*

Αποστολέας Θέμα: "Κόβεται" ο πίνακας???  (Αναγνώστηκε 35576 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
"Κόβεται" ο πίνακας???
« στις: Φεβρουαρίου 03, 2008, 11:48:00 pm »
Exει κανεις σας ακουσει οτι συντομα θα σταματησει να υπαρχει ο ενιαιος πινακας?? Ετσι ειπωθηκε στο σχολειο που ειμαι ωρομισθια απο εναν μονιμο, ο οποιος ισχυριζεται οτι το ακουσε στην τν! 
Ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα...
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: "Κόβεται" ο πίνακας???
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:40:33 »

Αποσυνδεδεμένος libera

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 03, 2008, 11:55:15 pm »
http://career.duth.gr/cms/files/asep-1.2.08.pdf
Ίσως σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως έχει περίπου η κατάσταση.

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 12:12:25 am »
http://career.duth.gr/cms/files/asep-1.2.08.pdf
Ίσως σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως έχει περίπου η κατάσταση.

Το διαβασα και σ'ευχαριστω, αλλα οχι δεν καταλαβα και πολλα.. Δεν ξερω αν στη συνεχεια του αρθρου -που εχει κοπει και δε φαινεται- εβγαινε ακρη..
 Εσυ τι καταλαβες οτι θα ισχυσει?

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 12:24:26 am »
Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το τι θα γίνει με τον ενιαίο πίνακα διορισμών.Δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση για τίποτα .όλα είναι φήμες και εικασίες.και δεν αλλάζουν τόσο εύκολα και απόλυτα παγιωμένες καταστάσεις

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:40:33 »

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 12:29:08 am »
Το 2010 δλδ θα υπαρχει ακομα το ισχυον συστημα λες? Το 60% των διορισμων μεσω ασεπ, και 40% απο πινακα?

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 12:56:22 am »
Το ισχύον σύστημα διορισμών είναι το 60-40.

Δεν έχει αλλάξει κάτι και ότι ακούς στο σχολείο είναι ράδιο-αρβύλα.

Όταν θα ανακοινωθεί η εγκύκλιος διορισμών, θα γνωρίζουμε όλοι.

Προς το παρόν...αναμονή.
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 01:21:45 am »
Γινεται ομως ακομα κι οταν ανακοινωθει η εγκυκλιος διορισμων, να πουνε οτι σταματουν οι διορισμοι απο τον ενιαιο πινακα?? Ετσι ξαφνικα? Κι αυτοι που μαζευαν μεχρι τωρα μορια? Αδικα ολα? Το μονο που μπορω να πιστεψω οτι ειναι εφικτο να γινει, ειναι να πουνε οτι αυτο θα πραγματοποιηθει σε ενα βαθος χρονου.. και να σταματησουν πχ τις νεες εισοδους εκπαιδευτικων στον πινακα..
Αλλα να παιδευεται κανεις μια ζωη να μαζεψει μορια, να θελει 1 ή 2 χρονια ακομα για να φτασει το στοχο και ξαφνικα να του λενε "λυπαμαι δε δεχομαστε αλλους" , ε αυτο ειναι too much!

Αποσυνδεδεμένος ianos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 01:23:16 am »
Συνάδελφοι είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ΔΕΝ είναι ράδιο αρβύλα...
Είναι δεδομένο στις σκέψεις των συμβούλων του υποργού ( τις οποίες και εστερνίζεται) να καταργηθεί ο διορισμός απο τον πίνακα..
Από ότι φαίνεται οι λεγόμενοι ΑΣΕΠιτες  υποχθονιως τα κατάφεραν...
Το θέμα ειναι :
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???
Θα το αφησουμε να περασει ετσι;
Τι κανει επιτελους η ΠΕΑ?

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 08:02:51 am »
Γινεται ομως ακομα κι οταν ανακοινωθει η εγκυκλιος διορισμων, να πουνε οτι σταματουν οι διορισμοι απο τον ενιαιο πινακα?? Ετσι ξαφνικα? Κι αυτοι που μαζευαν μεχρι τωρα μορια? Αδικα ολα? Το μονο που μπορω να πιστεψω οτι ειναι εφικτο να γινει, ειναι να πουνε οτι αυτο θα πραγματοποιηθει σε ενα βαθος χρονου.. και να σταματησουν πχ τις νεες εισοδους εκπαιδευτικων στον πινακα..
Αλλα να παιδευεται κανεις μια ζωη να μαζεψει μορια, να θελει 1 ή 2 χρονια ακομα για να φτασει το στοχο και ξαφνικα να του λενε "λυπαμαι δε δεχομαστε αλλους" , ε αυτο ειναι too much!

Είναι απόλυτα λογικός ο συλλογισμός.
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

Αποσυνδεδεμένος stakons

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 08:14:52 am »
Ianos, δεν μπορώ να ξέρω τι προσβάσεις έχεις στο Υπουργείο, ούτε θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου. Απλώς, ακόμη και να γίνει αυτό, δεν μπορεί να μην υπάρξουν κάποιες μεταβατικές διατάξεις. Όλοι εμείς - και μιλάμε για όλες τις ειδικότητες, πράγμα που σημαίνει χιλιάδες εκπαιδευτικοί - δουλεύαμε ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι (οι ωρομίσθιοι ειδικά για ψίχουλα) για να μαζέψουμε μόρια και όχι για τα εκατομμύρια!!! Η γνώμη μου είναι πως ό,τι και αν αποφασιστεί δεν θα ισχύσει αναδρομικά. Τι λέτε εσείς;

aeee

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 10:34:03 am »
γιατί ; ζουρλομανδύα δεν φορέσαμε όλοι όταν ξαφνικά χωρίς μεταβατικές διατάξεις καταργήθηκε η επετηρίδα και παλεύουμε μέχρι τώρα και ο θεός ξέρει μέχρι πότε;;  μας είχαν ρωτήσει εμάς τότε που τρέχαμε να πάρουμε το πτυχίο με ότιδήποτε βαθμό αρκεί να τελειώσουμε λίγους μήνες πιο νωρίς για να μπούμε νωρίς στην επετηρίδα και ξαφνικά μας είπαν γεια σας δεν σας γνωρίζουμε.

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 11:10:13 am »
Το ότι δεν φορέσαμε ζουρλομανδύα μέχρι σήμερα και το σοκ της καταργησης της επετηρίδας για μας που τρέχαμε να πάρουμε πτυχίο με όποιο βαθμό, για να προλάβουμε μια καλή σειρά...όλα αυτά δεν αναιρούν το απαράδεκτο της έλλειψης μεταβατικών διατάξεων, ούτε νομιμοποιούν την επανάληψη παρόμοιων τακτικών και σήμερα στην περίπτωση του πίνακα.Και πέρα από το ότι είναι απαράδεκτο να καταργηθεί ο πίνακας εν μια νυκτί, για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους αντενδείκνυται ως πρακτική για το Υπουργείο.Να διευκρινίσω ότι προσωπικά καμία σχέση δεν έχω τον όποιο πίνακα,είμαι διοριστέα μέσω ΑΣΕΠ, με μοναδικά μόρια προσαύξησης τα ελάχιστα(1+) του πτυχίου μου.Τα υπολοιπα μόρια μου τα'φαγε το άγχος μου να μπω στην επετηρίδα το 1992.

Άρα,προσωπική εκτίμηση:αποκλείεται να "κοπεί" ο πίνακας έτσι απλά.Είναι απαράδεκτο ηθικά και ασύμφορο πολιτικά.
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 11:16:58 am »
γιατί ; ζουρλομανδύα δεν φορέσαμε όλοι όταν ξαφνικά χωρίς μεταβατικές διατάξεις καταργήθηκε η επετηρίδα και παλεύουμε μέχρι τώρα και ο θεός ξέρει μέχρι πότε;;  μας είχαν ρωτήσει εμάς τότε που τρέχαμε να πάρουμε το πτυχίο με ότιδήποτε βαθμό αρκεί να τελειώσουμε λίγους μήνες πιο νωρίς για να μπούμε νωρίς στην επετηρίδα και ξαφνικά μας είπαν γεια σας δεν σας γνωρίζουμε.

Όντως παιδιά, δεν είναι πλάκα τα παραπάνω.Ξέρω άτομα που αρρώστησαν ψυχικά κι εκτός από την απίστευτη ταλαιπωρία με τα φροντιστήρια(που ήταν κι η μόνη τους πλέον επιλογή) είχαν να παλεύουν και τα ψυχοσωματικά τους.Απίστευτη φρίκη, απ τη μια στιγμή στην άλλη να σου πουν ότι από ικανός να διοριστείς ξαφνικά γίνεσαι ανίκανος.Μια ολόκληρη γενιά χαραμίστηκε και ξεζουμίθηκε ψυχικά και σωματικά.Θα μου πείτε περσινά ξινά σταφύλια,πάει καιρός από τότε,το πήραν όλοι απόφαση,άλλοι προχώρησαν,άλλοι τσαλαπατήθηκαν και ξέμειναν πίσω και είμαστε στο σήμερα.Θέλω να ελπίζω πως για μια ακόμη φορά δεν θα κλείσουν κατάμουτρα την πόρτα σε κάποιους που προσπάθησαν και προσπαθούν,θα αποκαταστήσουν με δίκαιο τρόπο χιλιάδες (στην ουσία άνεργους),κι επιτέλους δεν θα ξαναζήσουν συνάδελφοι μας απόρριψη.....Εύχομαι πραγματική δικαίωση σε όσους χρόνια παλεύουν τίμια,γιατί αλλοίμονο....γιατί τότε θα μαζευτούμε πολλοί με πολύ θυμό,παλιό και νέο....
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 04, 2008, 11:25:19 am »
Να διευκρινίσω ότι προσωπικά καμία σχέση δεν έχω τον όποιο πίνακα,είμαι διοριστέα μέσω ΑΣΕΠ, με μοναδικά μόρια προσαύξησης ...... του πτυχίου μου.Τα υπολοιπα μόρια μου τα'φαγε το άγχος μου να μπω στην επετηρίδα το 19....

Κι εμένα Vica μου...

...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182541
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)