0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gpapage στις Ιουνίου 25, 2012, 12:19:07 pmΣήμερα στην πρωτοβάθμια Α' Αθήνας πρέπει να μας έβαλαν το μισθό του Ιουνίου. Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είναι (21/30)*μισθός_Μαΐου; Στο δικό μου φαίνεται σαν να λείπει το ένα ημερομίσθιο (δηλαδή είναι περίπου τα 20/30)... Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με το μισθό του Ιουνίου τελικά;Πώς γίνεται μια πρωτοβάθμια να πληρώνει και οι άλλες όχι;
Σήμερα στην πρωτοβάθμια Α' Αθήνας πρέπει να μας έβαλαν το μισθό του Ιουνίου. Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είναι (21/30)*μισθός_Μαΐου; Στο δικό μου φαίνεται σαν να λείπει το ένα ημερομίσθιο (δηλαδή είναι περίπου τα 20/30)... Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με το μισθό του Ιουνίου τελικά;
Παράθεση από: Deyna στις Ιουνίου 26, 2012, 02:05:00 amΠαράθεση από: gpapage στις Ιουνίου 25, 2012, 12:19:07 pmΣήμερα στην πρωτοβάθμια Α' Αθήνας πρέπει να μας έβαλαν το μισθό του Ιουνίου. Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είναι (21/30)*μισθός_Μαΐου; Στο δικό μου φαίνεται σαν να λείπει το ένα ημερομίσθιο (δηλαδή είναι περίπου τα 20/30)... Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με το μισθό του Ιουνίου τελικά;Πώς γίνεται μια πρωτοβάθμια να πληρώνει και οι άλλες όχι; Τελικά το ποσό που είδα στην τράπεζα όπως με πληροφόρησε κάποιος συνάδελφος είναι τα αναδρομικά που μας όφειλαν από την αρχή της χρονιάς για τις αλλαγές βαθμών και κλιμακίων.
Μέχρι το Μάιο οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ της πρωτοβάθμιας παίρναμε όλοι περίπου 853. Όποιος έχει μεταπτυχιακό και 2+ χρόνια προϋπηρεσίας (σε αυτή την κατηγορία ανήκω) πηγαίνει κανονικά στα 963 περίπου. Το Μάιο μας είχαν πληρώσει το δεύτερο ποσό, άρα τα αναδρομικά που παίρνουμε είναι από τότε που μας έχουν προσλάβει (1η Νοεμβρίου στην περίπτωσή μου) μέχρι και τον Απρίλιο. Κάτι ψιλοδιαφορές που προκύπτουν οφείλονται μάλλον σε απεργίες. Εμένα μου έβαλαν κάπου 640. Edit: ΠΕ19 είμαι... Πληροφορικής... Φοβάμαι ότι με το ποσό που ανέφερα θα με θέλουν πλέον όλες για τα λεφτά μου!
σωστα εμιλησες και στις 2 περιπτωσεις συναδελφε πεινασμενε. το πλεον δυσαρεστο ειναι οτι με το αλλοθι της ανοργανωσιας που ξεκιναει απο το υπουργειο δε βρισκεις ποτε το δικιο σου και σιγουρα μας πιανουν και κωτσους στο τελος.και κοροιδο και πειναλας ο εκπαιδευτικος τη σημερον ημερα..
κατσε γτ θα σφαχτουμε κι εγω τοση προυπηρεσια εχω και μαη πηρα 650! 853 δλδ απλα ειχα και περικοπες νεου μισθολογιου.να παρω να βαλω τις φωνες?αναθεμα αν εχει παρει κανεις απο μας τα ιδια χρηματα με τον αλλον..
Παράθεση από: ladylav στις Ιουνίου 26, 2012, 02:46:40 amκατσε γτ θα σφαχτουμε κι εγω τοση προυπηρεσια εχω και μαη πηρα 650! 853 δλδ απλα ειχα και περικοπες νεου μισθολογιου.να παρω να βαλω τις φωνες?αναθεμα αν εχει παρει κανεις απο μας τα ιδια χρηματα με τον αλλον..Τι να σφαχτούμε...τόσα υποτίθεται ότι έπρεπε να πάρω αλλά είναι εδώ και 4 μήνες -200 λόγω του ότι μπήκα αργά στο Ενιαίο και παίρνω 765 Αναρωτιέμαι πότε θα τελειώσουν τα αναδρομικά λόγω του ότι μπήκαμε αργά...κι εγω επαιρνα για 4 μηνες -200 επειδη μπηκα αργα στο ενιαιο αλλα αναδρομικα δεν ειδα ακομα και στο γραφειο υπονοησαν οτι δε θα δω..
Παράθεση από: Deyna στις Ιουνίου 26, 2012, 03:09:51 amΠαράθεση από: ladylav στις Ιουνίου 26, 2012, 02:46:40 amκατσε γτ θα σφαχτουμε κι εγω τοση προυπηρεσια εχω και μαη πηρα 650! 853 δλδ απλα ειχα και περικοπες νεου μισθολογιου.να παρω να βαλω τις φωνες?αναθεμα αν εχει παρει κανεις απο μας τα ιδια χρηματα με τον αλλον..Τι να σφαχτούμε...τόσα υποτίθεται ότι έπρεπε να πάρω αλλά είναι εδώ και 4 μήνες -200 λόγω του ότι μπήκα αργά στο Ενιαίο και παίρνω 765 Αναρωτιέμαι πότε θα τελειώσουν τα αναδρομικά λόγω του ότι μπήκαμε αργά...κι εγω επαιρνα για 4 μηνες -200 επειδη μπηκα αργα στο ενιαιο αλλα αναδρομικα δεν ειδα ακομα και στο γραφειο υπονοησαν οτι δε θα δω..