0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και από μένα. Λοιπόν επειδή βλέπω ότι ξεφύγαμε από το θέμα (πυροσβέστες κτλ).Έκανα ερώτηση στη Α/βαθμια που ανήκω και μου είπαν ότι με μεταπτυχιακό και ένα χρόνο προυπηρεσίαςο μισθός ακω θα είναι γύρω στα 940e. Τώρα για μένα που έχω 15 ώρες στην πρωτοβάθμια θα είναι 587e. (μεταπτυχιακό και ένας χρόνος προυπηρεσίας). Όσο για τον Νοέμβριο δεν λάβανε υπόψη καθόλου τις προυπηρεσίες και κάτι τέτοιο θα γίνει από 1 Ιανουαρίου.
Όχι δεν είμαι παραμεθώριο.
είμαστε άξιοι της μοίρας μας... να έχουμε εργοδότη το κράτος και να έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε πόσα λεφτά θα μας βάλουν στις τράπεζες και στο καθένα μας και πότε... Επίσης η μεγαλύτερη απατεωνιά που δεν αντέδρασε κανείς μας ήταν οτι ενω δηλώσαμε περιοχές στις αιτήσεις μας τον Ιουνιο και πήγαμε στα μέρη που δεχτήκαμε νομίζοντας οτι θα παίρναμε 1200+ ευρω καθαρα, βρεθήκαμε ξαφνικά να παιρνουμε τουλάχιστον -400 ευρω... Τι κάθεστε και το ψαχουλευετε?? Πόση διαφορά θα πάρει ενας με μεταπτυχιακο και παιδί σε σχεση με εναν άγαμο??? Πολυ απλά. Λουκέτο στα σχολεία αλλιως ενα ακόμη κερδισμένο στοίχημα της Διαμαντοπούλου....Πρώτα ο μαθητής είπε αυτή...για να είναι αποδοτικός... Έτσι μπράβο.... και εμείς που συνεχίζουμε με αυτά τα χρήματα είμαστε αποδοτικοί στα σχολεία.....Θα νομίζει μετά στο υπουργείο οτι είμαστε πλούσιοι και έχουμε αποθέματα στος τράπεζες... Ελπίζω κάποιοι απο εμας που έχουμε πληρωσει εκτακτη εισφορά , αλληλεγγυης- τελη κυκλοφορίας να έχουμε και μερικά στην άκρη για κανα εισητηριο να γυρίσουμε τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας.... περαστικά μας....
ΑΜΩ στην Πρωτοβάθμια με 15 ώρες χωρίς μεταπτυχιακό, με ένα παιδί και ημερ/νία πρόσληψης 14/11 πληρώθηκα 328
Παράθεση από: mpelas στις Δεκεμβρίου 05, 2011, 01:45:56 amΑΜΩ στην Πρωτοβάθμια με 15 ώρες χωρίς μεταπτυχιακό, με ένα παιδί και ημερ/νία πρόσληψης 14/11 πληρώθηκα 328