0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι αναπληρωτής στη ΔΙΔΕ Αττικής και μου έβαλαν
ειναι το επιδομα αδειας.
Παράθεση από: Lila_76 στις Ιουνίου 29, 2012, 03:26:01 pmNαι σήμερα μπήκαν.Εγώ ακω τακτικού από α φάση(α/θμια),πήρα 157 επίδομα αδείας και 600 αποζημίωση λόγω μη ληφθείσας αδείας.δλδ αν έχεις πάρει άδεια δεν έχει αποζημίωση ή είναι τσεκουρεμένη όπως και το επίδομα;
Nαι σήμερα μπήκαν.Εγώ ακω τακτικού από α φάση(α/θμια),πήρα 157 επίδομα αδείας και 600 αποζημίωση λόγω μη ληφθείσας αδείας.
Παρακαλώ δείτε άν έχετε πάρει κανονική άδεια μέχρι τώρα άν σας έκοψαν λεφτά από την αποζημίωση...γιατί σε κάποια δευτεροβάθμια κόπηκαν μέχρι και 35 ευρώ την ημέρα αδείας...
Παράθεση από: mitsy στις Ιουνίου 29, 2012, 03:43:26 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Ιουνίου 29, 2012, 03:26:01 pmNαι σήμερα μπήκαν.Εγώ ακω τακτικού από α φάση(α/θμια),πήρα 157 επίδομα αδείας και 600 αποζημίωση λόγω μη ληφθείσας αδείας.δλδ αν έχεις πάρει άδεια δεν έχει αποζημίωση ή είναι τσεκουρεμένη όπως και το επίδομα;μιτσάκι εμένα για 1 μέρα άδεια που πήρα για να πάω να δὠσω εξετάσεις,μου κρατάνε 35.74..
εμένα αποζημίωση δε μου έβαλανκαι το επίδομα αδείας που πήρα ήτανε αρκετά τσεκουρεμένο λόγω αδείας που πήρα 43 ημερώνόσο για το μισθό Ιουνίου τίποτα ακόμηεμάς μας στέλνουν μέσω μειλ τα εκκαθαριστικά