0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα καλά...για την κοπέλα που πήρε 400 ευρώ..η Δ/νση αυτή είναι το λιγότερο απάνθρωπη και ανόητη. Ήταν τόσο δύσκολο να πάρουν τα χρήματα αναδρομικά σε μικρές ισόποσες δόσεις ανά μήνα..;; Έλεος....
καλησπερα σε ολους. ειμαι νηπιαγωγος και εκανα αναληψη υπηρεσιας 20-1-12. σημερα ειδα οτι μου βαλανε 490 αυτα ειναι για τον ιανουαριο ή και για τις 10 μερες του φεβρουαριου? για τον ιανουαριο μονο ...ειναι πολλα για τις εικοσι συνολικα μερες ειναι μαλλον λιγα ή δεν ειναι? ειμαι λιγο μπερδεμενη αλλα αυριο θα παρω μαλλον το γραφειο να ρωτησω . ξεχασα να πω οτι δικαιουμαι και επιδομα 2 παιδιων
αν κοιταξεις καλα γραφω οτι εκανα αναληψη υπηρεσιας 20-1-12 τον δεκεμβριο δεν δουλευα
Παράθεση από: xriana1 στις Φεβρουαρίου 15, 2012, 12:54:03 pmΜέχρι και σήμερα στις διευθύνσεις δεν υπάρχει καμιά οδηγία για αλλαγή στον τρόπο πληρωμής των αναπληρωτών. Ως εκ τουτου εξακολουθούν και πληρώνουν με το παλιό και με αυτό μάλλον θα συνεχίσουν. Εξάλλου οι αναπληρωτές δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει το ίδιο και για τους εσπα που ίσως οι συμβάσεις τους τροποποιήθηκαν.Αναρρωτιέμαι εγω του ΕΣΠΑ τι είναι αυτά που γραφετε.Μαζί δεν κάναμε τα χαρτιά μας;Τα ίδια δικαιωματα δεν εχουμε;Εμεις του ΕΣΠΑ δλδ είμαστε δημοσιοι υπάλληλοι και οι κρατικού υπολογισμού δεν ειναι;Αν είναι δυνατον!Είμαι ΕΣΠΑ και πληρωνομαι με το ενιαιο απο Νοεμβρη και χωρις να εχει τροποποιηθεί η σύμβαση .. ΔΥΣΤΥΧΩΣ..Μακαρι να συνεχισουν να πληρωνουν με το παλιο.Το ευχομαι σε όλους αλλά τοτε κάτι θα πρεπει να κανουμε εμεις οι ΕΣΠΑ.
Μέχρι και σήμερα στις διευθύνσεις δεν υπάρχει καμιά οδηγία για αλλαγή στον τρόπο πληρωμής των αναπληρωτών. Ως εκ τουτου εξακολουθούν και πληρώνουν με το παλιό και με αυτό μάλλον θα συνεχίσουν. Εξάλλου οι αναπληρωτές δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει το ίδιο και για τους εσπα που ίσως οι συμβάσεις τους τροποποιήθηκαν.
και υποψην οτι η συμβαση λεει 1400.... αλλα παιρνουμε 850, το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτοι θα μας τρελανουν! ποτε θα βγει η αποφαση δηλαδη? οταν θα απολυθουμε? αισχος, αισχος, αισχος.... μακαρι να ειχα γινει κομμωτρια, αφου τελικα μετραμε λιγοτερο απο τον καθενα για αυτη τη χωρα εμεις οι δασκαλοι....