0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτω από καθε ανακοίνωση μας προτείνουν να τη βαθμολογήσουμε. Αφού είμαστε εκπαιδευτικοί πρέπει τουλάχιστον οι ανακοινώσεις να είναι ορθογραφημένες. Το δυπρόσιτο γάφεται μόνο με -υ-. γιατί σημαίνει =κακός, δύσκολος. Το δισ- σημαίνει δύο: δισεκατομμύρια
Στην πρότασή σας να βαθμολογούμε: η προστακτική είναι βαθμολογήστε κι όχι βαθμολογείστε
Πολύ χρήσιμα είναι τα αρχεία προς λήψη. Αν θέλετε, μπορείτε να βάλετε στα αρχεία και το νόμο 3255, όπου στο άρθρο 6 καθορίζει τον τρόπο διορισμού των εκπαιδευτικών. Παραθέτω το σχετικό link: (http://www.parliament.gr/ergasies/nomosxedia/ValidNomosxedio/R-EDUVA-pap.pdf), εκτός αν βρείτε κανένα καλύτερο. Ενδιαφέρον τελικά και το shoutbox, μόνο που νομίζω ότι το έχετε βάλει πολύ κάτω στη σελίδα και δεν είναι βολικό. Υποτίθεται ότι εκεί γράφουμε μηνύματα που θα τα βλέπουν όλοι, αλλά εκεί που είναι, λίγοι πιστεύω ότι τα βλέπουν. Μήπως θα μπορούσε να ανεβεί πιο ψηλά;Όσον αφορά τα δελτία τύπου, μήπως θα μπορούσε να υπάρχει κάποια λειτουργία, που να μπορούν τα μέλη να σας ειδοποιούν για ανακοινώσεις που δεν έχετε ακόμα δει; Εννοώ κάτι σαν μήνυμα προς εσάς με το link που πρέπει να δείτε.Το τμήμα Σχολική Ζώνη δεν μου φαίνεται πολύ απαραίτητο. Θα μπορούσαν οι ανακοινώσεις αυτές να είναι στα Δελτία Τύπου.Και πάλι συγχαρητήρια.
Πολύ χρήσιμα είναι τα αρχεία προς λήψη. Αν θέλετε, μπορείτε να βάλετε στα αρχεία και το νόμο 3255, όπου στο άρθρο 6 καθορίζει τον τρόπο διορισμού των εκπαιδευτικών. Παραθέτω το σχετικό link: (http://www.parliament.gr/ergasies/nomosxedia/ValidNomosxedio/R-EDUVA-pap.pdf), εκτός αν βρείτε κανένα καλύτερο.
Ενδιαφέρον τελικά και το shoutbox, μόνο που νομίζω ότι το έχετε βάλει πολύ κάτω στη σελίδα και δεν είναι βολικό. Υποτίθεται ότι εκεί γράφουμε μηνύματα που θα τα βλέπουν όλοι, αλλά εκεί που είναι, λίγοι πιστεύω ότι τα βλέπουν. Μήπως θα μπορούσε να ανεβεί πιο ψηλά;
Όσον αφορά τα δελτία τύπου, μήπως θα μπορούσε να υπάρχει κάποια λειτουργία, που να μπορούν τα μέλη να σας ειδοποιούν για ανακοινώσεις που δεν έχετε ακόμα δει; Εννοώ κάτι σαν μήνυμα προς εσάς με το link που πρέπει να δείτε.
Το τμήμα Σχολική Ζώνη δεν μου φαίνεται πολύ απαραίτητο. Θα μπορούσαν οι ανακοινώσεις αυτές να είναι στα Δελτία Τύπου.
Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί γενικά σε ιστοσελίδες, δυσλειτουργία είτε από τον mozilla είτε από explorer. Ότι δε μπορεί να κάνει ο ένας, το κάνει ο άλλος.
Σ αυτό δεν νομίζω να ευθύνεται το pde. Εγώ που έχω μόνο explorer δεν έιχα ποτέ πρόβλημα σύνδεσης με την συγκεκριμέρνη σελίδα (και μπαίνω καθημερινά)
Παράθεση από: peri2005 στις Ιανουαρίου 31, 2008, 11:52:38 pmΚάτι άλλο: Παρόλο που έχω σε πλήρη προβολή τα μυνήματα , χωρίς καμμία πλαϊνή στήλη , δεν μπορώ να διαβάσω ολόκληρα τα κείμενα χωρίς να χρησιμοποιήσω την μπάρα κύλισης στο κάτω μέρος ...Διορθώνεται ; Άλλαξα το μέγεθος του κειμένου και τώρα πιάνει όλη την οθόνη ...όμως πριν και με μέγιστο μέγεθος γραμματοσειράς μπορούσα να διαβάζω ολόκληρο το μύνημα ... τώρα δεν γίνεται;
Κάτι άλλο: Παρόλο που έχω σε πλήρη προβολή τα μυνήματα , χωρίς καμμία πλαϊνή στήλη , δεν μπορώ να διαβάσω ολόκληρα τα κείμενα χωρίς να χρησιμοποιήσω την μπάρα κύλισης στο κάτω μέρος ...Διορθώνεται ;
Παράθεση από: peri2005 στις Φεβρουαρίου 01, 2008, 01:24:16 amΠαράθεση από: peri2005 στις Ιανουαρίου 31, 2008, 11:52:38 pmΚάτι άλλο: Παρόλο που έχω σε πλήρη προβολή τα μυνήματα , χωρίς καμμία πλαϊνή στήλη , δεν μπορώ να διαβάσω ολόκληρα τα κείμενα χωρίς να χρησιμοποιήσω την μπάρα κύλισης στο κάτω μέρος ...Διορθώνεται ; Άλλαξα το μέγεθος του κειμένου και τώρα πιάνει όλη την οθόνη ...όμως πριν και με μέγιστο μέγεθος γραμματοσειράς μπορούσα να διαβάζω ολόκληρο το μύνημα ... τώρα δεν γίνεται;Τελικά μπορεί να γίνει κάτι ; (εκτός από να μειώσω το μέγεθος του κειμένου..)