0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν φτάνει που είναι διορισμένη η δικιά σου, θέλει και μεταπτυχιακό;; Aλλά βέβαια όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι μάθαμε τώρα να κάνουμε και master, να μην πατάμε στην υπηρεσία μας μιας και παίρνεις άδειες, και τάχα να κάνουμε μεταπτυχιακό για την μόρρφωση. Πήγαινε να τα κάνεις αυτά στο ιδιωτικό τομέα και τα λέμε. Στην θέση της πάντως εγώ θα ανησυχούσα μιας και η μονιμότητα αναμένεται να καταργηθεί. Η τρόικα ασκεί τρελή πίεση για αυτό το θέμα και θα τεθεί επί τάπητος το 2011. Όσο για τον σνομπισμό που έχεις για τους άνδρες καθηγητές, και για το αν θα κάνω κοιλιά, έλα να με δεις τότε αν και βλέπω εσύ από τις εγκυμοσύνες και τα παιδιά η ρυτίδα και η πλαδαρότιτα να πάει σύννεφο. Οι γυναίκες καταρχήν δεν είστε για σχολεία, μιας και δεν μπορείτε να επιβληθείτε στα παιδιά (εννοώ τα μεγάλα παιδιά της δευτεροβάθμιας). Άντε το πολύ νηπιαγωγείο και δημοτικό. Ας μην ήταν και οι άνδρες στη δευτεροβάθμια για να επιβάλλονατι και θα σας είχαν λιτζάρει οι μαθητές.Σπιτάκι να φροντίζετε παιδιά. Στα αλήθεια τόσες άνεργες καθηγήτριες που έχετε μαζευτεί, αντί να πείνετε καφέ κάθε πρωί και να χάνετε το χρόνο σας, φορέστε καμιά ποδίτσα και πάτε να βοηθείσετε κανένα ζευγάρι που έχει ανάγκη στα οικοκυρικά, στο φύλαγμα μωρών. Θα γίνετε και καλύτερες μάνες από το να περιμένετε πότε θα πάτε αναπληρώτριες.Πάντως έχει και για σένα δουλειές δεν μπορείς να πείς;;
Αν το μεταπτυχιακό έχει συνέντευξη, θα σε ρωτήσουν... όχι πως δεν είναι αυτονόητη η απάντηση!Κατά τη γνώμη μου, αν το μεταπτυχιακό δεν έχει πολλή ζήτηση (πχ δεν είναι Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και αν γράψεις πολύ πολύ καλά (αν έχει εξετάσεις) και αν το επιτρέπει και ο κανονισμός, μπορεί να μη σε κόψουν και να κάνεις αναστολή την πρώτη χρονιά.Συνήθως είναι αυστηρά 2 απουσίες στο εξάμηνο.
Mπορείς να κάνεις και master και διδακτορικό και μεταδιδακτορικό και να φοιτάς παράλληλα και σε μία προπτυχιακή σχολή. Μπορείς να φοιτάς και σε 5 προπτυχιακές σχολές ταυτόχρονα αν θες μιας και κανένας δεν θα σε ελέγξει, διότι ούτως ή άλλως την Ελλάδα ένα την ενδιαφέρει πλέον
ΕΛΛΑΔΑ= η χώρα που ότι μεταπτυχιακό και προπτυχιακό πρόγραμμα θες το βρίσκεις.
Δεν φτάνει που είναι διορισμένη η δικιά σου, θέλει και μεταπτυχιακό;; Aλλά βέβαια όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι μάθαμε τώρα να κάνουμε και master, να μην πατάμε στην υπηρεσία μας μιας και παίρνεις άδειες, και τάχα να κάνουμε μεταπτυχιακό για την μόρρφωση. Πήγαινε να τα κάνεις αυτά στο ιδιωτικό τομέα και τα λέμε.
Στην θέση της πάντως εγώ θα ανησυχούσα μιας και η μονιμότητα αναμένεται να καταργηθεί. Η τρόικα ασκεί τρελή πίεση για αυτό το θέμα και θα τεθεί επί τάπητος το 2011.
Απάντησα σε όλα όπως βλέπεις και κατέρριψα όσα λες με επιχειρήματα
Μs και para 5 μάλλον εσείς είστε οι κομπλεξικοί και απόλυτοι στη ζωή σας, διότι δεν δέχεστε άλλη άποψη. Δεν φτάνει που η Para5 πρώτη αναφέρθηκε στους άνδρες και ότι οι καθηγητές είναι μίζεροι, τώρα λέτε ότι εγώ είμαι φαλλοκράτης;;; Αυτό έλειπε να μην της απαντούσαEπειδή βλέπετε μόνο μια άποψη στη ζωή σας και έχετε μόνο μια θεωρία για τα πράγματα δεν σημαίινει ότι ζείτε και στη πραγματικότητα. Απορώ πως εσείς θα πάτε να διδάξετε σε νέους ανθρώπους την αναζήτηση της αλήθειας και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα. Δεν είπα καν ότι πρέπει να είσαι σκληρός άνδρας. ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕ