0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ερωτημα για μενα ειναι αν θα μας κρατησουν αναδρομικα από το νοέμβρη
Παράθεση από: marooned στις Ιανουαρίου 26, 2012, 03:53:47 pmΠαράθεση από: infinity_kos στις Ιανουαρίου 24, 2012, 04:56:57 pmΕνημέρωση από την δευτεροβάθμια που είμαι οτι για τον μήνα Ιανουάριο θα πληρωθούμε και πάλι με το παλιό μισθολόγιο.Φημολογείται οτι ο μισθός των αναπληρωτών δεν θα μειωθεί. Υπάρχει νομικό κώλυμα γιατί πρόκειται για συμβασιούχους κ όχι Δ.Υ.O νέος νόμος λέει ότι και οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου θα πληρώνονται όπως οι Δ.Υ.
Παράθεση από: infinity_kos στις Ιανουαρίου 24, 2012, 04:56:57 pmΕνημέρωση από την δευτεροβάθμια που είμαι οτι για τον μήνα Ιανουάριο θα πληρωθούμε και πάλι με το παλιό μισθολόγιο.Φημολογείται οτι ο μισθός των αναπληρωτών δεν θα μειωθεί. Υπάρχει νομικό κώλυμα γιατί πρόκειται για συμβασιούχους κ όχι Δ.Υ.
Ενημέρωση από την δευτεροβάθμια που είμαι οτι για τον μήνα Ιανουάριο θα πληρωθούμε και πάλι με το παλιό μισθολόγιο.
παιδια αυτο το μηνα οι αναπληρωτες πως θα πληρωθουν;με το νεο μισθολογιο ή με το παλιο;εχετε καμια ενημερωση;
Ενημερώνονται ΟΛΟΙ οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί (ΕΣΠΑ και Κανονικοί-πλήρους ή μειωμένου ωραρίου) ότι ισχύει και γι’ αυτούς ο νόμος 4024/11(νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο), από 01-11-2011 και ότι το μήνα Ιανουάριο θα μισθοδοτηθούν μ΄ αυτόν και με την ένταξή τους στον εισαγωγικό βαθμό ΣΤ και κλιμάκιο ΣΤ0, μέχρι νεότερων οδηγιών, για τυχόν αναγνώριση προϋπηρεσίας, μεταπτυχιακών κλπΘα ακολουθήσει, ακόμη, η αναδρομική κράτηση για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2011.Aυτό παιδιά έφτασε σήμερα στις διευθύνσεις .Ο μισθός στο ΣΤ0 είναι 853 ευρώ
Παράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 27, 2012, 06:53:57 pmΕνημερώνονται ΟΛΟΙ οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί (ΕΣΠΑ και Κανονικοί-πλήρους ή μειωμένου ωραρίου) ότι ισχύει και γι’ αυτούς ο νόμος 4024/11(νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο), από 01-11-2011 και ότι το μήνα Ιανουάριο θα μισθοδοτηθούν μ΄ αυτόν και με την ένταξή τους στον εισαγωγικό βαθμό ΣΤ και κλιμάκιο ΣΤ0, μέχρι νεότερων οδηγιών, για τυχόν αναγνώριση προϋπηρεσίας, μεταπτυχιακών κλπΘα ακολουθήσει, ακόμη, η αναδρομική κράτηση για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2011.Aυτό παιδιά έφτασε σήμερα στις διευθύνσεις .Ο μισθός στο ΣΤ0 είναι 853 ευρώποιος το υπογράφει;