0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, είμαι ΑΜΩ (15 ωρες) με ΕΣΠΑ στις Κυκλάδες. Σήμερα μίλησα με ΕΣΠΑ και μου είπαν ότι ο μισθός μου θα είναι 674 ευρώ με το επίδομα των προβληματικών περιοχών. Τι να πω......
Παράθεση από: goj στις Ιανουαρίου 13, 2012, 05:19:16 pmΔιαβάσατε για αυτή την είδηση; "ΟΛΜΕ: Καταργείται η διάταξη η οποία όριζε ότι δεν προσμετράται ο πλεονάζων χρόνος στο βαθμολόγιο". Αφορά κάτι τους αναπληρωτές;Αφορά στην ανακοίνωσή της τους μόνιμους αλλά θα έχει λογικά εφαρμογή και στους αναπληρωτές. Εκκρεμεί εγκύκλιος για τους αναπληρωτές σχετική με την κατάταξή τους σε βαθμολόγιο.
Διαβάσατε για αυτή την είδηση; "ΟΛΜΕ: Καταργείται η διάταξη η οποία όριζε ότι δεν προσμετράται ο πλεονάζων χρόνος στο βαθμολόγιο". Αφορά κάτι τους αναπληρωτές;
Παράθεση από: Lila_76 στις Ιανουαρίου 13, 2012, 05:58:55 pmΕυτυχώς που δεν είχαν δίκιο Xρύσα και πληρωθήκατε!Πού τέτοια τύχη και για τους υπόλοιπους.....Αθήνα αποκλείεται να πληρώσει σήμερα(πολύ θα ΄θελα).Αν τσέκαρε κάποιος,ας μας πει.Και στη Λακωνία μόλις πληρωθήκαμε!!!
Ευτυχώς που δεν είχαν δίκιο Xρύσα και πληρωθήκατε!Πού τέτοια τύχη και για τους υπόλοιπους.....Αθήνα αποκλείεται να πληρώσει σήμερα(πολύ θα ΄θελα).Αν τσέκαρε κάποιος,ας μας πει.
Επιβεβαιώνω, Φλώρινα πλήρωσε απόψε και καλά μάλιστα.Ελπίζω και οι υπόλοιπες διευθύνσεις.
Παράθεση από: xriana1 στις Ιανουαρίου 13, 2012, 11:15:15 pmΕπιβεβαιώνω, Φλώρινα πλήρωσε απόψε και καλά μάλιστα.Ελπίζω και οι υπόλοιπες διευθύνσεις.όταν λες και καλά μάλιστα, πόσα δηλαδή;
Παράθεση από: athinaki στις Ιανουαρίου 13, 2012, 08:08:07 pmΚαλησπέρα, είμαι ΑΜΩ (15 ωρες) με ΕΣΠΑ στις Κυκλάδες. Σήμερα μίλησα με ΕΣΠΑ και μου είπαν ότι ο μισθός μου θα είναι 674 ευρώ με το επίδομα των προβληματικών περιοχών. Τι να πω......Είσαι δευτεροβάθμια;