0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εργασία μας είναι αισχρά πλέον αμοιβόμενη για το έργο που παράγουμε. Κάποιοι εργαζόμαστε στην άλλη άκρη της Ελλάδας και κάποιοι χιλιόμετρα από τα σπίτι μας. Προσωπικά ταξιδεύω 1 ώρα κάθε μέρα για το σχολείο. Και δυστυχώς δεν έχω άτομο να μοιράζομαι τα έξοδα γιατί είμαι η μόνη από την πόλη. Είχα πλήρες ωράριο και μου αφαίρεσαν από τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας του νομού μου 4 ώρες ιστορίας, δίνοντάς τες στην καθηγήτρια των γαλλικών και με μεταφέρουν γι'αυτές τις ώρες σε ΕΠΑΛ, σε τμήμα ενωμένο αποτελούμενο από 28 αγόρια (ΚΨΜ κανονικό), στο οποίο δεν ήθελε να μπει άλλος. Οι ώρες μου θα μπορούσαν να συμπληρωθούν από άλλο συνάδελφο μόνιμο και λάσκα αλλά πλέον οι "συντεχνίες" των σχολείων και γραφείων λύνουν και δένουν. Επειδή λοιπόν ακόμη και εν κρίσει η βρωμιά και ο παρτακισμός δεν ξορκίζονται από τον Έλληνα, είμαι σίγουρη ότι κάτω από όλες αυτές τις συγκυρίες, πολλοί από έμάς θα την σκεφτούν πολύ σοβαρά την αναπλήρωση του χρόνου.
ρε παιδια εδω ο κόσμος δεν έχει να φάει και σε λίγο δεν θα εχουμε και εμεις και εσείς μιλατε για το αν πήρατε 1100 ή 1150?Ελεος
Δεν το φυσάνε το χρήμα φαίνεται όπως εκεί στο υπουργείο!!!5.787 ευρώ για καφέ, τσάι και αναψυκτικά στο υπουργείο Παιδείας! http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/290304/Default.aspx
Παράθεση από: miska στις Νοεμβρίου 12, 2011, 08:33:37 pmΔεν το φυσάνε το χρήμα φαίνεται όπως εκεί στο υπουργείο!!!5.787 ευρώ για καφέ, τσάι και αναψυκτικά στο υπουργείο Παιδείας! http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/290304/Default.aspxμαλλον στον τομεα της δευττεροβαθμιας θα ηταν τα εξοδα, αφου η πρωτοβαθμια θα εφτιαχνε καφε στα γραφεια με αγορα καφε απο δασκαλο που βρηκε προσφορα και ζαχαρη αγορασμενη απο δασκαλα που πηρε δυο πακετα στην τιμη των δυο............ ;Dπαιδια συγνωνη αλλα εχω δουλεψει χρονια με δασκαλους...........ειναι τοση η τσιγγουνια τους που οσοι εργαζονται σε κυλικεια ξεσαλωνουν οταν ερχονται στα δημοτικα οι ειδικοτητες.....μπαινει χρημα στο ταμειο
Έχω τύχει κι εγώ σε συναδέλφους ββαθμιας αστα... να κάνουν παρακαμψη για να βρουνε τη βενζινη 0,005 λεπτά φθηνοτερα!Καφε απο κυλικειο εννοειται ποτέ!!Έφτιαχναν ομαδικα σε μια ρημαδοκαφετιερα ή στο μπρικι
sikat παροτι δεν διαφωνώ σε αυτα που γραφεις θελω να επισημανω οτι υπάρχει και η νοσηρή πλευρά του Ελληνα τσιφούτη που σχετιζεται με την αρνητική καταναλωτική συνειδηση. Εχω δει συναδελφους να διασχιζουν το μισο λεκανοπεδιο της αττικης για να ψωνισουν απο το Lidl ή το carrefour 0,4 λεπτά φθηνοτερα προιοντα εισαγωγης που ειναι για πεταμα χωρίς να τους απασχολει οτι ο βασιλοπουλος της γειτονιας τους με 0,4 λεπτά επιπλεον τους προσφερει ελληνικο προιόν και επι πλεον χωρις να κάψουν βενζινη!Στη συνέχεια οταν δουν το μισθο τους να συρρικνωνεται και τις ελληνικες επιχειρησεις να κλεινουν θα φωναζουν για το κρατος...Δεν ειναι μονο να εξοικονομουμε χρηματα ειναι και το πώς που εχει σημασια, αλλά και με ποιο τιμημα. Κερδιζοντας 0,5 ευρω σημερα και χάνοντας 200 αυριο δεν καταφερνουμε κατι!Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ο καφες στα κυλικεια ειναι απαραδεκτος και πολυ ακριβός!Ασυζητητι ομως τον επινα εις τετραπλούν αν τον κερνουσε το ελληνικο δημοσιο!Αλλο να στον ετοιμαζουν και να στον σερβιρουν αλλο το να κανεις εσυ ολη τη δουλεια.
Μου είχε τύχει σε σχολείο διευθυντής προ-κρίσης να έχει μπρίκι και γκαζάκι στο γραφείο και να φτιάχνει εκεί καφέ... Ήταν απλά τσιγκούνης Καβούρι λέμε...Κατά τ'άλλα κι εγώ θεωρώ ότι η κρίση ίσως μας κάνει και πιο ποιοτικούς...Γιατί να μην πάρω το ωραίο σαντουιτσάκι από το σπίτι μου που το έφτιαξα με τα χεράκια μου και να φάω το σάντουιτς με την κατσαρίδα attached??