0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eπίσης το ενιαίο θα ισχύσει από Φλεβάρη.
Πάντως παιδιά στην Α Αθήνας σήμερα(α/θμια),κοινοποιήθηκε έγγραφο με το οποίο διευκρινίζονται τα εξής:2)Οι νεοδιόριστοι κατατάσσονται στο στ κλιμάκιο.
Πάντως παιδιά στην Α Αθήνας σήμερα(α/θμια),κοινοποιήθηκε έγγραφο με το οποίο διευκρινίζονται τα εξής:...3)Περιμένουν διευκρινιστική εγκύκλιο για τους αναπληρωτές.Δεν ξέρουν τι θα ισχύσει.(ακόμα δεν ξέρουμε αν θα είμαστε όλοι στο στ,αυτό δεν ευσταθεί μέχρι νεωτέρας.)
Την Παρασκευή υπέγραψα σύμβαση ΑΜΩ με 11 ώρες 7 μήνες προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό και μου έγραφε μικτά 500 ευρώ (όποιος θέλει δανεικά, εδώ είμαι!!!!!!!!!!!!!!). Ζήτησα και μια κατάσταση μισθοδοσίας και έγραφε κλιμάκιο ΣΤ. Οι κρατήσεις των αναπληρωτών εντελώς πληροφοριακά είναι 16,5% για ασφαλιστικές εισφορές και 1% για τον ΟΑΕΔ.Επίσης, απογραφή δεν χρειάζεται να κάνουμε, την κάνουν από τη μηχανογράφηση του γραφείου.καλημερα!συμβαση σε φωναξαν για να υπογραψεις ποτε;απογραφη δεν εχω μπορεσει να κανω ακομα,ισχυει αυτο που ειπες οτι δε χρειαζεται;
Παράθεση από: LabBook στις Δεκεμβρίου 19, 2011, 12:09:32 amΤην Παρασκευή υπέγραψα σύμβαση ΑΜΩ με 11 ώρες 7 μήνες προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό και μου έγραφε μικτά 500 ευρώ (όποιος θέλει δανεικά, εδώ είμαι!!!!!!!!!!!!!!). Ζήτησα και μια κατάσταση μισθοδοσίας και έγραφε κλιμάκιο ΣΤ. Οι κρατήσεις των αναπληρωτών εντελώς πληροφοριακά είναι 16,5% για ασφαλιστικές εισφορές και 1% για τον ΟΑΕΔ.Επίσης, απογραφή δεν χρειάζεται να κάνουμε, την κάνουν από τη μηχανογράφηση του γραφείου.καλημερα!συμβαση σε φωναξαν για να υπογραψεις ποτε;απογραφη δεν εχω μπορεσει να κανω ακομα,ισχυει αυτο που ειπες οτι δε χρειαζεται;
Την Παρασκευή υπέγραψα σύμβαση ΑΜΩ με 11 ώρες 7 μήνες προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό και μου έγραφε μικτά 500 ευρώ (όποιος θέλει δανεικά, εδώ είμαι!!!!!!!!!!!!!!). Ζήτησα και μια κατάσταση μισθοδοσίας και έγραφε κλιμάκιο ΣΤ. Οι κρατήσεις των αναπληρωτών εντελώς πληροφοριακά είναι 16,5% για ασφαλιστικές εισφορές και 1% για τον ΟΑΕΔ.Επίσης, απογραφή δεν χρειάζεται να κάνουμε, την κάνουν από τη μηχανογράφηση του γραφείου.
Παράθεση από: priest στις Δεκεμβρίου 20, 2011, 11:18:40 amΠαράθεση από: LabBook στις Δεκεμβρίου 19, 2011, 12:09:32 amΤην Παρασκευή υπέγραψα σύμβαση ΑΜΩ με 11 ώρες 7 μήνες προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό και μου έγραφε μικτά 500 ευρώ (όποιος θέλει δανεικά, εδώ είμαι!!!!!!!!!!!!!!). Ζήτησα και μια κατάσταση μισθοδοσίας και έγραφε κλιμάκιο ΣΤ. Οι κρατήσεις των αναπληρωτών εντελώς πληροφοριακά είναι 16,5% για ασφαλιστικές εισφορές και 1% για τον ΟΑΕΔ.Επίσης, απογραφή δεν χρειάζεται να κάνουμε, την κάνουν από τη μηχανογράφηση του γραφείου.καλημερα!συμβαση σε φωναξαν για να υπογραψεις ποτε;απογραφη δεν εχω μπορεσει να κανω ακομα,ισχυει αυτο που ειπες οτι δε χρειαζεται;
ΣυναδελφοιΠληρωθηκα δωρο Χριστουγεννων 10 ευρω απο την προηγουμενη
Καλημέρα! Οι αμω πληρώνονται σύμφωνα με τις ώρες που δουλέυουν ή παίρνουν έτσι κι αλλιώς τα χρήματα των 15 ωρών?