*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 604810 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #1498 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 07:01:46 pm »
Οταν πήρα στο γραφειο να ρωτησω γιατι εμεις πληρωθηκαμε με το ενιαιο ενω σε άλλους νομούς πληρωνονται ακομα με το παλιο η κοπέλα μοθ απαντησε οτι ειχε κι αυτη την επιλογη να μας πληρωσει με το παλιο αλλα θα μας τα κρατουσε μετα τα επιπλεον χρηματα, όπως θα γινει με άλλους νομους!δεν ξερω τι να πω.........

Για τι μισθό μιλάμε ακριβώς και ποια διεύθυνση;
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:37:02 »

Αποσυνδεδεμένος farmitsa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1499 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 07:03:17 pm »
827 ευρω, Νομός Χαλκιδικής

Αποσυνδεδεμένος kostis78

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • χχχχ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1500 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 07:17:57 pm »
εγω στο ν.κυκλαδων παιρνω 927 το μηνα. η καθε δ/νση αναλογα με το ποσο ετοιμη ειναι οσον αφορα τη μηχανογραφηση μπαινει στο ενιαιο μισθολογιο. οσοι πηραν μισθο με το παλιο μισθολογιο απο το νοεμβριο κ μετα θα εχουν περικοπες τουσ επομενουσ μηνες. δεν κερδιζουν κατι παραπανω. οσο για εγκυκλιο μην ψαχνετε να τη βρειτε.... το θεμα ειναι ομως αλλου. εμεις σαν αναπληρωτες εχουμε υπογραψει συμβαση για το ποσο των 1449ε μεικτα, καθαρα περιπου 1130 ( στις κυκλαδες με το επιδομα παραμεθοριου). εφοσον εχουμε στα χερια μας συμβαση με αυτους τους ορους, και δεν πληρωνομαστε αναλογα, αλλα αντιθετα μας "παρακρατουν ενα 200αρι περιπου, τι κανουμε?
 μπορουμε να καταγγειλουμε τη συμβαση γιατι δεν πληρωνομαστε οσο εχουμε συμφωνησει?
μπορουμε καλυτερα να προβουμε σε επισχεση εργασιας, εφοσον δεν τηρουντε εκ της εργοδοσιασ ολοι οι οροι της συμβασης?
μπορουμε απλα να το βουλωσουμε κ να λεμε παλι καλα?
τι λετε?

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1501 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 07:25:39 pm »
Προσωπικά δεν έλαβα καμία σύμβαση στα χέρια μου που να λέει το ποσό που παίρνω. :-\ :o :o

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:37:02 »

Αποσυνδεδεμένος katerinaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1502 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 07:27:38 pm »
Το τι συμβαινει στον ιδ.τομεα πρεπει να μας αφορα και, εν προκειμενω, να μας ανησυχει, διοτι αποτελει προηγουμενο και ως τετοιο θα χρησιμοποιηθει οταν θα θελησουν να ξεζουμισουν για αλλη μια φορα...Προς το παρον, εφοσον ψηφιστηκε το ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΟΟΟ, θα ειμαστε σε αυτα τα χρηματα, 853+ο,τι επιδοματα υπαρχουν ακομα.
Συναδελφοι, αυτοι θελουν να μας πεθανουν. Και οι οποιες διαπραγματευσεις, γινονται για τα ματια, ειναι προαποφασισμενα αυτα τα πραγματα. Το κακο μολις τωρα ξεκιναει και θα ζησουμε μεγαλη φτωχεια, αν δεν κανουμε κατι-κοιμομαστε ως λαος, ακομα. Προτεινω ψυχραιμια (στο μετρο του δυνατου), να συνειδητοποιουμε οτι σε αυτο δεν ειναι καθενας μονος, λυσεις για να επιβιωσουμε θα βρεθουν, το θεμα ειναι να διωξουμε τα κορακια,εγχωρια και μη, που αγονται και φερονται με περισσο θρασος και κοιλιες (παρα)φουσκωμενες.
Τι περιμενουμε, τι διαολο περιμενουμε, ποσο αποχαυνωμενοι ειμαστε, κι αναρωτιομαστε απλα ποσο θα μας κοψουν κι αν θα τα βγαλουμε περα...

Πεστα χρυσοστομε.... να δουμε ποσο ακομα..... ντροπη δικη μας περισσοτερο παρα δικη τους

Αποσυνδεδεμένος kostis78

• Νέο μέλος
  • *
  • χχχχ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1503 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 07:29:25 pm »
εχεις δικιο. συμβαση εχουν υπογραψει μονο οι του ΕΣΠΑ.... και μαλιστα συμβαση με τα παλια δεδομενα μονο οσοι παρουσιαστηκαν ως και το οκτ.2011... οποτε προσ το παρον μονο αυτοι εχουν ενα χαρτι στα χερια τους που τουσ δικαιωνει.... οι του προυπολογισμου μαλλον θα πρεπει να το ψαξουν καπως αλλιως... δεν ειμαι σιγουροσ

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1504 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 08:03:50 pm »
εχεις δικιο. συμβαση εχουν υπογραψει μονο οι του ΕΣΠΑ.... και μαλιστα συμβαση με τα παλια δεδομενα μονο οσοι παρουσιαστηκαν ως και το οκτ.2011... οποτε προσ το παρον μονο αυτοι εχουν ενα χαρτι στα χερια τους που τουσ δικαιωνει.... οι του προυπολογισμου μαλλον θα πρεπει να το ψαξουν καπως αλλιως... δεν ειμαι σιγουροσ

δεν τους δικαιωνει τιποτε...η συμβαση λεει οτι ο μισθος προσαρμοζεται με βαση τα ισχυοντα μισθολογια...διαβαστε κ καμια συμβαση πριν επαναστατησετε ρε παλικαρια...σιγα μην ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα..ειπαμε, οι ανθρωποι ειναι αλητες,οχι μαλακες..
το μονο που θελω ειναι να τους δω να τρεχουν..

Αποσυνδεδεμένος valgia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1505 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 08:06:25 pm »
εμείς πάντως πειραια α αναπληρωτες κανονικου ωραρίου ειδα την βεβαιωση αποδοχων στο ιντερνετ κ ειναι 1116 μονο 40 μας εκοψαν οταν μιλησα μαζι τους μου ειπαν ακομη περιμενουν εγκυκλιο απο το υπουργειο για μειωσεις.

Αποσυνδεδεμένος katerinaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1506 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 08:10:01 pm »
εγω στο ν.κυκλαδων παιρνω 927 το μηνα. η καθε δ/νση αναλογα με το ποσο ετοιμη ειναι οσον αφορα τη μηχανογραφηση μπαινει στο ενιαιο μισθολογιο. οσοι πηραν μισθο με το παλιο μισθολογιο απο το νοεμβριο κ μετα θα εχουν περικοπες τουσ επομενουσ μηνες. δεν κερδιζουν κατι παραπανω. οσο για εγκυκλιο μην ψαχνετε να τη βρειτε.... το θεμα ειναι ομως αλλου. εμεις σαν αναπληρωτες εχουμε υπογραψει συμβαση για το ποσο των 1449ε μεικτα, καθαρα περιπου 1130 ( στις κυκλαδες με το επιδομα παραμεθοριου). εφοσον εχουμε στα χερια μας συμβαση με αυτους τους ορους, και δεν πληρωνομαστε αναλογα, αλλα αντιθετα μας "παρακρατουν ενα 200αρι περιπου, τι κανουμε?
 μπορουμε να καταγγειλουμε τη συμβαση γιατι δεν πληρωνομαστε οσο εχουμε συμφωνησει?
μπορουμε καλυτερα να προβουμε σε επισχεση εργασιας, εφοσον δεν τηρουντε εκ της εργοδοσιασ ολοι οι οροι της συμβασης?
μπορουμε απλα να το βουλωσουμε κ να λεμε παλι καλα?
τι λετε?
Η συμβαση μου γραφει 1400, παιρνω 850... πιστευω οτι μπορουμε να την καταγγειλουμε, πως γινεται να το ψαξουμε? Δε γινεται να μας κρατανε τοσα χρηματα χωρις να υπαρχει επισημη αποφαση.

Αποσυνδεδεμένος kostis78

• Νέο μέλος
  • *
  • χχχχ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1507 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 08:53:45 pm »

δεν τους δικαιωνει τιποτε...η συμβαση λεει οτι ο μισθος προσαρμοζεται με βαση τα ισχυοντα μισθολογια...διαβαστε κ καμια συμβαση πριν επαναστατησετε ρε παλικαρια...σιγα μην ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα..ειπαμε, οι ανθρωποι ειναι αλητες,οχι μαλακες..

ο μισθος οποιουδηποτε συμβασιουχου ιδιωτικου δικαιου ορισμενου χρονου προσαρμοζεται μονο ως προς τα τυχον επιδοματα, οχι ως προς τις βασικες αποδοχες...

Αποσυνδεδεμένος Lenaki88

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1508 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 08:56:49 pm »
εμείς πάντως πειραια α αναπληρωτες κανονικου ωραρίου ειδα την βεβαιωση αποδοχων στο ιντερνετ κ ειναι 1116 μονο 40 μας εκοψαν οταν μιλησα μαζι τους μου ειπαν ακομη περιμενουν εγκυκλιο απο το υπουργειο για μειωσεις.

Εγώ είμαι Α Πειραιά αναπληρώτρια ΕΣΠΑ. Η σύμβασή μου είναι 1092 μικτά, 860 καθαρά...Αυτό που λες για τις μειώσεις σε όσους αναπληρωτές πληρώνονταν με 1100 περίπου το έχω ακούσει κ γω ότι θα γίνει...Θα γίνονται κρατήσεις από τους επόμενους μισθούς τους.
Always look on the bright side of life...

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1509 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 09:01:43 pm »
Και Κυκλάδες μέχρι και Ιανουάριο με το παλιό....αν γίνουν μαζεμένες οι κρατήσεις βλέπω ο επόμενος μισθός να είναι υπό του μηδενός, σαν τη θερμοκρασία στη Φλώρινα... ::) :P >:( :( :'( >:(
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1510 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 09:36:50 pm »

ο μισθος οποιουδηποτε συμβασιουχου ιδιωτικου δικαιου ορισμενου χρονου προσαρμοζεται μονο ως προς τα τυχον επιδοματα, οχι ως προς τις βασικες αποδοχες...

διαβασε το αρθρο 3 της συμβασης κ τα ξαναλεμε...μην πουλατε ελπιδες σε συναδελφους..η αναπροσαρμογη επι των επιδοματων απλως γινεται αυτοδικαια, δεν εχει σχεση με τις κειμενες μισθολογικες διαταξεις-αναπροσαρμογες..κ με τα νεα μετρα του μνημονιου 2, νομιζω οτι η οποια συζητηση επι των μισθολογικων ειναι απλως αστεια.εχουν πηδηξει την παραγωγικη ηλικια της ελλαδας..η ελλας που ξεραμε τελος!κ ψοφος να της ερθει θα ελεγα
το μονο που θελω ειναι να τους δω να τρεχουν..

Αποσυνδεδεμένος valgia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1511 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 09:54:43 pm »
Ξερω οτι θα μας τα κρατησουν απο τους επομενους μισθους αυτα που περνουμε παραπανω, ουτε εγω συμφωνων αλλα καθε διευθυνση κανει οτι θελει θα μπορουσαν να κοψουν απο τωρα για να ειναι λιγοτερα αλλα αφου δεν εχουν λεει εντολη θα περιμενουν..τι να πω..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182717
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)