0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://career.duth.gr/cms/files/asep-1.2.08.pdfΊσως σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως έχει περίπου η κατάσταση.
Γινεται ομως ακομα κι οταν ανακοινωθει η εγκυκλιος διορισμων, να πουνε οτι σταματουν οι διορισμοι απο τον ενιαιο πινακα?? Ετσι ξαφνικα? Κι αυτοι που μαζευαν μεχρι τωρα μορια? Αδικα ολα? Το μονο που μπορω να πιστεψω οτι ειναι εφικτο να γινει, ειναι να πουνε οτι αυτο θα πραγματοποιηθει σε ενα βαθος χρονου.. και να σταματησουν πχ τις νεες εισοδους εκπαιδευτικων στον πινακα.. Αλλα να παιδευεται κανεις μια ζωη να μαζεψει μορια, να θελει 1 ή 2 χρονια ακομα για να φτασει το στοχο και ξαφνικα να του λενε "λυπαμαι δε δεχομαστε αλλους" , ε αυτο ειναι too much!
γιατί ; ζουρλομανδύα δεν φορέσαμε όλοι όταν ξαφνικά χωρίς μεταβατικές διατάξεις καταργήθηκε η επετηρίδα και παλεύουμε μέχρι τώρα και ο θεός ξέρει μέχρι πότε;; μας είχαν ρωτήσει εμάς τότε που τρέχαμε να πάρουμε το πτυχίο με ότιδήποτε βαθμό αρκεί να τελειώσουμε λίγους μήνες πιο νωρίς για να μπούμε νωρίς στην επετηρίδα και ξαφνικά μας είπαν γεια σας δεν σας γνωρίζουμε.
Να διευκρινίσω ότι προσωπικά καμία σχέση δεν έχω τον όποιο πίνακα,είμαι διοριστέα μέσω ΑΣΕΠ, με μοναδικά μόρια προσαύξησης ...... του πτυχίου μου.Τα υπολοιπα μόρια μου τα'φαγε το άγχος μου να μπω στην επετηρίδα το 19....