0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι σε σχολείο της ΔΔΕ Κυκλάδων μας είπαν λοιπόν πως μέχρι 10 Οκτώβρη θα πληρωθούμε...όσο για τις τοπικές κοινωνίες δεν δίνουν απόδειξη παράμετά από καβγά παρακαλώ Ο ιδικτήτης του σπιτιού που μένω δεν δίνει απόδειξη και μάλιστα μου είπε πως κανείς δεν δίνει στο νησί όσο και να ψάξω...σκέφτηκα το ΣΔΟΕ μα μάλλον μιλημένοι είναι κι αυτοί...άσε που θα με πετάξει έξω ο σπιτονοικοκύρης και δεν θα βρίσκω να νοικιάσω ούτε κοτέτσι! Μετά έρχεται κι ο
Παράθεση από: KAKTOS στις Οκτωβρίου 08, 2011, 06:11:38 pmΕίμαι σε σχολείο της ΔΔΕ Κυκλάδων μας είπαν λοιπόν πως μέχρι 10 Οκτώβρη θα πληρωθούμε...όσο για τις τοπικές κοινωνίες δεν δίνουν απόδειξη παράμετά από καβγά παρακαλώ Ο ιδικτήτης του σπιτιού που μένω δεν δίνει απόδειξη και μάλιστα μου είπε πως κανείς δεν δίνει στο νησί όσο και να ψάξω...σκέφτηκα το ΣΔΟΕ μα μάλλον μιλημένοι είναι κι αυτοί...άσε που θα με πετάξει έξω ο σπιτονοικοκύρης και δεν θα βρίσκω να νοικιάσω ούτε κοτέτσι! Μετά έρχεται κι ο
100.000 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ στους ΔήμουςΟι 100.000 θέσεις θα αφορούν κυρίως σε τεχνίτες και σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” μιλάμε για βαφείς, οικοδόμους, ξυλουργούς κλπ και θα προσλαμβάνονται στους Δήμους για έργα αυτεπιστασίας, πάντα μέσα από τις λίστες του ΟΑΕΔΚαι σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για περιόδους πέντε μηνών ή 135 μεροκάματα στα οποία η αμοιβή θα είναι 25 ευρώ τη μέρα.Ουσιαστικά θα πρόκειται για συμβάσεις έργου, για μικρά τοπικά έργα των δήμων.newsit.gr
Παράθεση100.000 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ στους ΔήμουςΟι 100.000 θέσεις θα αφορούν κυρίως σε τεχνίτες και σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” μιλάμε για βαφείς, οικοδόμους, ξυλουργούς κλπ και θα προσλαμβάνονται στους Δήμους για έργα αυτεπιστασίας, πάντα μέσα από τις λίστες του ΟΑΕΔΚαι σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για περιόδους πέντε μηνών ή 135 μεροκάματα στα οποία η αμοιβή θα είναι 25 ευρώ τη μέρα.Ουσιαστικά θα πρόκειται για συμβάσεις έργου, για μικρά τοπικά έργα των δήμων.newsit.gr