  οι νεοδιόριστοι εξαθλιώνονται κυριολεκτικά πια... Η δύσκολη περίοδος περιπλάνησης στην Ελλάδα δεν οδηγεί πια σε κάποια οικονομική ηρεμία... η ταλαιπωρία δεν έχει πια αντίκρυσμα.
Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε πως επενδύσαμε πολύ κόπο, διάβασμα, χρήματα και κυρίως πολλά χρόνια για να βρεθούμε τελικά σε κατάσταση εξαθλίωσης... :( :(

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 12:25:12 am »
συγγνωμη τελικα 850 θα παρουμε οταν πληρωθουμε? εγω συναδελφοι αν ισχυει αυτο με το που δω τον πρωτο μισθο παραιτουμαι. χωρις δευτερη κουβεντα. εχω φιλο που μολις μου ειπε οτι στους εργατες του στο μαρμαραδικο του παιρνουν 1000. δεν καθομαι να ξεφτιλιστω ετσι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:12:47 »

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 01:11:25 am »
συγγνωμη τελικα 850 θα παρουμε οταν πληρωθουμε? εγω συναδελφοι αν ισχυει αυτο με το που δω τον πρωτο μισθο παραιτουμαι. χωρις δευτερη κουβεντα. εχω φιλο που μολις μου ειπε οτι στους εργατες του στο μαρμαραδικο του παιρνουν 1000. δεν καθομαι να ξεφτιλιστω ετσι.

και τι θα κάνεις; θα πας στο μαρμαράδικο;

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #313 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 08:53:57 am »
Θα δεις ότι δεν θα παραιτηθεί κανένας, όσο κάτω και να πηγαίνει ο μισθός θα υπάρχουν άνθρωποι που θα πηγαίνουν αναπληρωτές. Και εν τέλει όχι τόσο γιατί δεν έχουν εναλλακτική αλλού, αλλά γιατί ο έλληνας θα πληρώνει την εμμονή των τελευταίων 30 χρόνων με το δημόσιο. Και οι εμμονές δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Εξάλλου αυτός δεν ήταν ο στόχος της κυβέρνησης; Να εξιασώνει τον δημόσιο με τον ιδιωτικό τομέα για να τον κάνει λιγότερο δελεαστικό για τους νέους (και τους όχι τόσο νέους).

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #314 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 10:30:16 am »
Την κατηγορηματική δέσμευση ότι κάθε ευρώ που δεν καταφέρνει να εισπράξει το κράτος από φόρους, θα το εξασφαλίζει από άλλες πηγές και από νέες μειώσεις μισθών στο δημόσιο, από «λουκέτα» κρατικών φορέων και ιδιωτικοποιήσεις, έδωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 12:42:06 pm »
Την κατηγορηματική δέσμευση ότι κάθε ευρώ που δεν καταφέρνει να εισπράξει το κράτος από φόρους, θα το εξασφαλίζει από άλλες πηγές και από νέες μειώσεις μισθών στο δημόσιο, από «λουκέτα» κρατικών φορέων και ιδιωτικοποιήσεις, έδωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #316 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 12:47:28 pm »
Για πρώτη φορά συνδέει επίσημα και άμεσα την αδυναμία είσπραξης των φόρων με περικοπές σε μισθούς και θέσεις. Και επειδή είναι βέβαιο ότι την φοροδιαφυγή δεν θα μπορέσει να την πατάξει, εξαγγέλει στην ουσία νέες περικοπές επί των μισθών του νέου μισθολογίου.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 12:56:00 pm »
Για πρώτη φορά συνδέει επίσημα και άμεσα την αδυναμία είσπραξης των φόρων με περικοπές σε μισθούς και θέσεις. Και επειδή είναι βέβαιο ότι την φοροδιαφυγή δεν θα μπορέσει να την πατάξει, εξαγγέλει στην ουσία νέες περικοπές επί των μισθών του νέου μισθολογίου.

Λόγω αλληλοεξάρτησης δεν ΘΕΛΕΙ να την πατάξει...

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #318 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 01:05:50 pm »

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 01:35:00 pm »
Θα δεις ότι δεν θα παραιτηθεί κανένας, όσο κάτω και να πηγαίνει ο μισθός θα υπάρχουν άνθρωποι που θα πηγαίνουν αναπληρωτές. Και εν τέλει όχι τόσο γιατί δεν έχουν εναλλακτική αλλού, αλλά γιατί ο έλληνας θα πληρώνει την εμμονή των τελευταίων 30 χρόνων με το δημόσιο. Και οι εμμονές δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Εξάλλου αυτός δεν ήταν ο στόχος της κυβέρνησης; Να εξιασώνει τον δημόσιο με τον ιδιωτικό τομέα για να τον κάνει λιγότερο δελεαστικό για τους νέους (και τους όχι τόσο νέους).

Κι ομως στο μελλον θα παραιτηθουν αναπληρωτες. Οχι φυσικα με τα 850 ευρω που μαλλον θα παρουμε φετος αλλα αν, αν λεω εγω τωρα  ο μισθος αναπληρωτη παει στα 420ευρω π.χ... ισως και να παραιτηθει. Σιγουρα δεν ισχυριζομαι οτι ενας στον ιδιωτικο τομεα ειναι σε καλυτερη μοιρα. Ομως να βρει ενας καθηγητης 400 με 500 ευρω στην πολη του ισως και να μπορει να γινει. Ενω το να εισαι μακρια απο το σπιτι σου με ολα τα σχετικα (εξοδα ) ειναι απλα δυσβασταχτα. Παιδια τα χαμηλα νουμερα που βαζω σε μισθους ειναι για μετα απο ενα με δυο χρονια... Οπως περσι ποιος θα φανταζοταν τα 1190 του αναπληρωτη να πανε 850 ετσι και τωρα του χρονου ας ετοιμαζομαστε για 600 του χρονου και 400 του παραχρονου... Φυσικα ευχομαι να βγω ψευτης αλλα ειναι κοινη λογικη... Οπως το πασοκ εκανε τα παντα μεσα σε δυο χρονια να το σιχαθουν και οι πιο ενθερμοι οπαδοι του ετσι θα γινει και το δημοσιο, ειμαστε στο σταδιο που γινεται...

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 02:01:04 pm »

Κι ομως στο μελλον θα παραιτηθουν αναπληρωτες. Οχι φυσικα με τα 850 ευρω που μαλλον θα παρουμε φετος αλλα αν, αν λεω εγω τωρα  ο μισθος αναπληρωτη παει στα 420ευρω π.χ... ισως και να παραιτηθει. Σιγουρα δεν ισχυριζομαι οτι ενας στον ιδιωτικο τομεα ειναι σε καλυτερη μοιρα. Ομως να βρει ενας καθηγητης 400 με 500 ευρω στην πολη του ισως και να μπορει να γινει. Ενω το να εισαι μακρια απο το σπιτι σου με ολα τα σχετικα (εξοδα ) ειναι απλα δυσβασταχτα. Παιδια τα χαμηλα νουμερα που βαζω σε μισθους ειναι για μετα απο ενα με δυο χρονια... Οπως περσι ποιος θα φανταζοταν τα 1190 του αναπληρωτη να πανε 850 ετσι και τωρα του χρονου ας ετοιμαζομαστε για 600 του χρονου και 400 του παραχρονου... Φυσικα ευχομαι να βγω ψευτης αλλα ειναι κοινη λογικη... Οπως το πασοκ εκανε τα παντα μεσα σε δυο χρονια να το σιχαθουν και οι πιο ενθερμοι οπαδοι του ετσι θα γινει και το δημοσιο, ειμαστε στο σταδιο που γινεται...

O βουλευτης Χαλβατζης ειπε οτι 100 ευρω θα φτασουν τους μισθους
Σκεφτομαι πως αν σε 2 χρονια φτασουν στα 400 το μισθο του καθηγητη , τοτε ενας υπαλληλος που θα δουλευει στο σουπερ  μαρκετ ημιαπασχοληση ,  γιατι δεν υπαρχουν οχταωρα εκει , θα παιρνει 100 ευρω.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 22, 2011, 02:04:59 pm από belw »

Αποσυνδεδεμένος miska

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Οκτωβρίου 22, 2011, 02:11:36 pm »
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα!
Άλλο δεν θέλω, άλλο δεν μπορώ και άλλο ''σιγά μην τα πάρω από τον εαυτό μου και την οικογένειά μου για να τα δώσω στο κρατος, τόσα κοροιδα πατριώτες υπαρχουν να πληρωσουν τις μάσες μου''

Πάντως θα ηταν πιο τιμιο να κυρηχθει πτωχευση και να δεσμευσουν καταθεσεις απο αυτο που συμβαινει τώρα, αφαιμαξη μισθων μεχρι τελευταιας ρανιδας..θα μετανιωσουμε καποτε που δεν μας αφησαν να πτωχευσουμε και ''μας σώσανε'' !

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)