0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ 9/2 πληρώθηκα με το παλιό μισθολόγιο για Γενάρη Αμω 15 ώρες 731 ευρώ Α Αθήνας πρωτοβάθμια..
κι εγω πληρωθηκα 9/2 κανονικα οπως καθε μηνα (ακω)1190 σε παραμεθωριο.Πόσα να περιμενω τον αλλο μηνα αν υποθεσουμε οτι ισχυει το ενιαιο απο νοεμβρη. ποσα κοβουν καθε μηνα που περασε?
Εμένα μου κράτησαν Ακω δευτεροβάθμια περίπου 80 ε για φόρο μου είπαν και επιδομα αλληλεγγύης για Ιανουάριο δδε Λέσβου .εχει γίνει σε καμία άλλη δδε αυτο;
Παράθεση από: olgaa στις Φεβρουαρίου 13, 2012, 05:28:55 pmκι εγω πληρωθηκα 9/2 κανονικα οπως καθε μηνα (ακω)1190 σε παραμεθωριο.Πόσα να περιμενω τον αλλο μηνα αν υποθεσουμε οτι ισχυει το ενιαιο απο νοεμβρη. ποσα κοβουν καθε μηνα που περασε?Κοίτα εγώ πέρσι ΑΚΩ πληρωνόμουν 1280. Φέτος η σύμβαση λέει 853, όπως και οι συμβάσεις όλων των συναδέλφων ανεξαρτήτως προϋπηρεσίας ή μεταπτυχιακών. Άρα υπολόγιζε ότι από αυτά που έχεις ήδη εισπράξει από το Νοέμβριο θα πάρουν πίσω περίπου 340 ευρώ για κάθε μήνα μείον το επίδομα παραμεθορίου που δεν γνωρίζω ακριβώς πόσο είναι με το νέο μισθολόγιο. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δυστυχώς αυτό είναι το πιο πιθανό και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο...Υπάρχουν αναπληρωτές κανονικού ωραρίου στην Α' Αθήνας που ενώ είχαν υπογράψει το Σεπτέμβρη συμβάσεις με το παλιό μισθολόγιο, κλήθηκαν ξανά το Νοέμβρη να υπογράψουν νέες συμβάσεις με το νέο και πληρώνονται επίσης με το νέο.