*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 603208 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Θα έρθουν καλύτερες μέρες πε 60
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #952 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 01:57:25 pm »
τελικα ολοι οι αναπληρωτες ειμαστε τωρα με μ.κ 18;κ μεχρι ποτε θα ισχυει αυτό;γιατι σημερα μου ηρθε ενα χαρτι που λεει οτι εχω μ.κ 18 αλλα εγω περυσι είχα 17

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:06:35 »

Αποσυνδεδεμένος geokir

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 03:33:21 pm »
Με ημερομηνία πρόσληψης 18/11 ΑΚΩ με 3 παιδιά, στις 9/12/11 μπήκαν στο λογαριασμό μου για μισθοδοσία από ββάθμια 514 ευρώ. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν αυτά τα χρήματα όντως αντιστοιχούν στις 13 ημέρες του Νοεμβρίου, οπότε και ο μισθός μου θα κυμαίνεται στα 1200-1250 ευρώ. Τί άλλο μπορεί να είναι? Λίγο νωρίς δεν είναι για δώρο? Και επιπλέον, το δώρο δε φαίνεται πάντοτε σαν διαφορετική κίνηση στο λογαριασμό?
Πληρώθηκες με το παλιό μισθολόγιο. Με το νέο θα είναι λιγότερα (άγνωστο πόσα ακριβώς, υπάρχουν εκτιμήσεις σε ποστ παραπάνω) και θα σου κρατηθούν αναδρομικά από Νοεμ. και Δεκ.

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 09:54:07 pm »
Καλησπέρα σε όλους,
μπορεί καποιος να με διαφωτισει στο αν τελικά το μεταπτυχιακό παιζει καποιο ρόλο στους αναπληρωτες;Η εκκαθαριση του μήνα Νοεμβρίου δίνει το ποσο των 850 ευρω με ΜΚ ΣΤ.Όλα τα επιδόματα καταργηθηκαν ακόμη και της ειδικής.Αλλά περίμενα πως με το μεταπτυχιακό θα ανεβαίναμε τουλαχιστον κλιμακιο.Ξέρει κάποιος κάτι;
Αναφέρομαι σε
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος Έλλη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 10:49:08 pm »
Στο μισθό του Νοεμβρίου των αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ, εκτός των μειώσεων που ήδη έχουν γίνει και φαίνονται στο μισθό του Οκτωβρίου (επίδομα κινήτρου απόδοσης μείον 50 ευρώ, κράτηση υπέρ ΟΑΕΔ και αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές), έγινε και μια κράτηση 20% με τη δικαιολογία ότι αυτό γίνεται για να μεταβούμε ομαλά στο νέο μισθολόγιο. Η μείωση αυτή του 20% έχει γίνει μόνο στους αναπληρωτές ΕΣΠΑ. Έχουμε ήδη ενημερώσει πολλοί από εμάς τους Συλλόγους μας και μέσω αυτών και τη ΔΟΕ και περιμένουμε απάντηση κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι νόμιμο, από τη στιγμή που το νέο μισθολόγιο δεν έχει εφαρμοστεί (παρ’ όλο που είναι σε ισχύ από 1/11/2011) ακόμη σε κανέναν. Στο ποσό που είδες πιθανότατα έχει προσμετρηθεί το μεταπτυχιακό σου (με όρους παλαιού μισθολογίου πάντα), αλλά παρ’ όλα αυτά αθροιστικά οι κρατήσεις είναι τεράστιες. Σε αυτές πρόσθεσε και ενδεχόμενες απεργίες ή απεργία που έκανες μέσα στον Οκτώβρη, γιατί και αυτές εκκαθαρίστηκαν στο μισθό του Νοεμβρίου. Με το νέο μισθολόγιο, λογικά το μεταπτυχιακό σου θα σε κατατάξει στο βαθμό Ε.
Επίσης, ζητούμε απαντήσεις στο θέμα της μη αναγνώρισης της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών, γιατί παρ’ όλο που δεν έχει εκδοθεί υπουργική απόφαση που να ξεκαθαρίζει το θέμα, ανεπίσημα έχουμε ενημερωθεί από τις Διευθύνσεις μας ότι η προϋπηρεσία μας δεν θα αναγνωριστεί (τουλάχιστον όπως προβλέπεται στη διάταξη που αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους και αφορά αναγνώριση προϋπηρεσίας τόσο σε δημόσιο όσο και ιδιωτικό τομέα έως και 7 έτη συνολικά). Επειδή λοιπόν φαίνεται να γίνεται μια προσπάθεια να ενταχθούμε όλοι οι αναπληρωτές μονομερώς στο νέο μισθολόγιο (με τις ίδιες μειώσεις μεν αλλά χωρίς αναγνώριση προϋπηρεσίας) έχουμε ζητήσει ξεκάθαρες απαντήσεις ώστε να γνωρίζουμε πώς να κινηθούμε (και νομικά εάν χρειαστεί).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:06:35 »

Αποσυνδεδεμένος Έλλη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 11:03:02 pm »
Την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α, 3ος όροφος) θα συζητηθούν όλα αυτά τα θέματα που μας απασχολούν και που συζητάμε και στο φόρουμ, στη συνέλευση των αδιόριστων, αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών. Να συντονιστούμε, για να δούμε πώς θα πιέσουμε τουλάχιστον σε ξεκάθαρες και σαφείς απαντήσεις.

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 11:43:41 pm »
Σ'ευχαριστω πολύ για την απάντηση.Για να γίνω πιο σαφής να πω το εξης.
Εγω πληρωθηκα για τον μηνα Νοεμβριο 950 ευρω καθαρα.Ήταν ακριβώς το 80% του μισθού.Χτες έγινε η εκκαθαριση του Νοεμβρίου και τελικά με το ενιαίο μισθολόγιο ο καθαρός μισθός είναι 850 δηλαδή 100 μείον και 500 ευρω λιγότερα από πέρισυ (τραγική διαφορά και μη φυσιολογική κατά τη γνώμη μου) τα οποία θα μου ζητησουν αναδρομικα φανταζομαι.
Το ερώτημά μου ήταν αν τελικά ο μισθός θα είναι 850 για όλους τους αναπληρωτές-όπως μου είπε ο υπεύθυνος μισθοδοσίας Πειραια- ή τελικά το μεταπτυχιακό και η προυπηρεσία θα μας αλλάξει κλιμακιο.Εύχομαι πάντως να λυθούν αρκετές απορίες μας στη συγκέντρωση που ανέφερες.
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος evasp

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 11:25:08 am »
Κι εγώ μπήκα στην εφαρμογή της απογραφής και είδα ότι από τη Διεύθυνσή μου συμπλήρωσαν βαθμό ΣΤ. Δεν αναγνωρίστηκε ούτε μεταπτυχιακό, ούτε προϋπηρεσία...μισθοδοσία δεν είδα ακόμη. Άρα ή δε μας έχουν κατατάξει ακόμη και περιμένουν εγκύκλιο ή θα μπούμε όλοι οι αναπληρωτές στο βαθμό ΣΤ. Αρχίζω να πείθομαι για το δεύτερο πάντως!

Αποσυνδεδεμένος prodo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 01:42:10 pm »
Προσληφθηκα στις 3/11 στη Δ.Αθηνας και ακομη δεν μου εχουν βαλει μισθο.Ξερει κατι καποιος

Αποσυνδεδεμένος geokir

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #960 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 03:03:58 pm »
Πρόσληψη ως ΑΜΩ Αθμιας στις 15/11. Πληρώθηκα τις 15 μέρες του Νοεμ. κανονικά δηλαδή 398 ευρώ. Κάποιος συνάδελφος στο σχολείο ανέφερε την πληρωμή αυτού του μήνα όπως και ότι μπαίνει και το δώρο μαζί. Πάω λοιπόν στο ΑΤΜ και βλέπω ότι εχθές μου έχουν βάλει το τεράστιο ποσό των 34 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά χριστούγεννα...

Αποσυνδεδεμένος evievi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #961 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 04:22:22 pm »
Καλησπερα. Απο τη δευτεροβάθμια μου ειπαν ότι μεχρι στιγμης δε γνωριζουν αν θα μας καταταξουν στο βαθμό ΣΤ ή Ε όσους έχουμε μεταπτυχιακά. Περιμένουν διευκρινίσεις από το υπουργείο.

Αποσυνδεδεμένος katkat

• Ιστορικό μέλος
  • Fail...Fail again...Fail better...
    • Προφίλ
« Απάντηση #962 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 04:27:42 pm »
Eχω μια απορια . Αν περυσι καποιος ηταν σε αλλη διευθυνση απο αυτη που ειναι φετος ,το δωρο των Χριστουγεννων καταβαλλεται μονο απο την τωρινη διευθυνση στην οποια υπαγεται ή και απο τις δυο ? Σημερα υποτιθεται οτι θα καταθεσουν το δωρο Χριστουγεννων ?Αν γνωριζει καποιος  παρακαλω ας απαντησει .
H ισχνή υπόσταση κίβδηλος οβολός της τόσο ξεχωριστής γυναικείας σου φύσις ....

http://www.youtube.com/watch?v=R4ELgxaj1ds

Αποσυνδεδεμένος EVANG

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #963 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 04:55:32 pm »
Eχω μια απορια . Αν περυσι καποιος ηταν σε αλλη διευθυνση απο αυτη που ειναι φετος ,το δωρο των Χριστουγεννων καταβαλλεται μονο απο την τωρινη διευθυνση στην οποια υπαγεται ή και απο τις δυο ? Σημερα υποτιθεται οτι θα καταθεσουν το δωρο Χριστουγεννων ?Αν γνωριζει καποιος  παρακαλω ας απαντησει .
Κατατίθεται από την προηγούμενη διεύθυνση στο λογαριασμό που είχες δώσει.
ΠΕ02 και ΠΕ70

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #964 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 06:02:05 pm »
Στις Κυκλάδες θα δοθεί το επίδομα προβληματικής;

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #965 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 07:20:21 pm »
Στις Κυκλάδες θα δοθεί το επίδομα προβληματικής;

Επίδομα προβληματικής?! Τι είναι αυτό?  :o

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473