0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλεος άλλο πια με τους τρίκεκνους....
.Τουλάχιστον να τους βάλει σαν όρο να είναι επιτυχόντες στο ασεπ. Ετσι θα ενιωθα κάποια δικαίωση.
Δηλ. αλιμονο σε μας που εχουμε 2παιδιά, που δώσαμε δυο φορες ασεπ και φτάσαμε κοντά αλλά δεν τα καταφέραμε. Επίσης ειναι ψυχοβγαλτικό να βλέπω τους τρίτεκνους να με στέλνουν πολύ πίσω στον ενιαιιο διορισμών και να είμαι οριακά στο 40%.Τουλάχιστον να τους βάλει σαν όρο να είναι επιτυχόντες στο ασεπ. Ετσι θα ενιωθα κάποια δικαίωση.
Έκτοτε εκατοντάδες τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί κάνοντας χρήση του δικαιώματος που μας παρέχει ο νόμος και παρά τις δυσκολίες, δεδομένου ότιi. δεν εξασφαλίζεται η πρόσληψη στον τόπο των συμφερόντων μαςii. Εκατοντάδες τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί αποχωριστήκαμε την οικογενειακή μας εστία iii. και διασκορπιστήκαμε σε κάθε γωνιά της χώρας προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα πολύτιμα μόρια προϋπηρεσίας iv. Επειδή για να προσληφθούμε ως αναπληρωτές εγκαταλείψαμε την προηγούμενη εργασία μαςv. Αν και δε μπορούμε να πιστεύσουμε ότι θα υπάρξει κυβέρνηση που θα διανοηθεί να προωθήσει αλλαγές που θα καταστρέψουν τόσες οικογένειες, Κεντρική συντονιστική επιτροπή"
Δηλ. αλιμονο σε μας που εχουμε 2παιδιά,
Εγώ που όχι μόνο δεν έχω αλλά είμαι και ελεύθερη τι να πω...
και εγω ελευθερος είμαι....λες? (ΑΣΤΕΙΑΚΙ)