0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η προυπηρεσία μας θα μετρήσει κανονικά? εγώ τώρα θα εμπαινα στο 16 ΜΚ τώρα σε ποιο βαθμό θα μπουμε οι αναπληρωτες? Ρωτάω γιατί απο τον Σεπτεμβρη και μετα μπήκαμε όλοι με 18 ΜΚ και επειδή εχω εκνευριστεί πάαααααρα πολύ με αυτό αν ισχύσουν αναδρομικές κρατήσεις από τον Ιανουάριο, θα κίνηθώ και εγω νομικά για να πάρω αναδρομικά το σωστό ΜΚ ΤΟΥ σεπτεμβρη, οκτωβρη και Νέμβρη. και ας δώσω στον δικηγόρο τα 5πλασια ειλικρινα δεν με ενδιαφέρει. Απλά κουράστηκα να έχουμε νόμους και σύνταγμα και να μην εφρμόζεται. Αφού υπάρχει νόμος που απαγορεευει τις αναδρομικές κρατήσεις αυτοι ποιοι νομίζουν ότι είναι που κάνουν ότι θέλουν?
Σχετικά με τα κλιμάκια των αναπληρωτώνhttp://www.alfavita.gr/artrog.php?id=52750
Δηλαδή ΑΚΩ με κλιμάκιο ΣΤ 851 ευρώ και ΑΜΩ (Αθμιας) με κλιμάκιο ΣΤ 531 ευρώΑΚΩ με κλιμάκιο Ε 932 ευρώ και ΑΜΩ (Αθμιας) με κλιμάκιο Ε 582 ευρώωραιότατα...
Παράθεση από: geokir στις Δεκεμβρίου 12, 2011, 05:59:22 pmΔηλαδή ΑΚΩ με κλιμάκιο ΣΤ 851 ευρώ και ΑΜΩ (Αθμιας) με κλιμάκιο ΣΤ 531 ευρώΑΚΩ με κλιμάκιο Ε 932 ευρώ και ΑΜΩ (Αθμιας) με κλιμάκιο Ε 582 ευρώωραιότατα...Το μεταπτυχιακό σε αυτές τις περιπτώσεις πόσο πιάνει ρε παιδια; Ευχαριστώ... και κάτι ακόμα... στον παραπάνω πίνακα του κ. Γιάννη Μπαλάγκα, αναφέρεται η προϋπηρεσία με έτη υπηρεσίας. Εγώ που έχω 27 μήνες σε ποια κατηγορία εντάσσομαι; 1-2 ή 3-4;
οταν λεει ετη προυπηρεσιας 1 - 2 χρονια, πόσα μορια εννοει 20..?
Εγώ που έχω 27 μήνες σε ποια κατηγορία εντάσσομαι; 1-2 ή 3-4;
Κ εγω παιδια με 25,5 μήνες τι κλιμακιο είμαι ε ή στ?
Ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αναπληρωτής με 120 μήνες προϋπηρεσίας...γι΄αυτό το λόγο σταματάει και στο Δ μισθολ. κλιμάκιο. (το μεταπτυχιακό δίνει 2 χρόνια προϋπηρεσίας) Πάντως πιστεύω ότι θα μετρήσει η προϋπηρεσία σε όλους κανονικά, απλά από 1 Ιανουαρίου και μετά