0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιος ανέφερε για μεταπτυχιακό. Εμένα δεν μου το πληρώνουν. Να ψάξω κάπου να βρω το δίκιο μου???
Παράθεση από: eva7 στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 12:05:22 amΚάποιος ανέφερε για μεταπτυχιακό. Εμένα δεν μου το πληρώνουν. Να ψάξω κάπου να βρω το δίκιο μου???Αν έχεις καταθέσει το μεταπτυχιακό σου, θα έπρεπε να σου στείλει η ΔΙΔΕ απόφαση για τη χορήγηση επιδόματος μεταπτυχιακών σπουδών. Είναι 45
Οι αναπληρωτές έχουμε σύμβαση ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ δικαίου (ΙΚΑ),το ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου ΔΕΝ ισχύει για εμάς(παρά μόνο οι κρατήσεις για το νέο όριο του αφορολόγητου καιτο επίδομα αλληλεγγύης)Ως τώρα δεν μπορούσε να πειράξει το βασικό μας μισθό.Και λέω ως τώρα γιατί με την μείωση κατά 22% των μισθών τουΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομέα θα έρθει και σε εμάς το <<κοστούμι>>ελπίζω αναδρομικά από 1 Ιανουαρίου
Παράθεση από: Mentor στις Φεβρουαρίου 10, 2012, 10:34:17 pmΟι αναπληρωτές έχουμε σύμβαση ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ δικαίου (ΙΚΑ),το ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου ΔΕΝ ισχύει για εμάς(παρά μόνο οι κρατήσεις για το νέο όριο του αφορολόγητου καιτο επίδομα αλληλεγγύης)Ως τώρα δεν μπορούσε να πειράξει το βασικό μας μισθό.Και λέω ως τώρα γιατί με την μείωση κατά 22% των μισθών τουΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομέα θα έρθει και σε εμάς το <<κοστούμι>>ελπίζω αναδρομικά από 1 ΙανουαρίουΑκριβώς...
Και η αβαθμια Α Αν.Αττικης μας πληρωνει ακομη με το παλιο μισθολογιο τους απλους αναπληρωτες....