0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ξέρω ότι στις μετατάξεις πρέπει να πληρείς τις προϋποθέσεις κατά την περίοδο εξέτασης της αίτησης από το ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ. Έτσι μου έχει πει ο Κατσωνόπουλος (αιρετός ΚΥΣΔΕ). Ωστόσο η δικιά μου συμβουλή είναι ότι κάνεις την αίτηση κι ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει.
H οποία πότε είναι συνήθως;
Καλησπέρα σας, θα ήθελα μία διευκρίνηση, όταν κάνουμε μετάταξη από μία ειδικότητα δευτεροβάθμιας σε μία άλλη πχ. πε04 σε πε02 μοριοδοτείται για τυχόν τοποθέτηση μόνο η προϋπηρεσία που είχαμε ως αναπληρωτές; Αν είχαμε ως μόνιμοι δεύτερη ειδικότητα και παίρναμε ανάθεση και μαθήματα της 2ης ειδικότητας υπάρχει κάποιος τρόπος να αναγνωριστεί τμήμα της προϋπηρεσίας;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι μόνο αν υπήρχε συνάφεια θα μπορούσα να την αναγνωρίσω. Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα σε όλους. Αν κάποιος πάρει μετάταξη με την τρέχουσα πρόσκληση, θα πάρει οριστική τοποθέτηση (οργανική) το σχολικό έτος 2025-26 ή το επόμενο όπως οι νεοδιόριστοι; Ευχαριστώ
Θα ήθελα να ρωτήσω..αφού υπηρετήσουμε την νέα θέση μετάταξης μετά από πόσο καιρό μπορούμε να κάνουμε αίτηση μετάθεσης;