0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συμφωνω!!!!χθες ειπαν οι κυριοι του δντ οτι απο ιουνιο εννοειται οτι θα επελθει νεα περικοπη σε μισθους με σκοπο να φτασουμε τους μισθους εσθονιας κ.τ.λ και εμεις συζηταμε για τα 30ευρω πανω η' κατω...........η ελπιδα πεθαινει τελευταια μεν αλλα εμεις κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος!!!!!ελλαδαρα!!!!
To τραγικό της κατάστασης είναι ότι ούτε τα μνημονιακά κόμματα μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι με το πρόγραμμα αυτό θα ανακάμψουμε, ούτε τα αντιμνημονιακά ότι υπάρχει καμία ρεαλιστική εναλλακτική ανάκαμψης. Δηλαδή υπάρχει πολιτικό αδιέξοδο στη χώρα, αν το έχουμε καταλάβει.
Μήπως γνωρίζετε τον τρόπο που θα μας ζητήσουν πίσω αναδρομικά τα επιπλέον χρήματα που μας έδιναν με το παλιό μισθολόγιο; Ακούω οτι θα μας τα κρατήσουν σε δόσεις..ξέρουμε όμως κάτι πιο συγκεκριμένο;; Να ξέρουμε πως να κινηθούμε για να μας φτάσουν τα χρήματα μέχρι να μας πληρώσουν..έχω έρθει στην Αθήνα και τα βγάζω δύσκολα πέρα οικονομικά. Μας έδωσαν 853
μολις διαβασα σε ανακοινωση οτι απο το υπουργειο εστειλαν οδηγιες για την καταταξη μας σαν αναπληρωτες...ελπιζω να το δουν κ στον πειραια και να λυθει το θεμα πριν βγαλουν ολες τις μισθοδοσιες...
Τότε εγώ που είμαι κάτω από 30 γιατι πληρωνομαι 853;
Εγω με ενα παιδι και επιδομα παραμεθωριου πηρα 950 αλλα δεν εχει ερθει ακομα η μισθοδοσια μου να δω τι ειναι αυτα.Τοσα θα επρεπε να παρω;