0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eva7 στις Νοεμβρίου 13, 2011, 12:12:52 pmΜου είχε τύχει σε σχολείο διευθυντής προ-κρίσης να έχει μπρίκι και γκαζάκι στο γραφείο και να φτιάχνει εκεί καφέ... Ήταν απλά τσιγκούνης Καβούρι λέμε...Κατά τ'άλλα κι εγώ θεωρώ ότι η κρίση ίσως μας κάνει και πιο ποιοτικούς...Γιατί να μην πάρω το ωραίο σαντουιτσάκι από το σπίτι μου που το έφτιαξα με τα χεράκια μου και να φάω το σάντουιτς με την κατσαρίδα attached?? συμφωνω αλλα αυτο με το μπρικι το εχω ζησει με πολλους δασκαλους και ειναι αρρωστια
Μου είχε τύχει σε σχολείο διευθυντής προ-κρίσης να έχει μπρίκι και γκαζάκι στο γραφείο και να φτιάχνει εκεί καφέ... Ήταν απλά τσιγκούνης Καβούρι λέμε...Κατά τ'άλλα κι εγώ θεωρώ ότι η κρίση ίσως μας κάνει και πιο ποιοτικούς...Γιατί να μην πάρω το ωραίο σαντουιτσάκι από το σπίτι μου που το έφτιαξα με τα χεράκια μου και να φάω το σάντουιτς με την κατσαρίδα attached??
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 13, 2011, 12:14:57 pmΠαράθεση από: eva7 στις Νοεμβρίου 13, 2011, 12:12:52 pmΜου είχε τύχει σε σχολείο διευθυντής προ-κρίσης να έχει μπρίκι και γκαζάκι στο γραφείο και να φτιάχνει εκεί καφέ... Ήταν απλά τσιγκούνης Καβούρι λέμε...Κατά τ'άλλα κι εγώ θεωρώ ότι η κρίση ίσως μας κάνει και πιο ποιοτικούς...Γιατί να μην πάρω το ωραίο σαντουιτσάκι από το σπίτι μου που το έφτιαξα με τα χεράκια μου και να φάω το σάντουιτς με την κατσαρίδα attached?? συμφωνω αλλα αυτο με το μπρικι το εχω ζησει με πολλους δασκαλους και ειναι αρρωστια mpesg δεν αμφισβητώ τις εμπειρίες σου με τους δασκάλους αλλά αν προσέξουμε τα στατιστικά στην συμμετοχή σε απεργίες, οι δάσκαλοι συμμετέχουν που και που σε σχέση με εμάς τους υπόλοιπους. Ίσως οι εμπειρίες σου να προέρχονται από αστικά κέντρα όπου οι δάσκαλοι είναι κάποιας ηλικίας. Πολλοί από αυτούς φροντίζουν ακόμη τα παιδιά τους και σε ορισμένες περιπτώσεις τα παιδιά των παιδιών τους. Άλλοι δηλαδή ξεκοκαλίζουν τους μισθούς τους ή αργότερα τις συντάξεις τους..Δεν το επικροτώ βέβαια αυτό...βλέπω όμως ότι το φαινόμενο εντείνεται με την ανεργία..
Τα τελευταία χρόνια δεν παίρνω σχεδόν ποτέ καφέ από έξω. Ακόμη κι αν καθήσω σε καφετέρια θα προτιμήσω κάτι τυποποιημένο με γνωστή σε μένα γεύση.Επειδή ο καφές είναι μία απόλαυση, προτιμώ να τον φτιάχνω μόνη μου, όπως ακριβώς ξέρω, δίχως τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.Πειράζει?Είμαι νηπιαγωγός (ευρύτερη κατηγορία δασκάλων).Κινδυνεύω να χαρακτηριστώ τσιφούτα?
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι θα πρέπει να κάνω για να πληρωθώ επιτέλους τον μισθό του Ιούνιου 2011 αλλά και το δώρο του Πάσχα 2011 .Ήμουν ΑΜΩ πληροφορικής μέσω ΕΣΠΑ την περυσινή σχολική χρονιά.Υπάρχει κάποιος άλλος που περιμένει να πληρωθεί δεδουλευμένα της περσινής χρονιάς ή είμαι ο μοναδικός ;Είχα πάρει πριν 1,5 μήνα τηλέφωνο στην Α' βάθμια και μου είχαν πει οτι υπήρχε ένα πρόβλημα στο σύστημα της μισθοδοσίας (μια παράμετρος που μας κρατούσε χρήματα , ενώ δεν θα έπρεπε να υπάρχει)
Παράθεση από: it9492 στις Νοεμβρίου 13, 2011, 03:12:25 pmΜπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι θα πρέπει να κάνω για να πληρωθώ επιτέλους τον μισθό του Ιούνιου 2011 αλλά και το δώρο του Πάσχα 2011 .Ήμουν ΑΜΩ πληροφορικής μέσω ΕΣΠΑ την περυσινή σχολική χρονιά.Υπάρχει κάποιος άλλος που περιμένει να πληρωθεί δεδουλευμένα της περσινής χρονιάς ή είμαι ο μοναδικός ;Είχα πάρει πριν 1,5 μήνα τηλέφωνο στην Α' βάθμια και μου είχαν πει οτι υπήρχε ένα πρόβλημα στο σύστημα της μισθοδοσίας (μια παράμετρος που μας κρατούσε χρήματα , ενώ δεν θα έπρεπε να υπάρχει)εδώ συζητούν για αυτό το θέμα:http://www.pde.gr/index.php?topic=21707.882
Εννοείται ότι θα πληρώνεσαι με βάση τις ώρες που δίδαξες και για αυτό συμπληρώνεις τα παρουσιολόγια.Καλύτερα όμως να μιλήσει κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά το θέμα.