0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα έχουμε πει 100 φορές. Το άρθρο 28 μιλάει μόνο για κατάταξη σε βαθμούς. Για τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου, δηλαδή και για τους αναπληρωτές, δεν υπάρχει βαθμολογική κατάταξη. Δεν γίνεται να ισχύει το άρθρο για τους αναπληρωτές ακόμη και αν υπηρετούσαν την 1/11/2011. Τέλος.
γνωριζει καποιος συναδελφος τι θα γινει με το ποσο φορολογικου εισοδηματος που πρεπει να πληρωθει για μας τους αναπληρωτες? σαφως δεν θα παρουμε επιστροφη,και επισης δεν μας πιανει το (κατω απο 30) καθως το αφορολογητο στα 9000Ε ισχυει για αυτους που εχουν ετησιο εισοδημα εως 9000Ε. Γενικα εμεις οι αναπληρωτες εχουμε ετησιο εισοδημα για το 2011 που δεν υπηρξαν μειωσεις, 13.500Ε περιπου..οι αποδειξεις που πρεπει να προσκομισουμε με αυτο το εισοδημα ειναι γυρω στα 3000Ε (παραπανω ποσο δεν ευνοει πουθενα), αρα με 5000Ε αφορολογικο ποσα θα πρεπει να πληρωσουμε???
Παράθεση από: elenaV στις Μαρτίου 24, 2012, 08:33:28 pmγνωριζει καποιος συναδελφος τι θα γινει με το ποσο φορολογικου εισοδηματος που πρεπει να πληρωθει για μας τους αναπληρωτες? σαφως δεν θα παρουμε επιστροφη,και επισης δεν μας πιανει το (κατω απο 30) καθως το αφορολογητο στα 9000Ε ισχυει για αυτους που εχουν ετησιο εισοδημα εως 9000Ε. Γενικα εμεις οι αναπληρωτες εχουμε ετησιο εισοδημα για το 2011 που δεν υπηρξαν μειωσεις, 13.500Ε περιπου..οι αποδειξεις που πρεπει να προσκομισουμε με αυτο το εισοδημα ειναι γυρω στα 3000Ε (παραπανω ποσο δεν ευνοει πουθενα), αρα με 5000Ε αφορολογικο ποσα θα πρεπει να πληρωσουμε???Για εισόδημα 13.500
Και όμως αυτά που γράφει ο lampros7 κοινοποιήθηκαν στο σχολείο μου από τον διευθυντή.Αλλά και ο πρόεδρος της ΔΟΕ για να ζητά διευκρίνηση από τα αρμόδια υπουργεία κάποια εμπλοκή θα υπάρχει. Προφανώς στις δευτεροβάθμιες δεν έχει σταλεί οδηγία για μισθολογική κατάταξη των αναπληρωτών με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο. Ας περιμένουμε την απάντηση στην ΔΟΕ..Παράθεση από: eva7 στις Μαρτίου 19, 2012, 06:01:28 amπόσος είναι ο μισθός (αν λέγεται ακόμη έτσι..πιο πολύ θα του ταίριαζε ο όρος "φιλοδώρημα") στο κλιμάκιο Δ?? (άγαμος εκπαιδευτικός χωρίς κανένα εξτρά..). Γιατί στο site υπολογισμού αναφέρει ότι είναι 800+. Αλλού όμως είχα δει πως είναι γύρω στα 1000. Ευχαριστώ!Κάποιο λάθος κάνεις στον χειρισμό γιατί εμένα μου βγάζει στην περιπτωσή σου 1018,84
πόσος είναι ο μισθός (αν λέγεται ακόμη έτσι..πιο πολύ θα του ταίριαζε ο όρος "φιλοδώρημα") στο κλιμάκιο Δ?? (άγαμος εκπαιδευτικός χωρίς κανένα εξτρά..). Γιατί στο site υπολογισμού αναφέρει ότι είναι 800+. Αλλού όμως είχα δει πως είναι γύρω στα 1000. Ευχαριστώ!
συγνωμη θα πρεπει να πληρωσουμε 970Ε επιστροφη οι αναπληρωτες? και αυτα που μας κρατουν καθε μηνα τι ειναι???
Ξέρει κανείς αν θα είναι και το δώρο Πάσχα μειωμένο και πότε θα μας το βάλουν?(είμαι ΑΚΩ Α\θμιας με πρόσληψη 3-10-11).Ευχαριστώ.