0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο πίνακας της προϋπηρεσίας έκλεισε στις 30-06-2010. Η προϋπηρεσία απο την περισυνή χρονιά (σχ. έτος 2010-2011), θα προσμετρηθεί σε αυτήν που συζητάμε τώρα; Να την καταθέσουμε και αυτή μαζί με των προηγουμένων ετών; Ευχαριστώ
Παράθεση από: goj στις Δεκεμβρίου 13, 2011, 02:07:43 pmΟ πίνακας της προϋπηρεσίας έκλεισε στις 30-06-2010. Η προϋπηρεσία απο την περισυνή χρονιά (σχ. έτος 2010-2011), θα προσμετρηθεί σε αυτήν που συζητάμε τώρα; Να την καταθέσουμε και αυτή μαζί με των προηγουμένων ετών; ΕυχαριστώΗ περσινή προϋπηρεσία δεν εμφανίζεται στους πίνακες αναπληρωτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα μετρήσει στη μισθολογική εξέλιξη. Εσύ την έκανες την προϋπηρεσία σου και κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει, απλά προς το παρόν δε μετράει για τους κλειδωμένους πίνακες αναπληρωτών. Αν ξεκλειδώσουν οι πίνακες θα μετρήσει και φυσικά αν καταργηθούν οι πίνακες αναπληρωτών και πάμε στους νειαίους πίνακες μετά από τον επόμενο ΑΣΕΠ σύμφωνα με τον 3848 όση προϋπηρεσία έχεις θα σου δίνει προσαυξήσεις πάνω στον βαθμό που θα γράψεις στο διαγωνισμό...αν είναι πάνω από τη βάση (55).
Και σιγά την προσαύξηση που θα δώσει όοοοταν γίνει Ασεπ. Μισή μονάδα για έξι μήνες ίσως κ περισσότερους δε θυμάμαι.. Καλύτερα να διαβάσεις παραπάνω να σιγουρέψεις 2 ακόμα ερωτήσεις ή να μάθεις μια ξένη γλώσσα να σου μείνει τουλάχιστον και ...η γλώσσα
Παράθεση από: mpelas στις Δεκεμβρίου 13, 2011, 03:35:03 pmΚαι σιγά την προσαύξηση που θα δώσει όοοοταν γίνει Ασεπ. Μισή μονάδα για έξι μήνες ίσως κ περισσότερους δε θυμάμαι.. Καλύτερα να διαβάσεις παραπάνω να σιγουρέψεις 2 ακόμα ερωτήσεις ή να μάθεις μια ξένη γλώσσα να σου μείνει τουλάχιστον και ...η γλώσσα Εδώ το θέμα μας είναι η προϋπηρεσία και όχι τι προσαύξηση θα δώσει μετά το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Αυτό με το 0,1 ανά μήνα μην το επαναλαμβάνετε συνέχεια, επειδή όσοι έχουν 24 μήνες η προσαύξηση είναι πολύ μεγαλύτερη. Άσε που όταν ξεκλειδώσουν οι πίνακες προϋπηρεσίας μπορεί κάποιοι να βρεθούν με τόσο πολλούς μήνες που αν φτάνουν το όριο των 60 μηνών προϋπηρεσίας. Και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο το 16,80 πάνω στο βαθμό που δίνουν οι 60 μήνες. Από εκεί και πέρα φυσικά και θα έχουν μια ξένη γλώσσα και κανένα ecdl οπότε ανεβαίνουν κι άλλο. Και αν είναι και πολύτεκνος κάποιος παίρνει και άλλα 10 μόρια. Με λίγα λόγια 55 να γράψει κάποιος χωρίς μεταπτυχιακό με όσα προανέφερα φτάνει το 75-80.
Περσυ στη μεση της χρονιας πηγα απο ΜΚ 18 σε 17. Φετος σε δυο μηνες φτανω 24 μηνες προυπηρεσια. Λογικα θα αλλαξω βαθμο και θα παρω την αντιστοιχη αυξηση ή εχει ξεκαθαριστει πως δε θα αλλαζει στη μεση της χρονιας για να μην παρουμε αυξησεις!!!
Παράθεση από: smet στις Δεκεμβρίου 12, 2011, 11:12:28 pmΚ εγω παιδια με 25,5 μήνες τι κλιμακιο είμαι ε ή στ?Δεν έχετε καταλάβει γιατί ο Μπαλάγκας δεν προχωράει στους βαθμούς Γ και
Κ εγω παιδια με 25,5 μήνες τι κλιμακιο είμαι ε ή στ?
Παράθεση από: panickos στις Δεκεμβρίου 13, 2011, 04:49:42 pm