0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πω, πω.... Δεν περιμενα τοσο χαλια, ειναι επισημο αυτο τωρα? Πιστευα οτι η τοσο μεγαλη μειωση ηταν προσωρινη μεχρι να βγει ακρη...... Μιλαμε για 400 κατω, αν ειναι δυνατον!
Παράθεση από: katerinaa στις Ιανουαρίου 30, 2012, 01:20:45 pmΠω, πω.... Δεν περιμενα τοσο χαλια, ειναι επισημο αυτο τωρα? Πιστευα οτι η τοσο μεγαλη μειωση ηταν προσωρινη μεχρι να βγει ακρη...... Μιλαμε για 400 κατω, αν ειναι δυνατον!Καλησπέρα! Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς χωρίς έστω μία εγκύκλιο μας αποδίδεται ένας μισθός στον οποίο δεν αναγνωρίζεται τίποτα!!!!Προϋπηρεσία, μεταπτυχιακό,διδακτορικό....πότε θα πάρουμε απάντηση για όλα αυτά και τι κάνουν επιτέλους!!!!!!Φασιστικά κόβουν και ράβουν ότι θέλουν και θα μας ενημερώσουν πότε;;;;;;Όταν απολυθούμε;;;;;;;Θα πληρωθούμε δηλαδή αναδρομικά;;;;;;Και για τον Σεπτέμβρη -Οκτώβρη;;;που μας οφείλουν το επίδομα μεταπτυχιακού-διδακτορικού;;;;;;Δεν έχω εκνευριστεί περισσότερο...Δεν είναι για τα ψίχουλα..που σε λίγο αυτά τα ψίχουλα θα είναι ο μισθός μας δηλαδή...αλλά θα το φτάσω μέχρι εκεί που δεν πάει..και στη διεύθυνση τους έχω σπάσει τα νεύρα!!!
''ο αγροτικος γιατρος που ειναι ηρωας ,καλειται να ζησει με 680 ευρω σε ακριτικα μερη''