0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σεπτέμβρη και Οκτώβρη πληρωθήκαμε με ΜΚ18.Χωρίς δηλαδή να μετρά η προϋπηρεσία και με το παλιό μισθολόγιο.Αυτά τα λεφτά είναι σωστά.Και ούτε θα αυξηθούν ούτε θα μειωθούν.Από Νοέμβρη και μετά,συνεχίσαμε να πληρωνόμασταν με το παλιό μισθολόγιο,χωρίς προυπηρεσία.Ενώ το σωστό ήταν να πληρωνόμασταν με το νέο,στο οποίο μετρά η προϋπηρεσία.Όμως ο μισθός με το παλιό μισθολόγιο και χωρίς προυπηρεσία,είναι πολύ μεγαλύτερος από τον μισθό με το νέο μισθολόγιο που μετρά την προυπηρεσία.Οπότε στους επόμενους μισθούς θα έχουμε μεγάλες αναδρομικές κρατήσεις.Τον Φεβρουάριο,επειδή δεν πρόλαβαν να μας βάλουν σε βαθμούς και ούτος ή άλλως τους χρωστάμε και πολλά, θα μας βάλουν όλους σε ΣΤ βαθμό.Από Μάρτιο θα μπούμε σε βαθμούς και θα μας γίνουν οι κρατήσεις για το υπόλοιπο των μηνών.Πολύ πιθανό να είναι μειωμένη και η αποζημίωση που παίρνουμε στο τέλος.Εγώ κάπως έτσι κατάλαβα τα πράγματα.Μπορεί να κάνω και λάθος.
mackis ρώτησες αυτό που έλεγες χτες;
δεν ξέρω αν η μείωση στα κονδύλια θα σημάνει και αντίστοιχη μείωση σε προσλήψεις,διότι το νέο μισθολόγιο θα γίνει ακόμη πιο...νέο από Ιούνιο,οπότε και θα εξοικονομηθούν χρήματα,κάτι που προβλέπεται από τώρα.
Παράθεση από: evants στις Μαρτίου 06, 2012, 10:26:09 pmδεν ξέρω αν η μείωση στα κονδύλια θα σημάνει και αντίστοιχη μείωση σε προσλήψεις,διότι το νέο μισθολόγιο θα γίνει ακόμη πιο...νέο από Ιούνιο,οπότε και θα εξοικονομηθούν χρήματα,κάτι που προβλέπεται από τώρα.Οπότε μας λες συνάδελφε ότι οτι οι αναπληρωτές θα πέσουν κάτω και από τα 800 ευρώ, οπότε με λιγότερα συνολικά χρήματα θα βγουν οι ίδιες προσλήψεις;
δε λεει αυτο λεει οτι θα γινουν λιγες μειωσεις ισως κυριως σε καποιες ειδικοτητες αλλα κατα βαση θα εξοικονομηθουν θεσεις αναπληρωτων επειδη πεφτουν οι μισθοι