0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση....τι μου θύμισες τώρα....11 το βράδυ....γιατί ο κυριούλης όταν λέει ότι κάτι θα βγεί μέσα στη μέρα, εννοεί σε 24ωρη βάση
Να παινεψω σε κατι και την Α Πειραια που γενικα δεν το χει και πολυ. Χθες μου εβαλαν 1247 Ιουνιος και αποζημιωση (που δεν πηρα την κανονικη αδεια εννοω) ΑΚΩ τακτικου προυπολογισμου α φαση. Στ βαθμος. Α για το βαθμο να σας πω οτι η Α Πειραια δεν τον αλλαζει ακομη και αν συμπληρωσαν καποιοι τους 24 μηνες στη διαρκεια της χρονιας και μαλιστα μου εδειξε την εγκυκλιο που ελεγε να αποδωθει το ΜΚ στους αναπληρωτες οταν συμπληρωσουν τη συγκεκριμενη προυπηρεσια, το οποοιο εκει το ερμηνευουν αντι να σας εχουμε ΟΛΟΥΣ ΣΤ βαθμο οπως στην αρχη ηταν με αυτη την εγκυκλιο σας ταξινομησαμε με βαση την προυπηρεσια σας μεχρι 31/10/2011. Αλλιως μου λεει θα ησασταν ολοι στο ΣΤ βαθμο... Και με διαβεβαιωσε πως του χρονου οσοι εχουμε τωρα π.χ. 25 με 32 μηνες πως του χρονου θα παμε Ε βαθμο!!! Δε μου γεμισε το ματι τα οσα μου ειπε αν και μου λεει οτι ειναι σε συνεχη επικοινωνια με γενικο λογιστηριο του κρατους... Αυτα και απο μενα.
Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 13-07-2012, μετά τις 14:00, θα καταβληθεί η μισθοδοσία Ιουνίου, το επίδομα άδειας και η αποζημίωση για μη ληφθείσα άδεια των εκπαιδευτικών του προγράμματος ΕΣΠΑ: "Στήριξη Σχολείων με ΕΑΕΠ" (Ειδικότητες: ΠΕ08, ΠΕ16, ΠΕ32, ΠΕ18.41, ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ19-20). Επίσης την ίδια μέρα και ώρα θα καταβληθεί η μισθοδοσία Ιουνίου και η αποζημίωση για μη ληφθείσα άδεια των εκπαιδευτικών του προγράμματος ΕΣΠΑ: "Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες" (Ειδικότητες: ΠΕ70 - ΠΕ60).
ποιος το λέει αυτο;επίσημο ακούγεται αλλά απο ποιόν;