0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πράγματι, συμβαίνει κάτι περίεργο. Με το άρθρο 35 του Ν.4024/2011 (παρ. 5) μπορεί να γίνει μετάθεση ή μετάταξη ενός υπαλλήλου κατά τη διάρκεια εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου προγράμματος (μέχρι 31/12/2004 αν δεν κάνω λάθος). Αυτή η "μετακίνηση" δεν απαιτεί κάποια εφαρμοστική υπουργική απόφαση. Πιστεύω ότι ο νομοθέτης είχε στο νου του "αναγκαστικές" μετατάξεις/μετακινήσεις. Σημαντικό είναι στο σημείο αυτό ότι μπορεί να γίνει η μετάταξη και χωρίς να υπάρχει κενή θέση στην υπηρεσία μετακίνησης (μεταφέρεται η θέση που κατέχει ήδη ο υπάλληλος).Με το Ν.4057/2012 έχουμε κάτι άλλο: με αίτηση του υπαλλήλου ο οποίος είναι τώρα αποσπασμένος γίνεται η μετάταξη. Μάλιστα στη σχετική παράγραφο του Νόμου δεν γίνεται καμία αναφορά στο άρθρο 35 του Ν.4024/2011.΄Ενδεχομένως να έχουν στόχο το εξής: Πρώτα να μετακινηθούν όσοι το επιθυμούν (Ν.4057/2012) και στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί το άρθρο 35 του Ν.4024/2011.Το πρόβλημα είναι ότι σε κανένα άλλο Υπουργείο δεν υπάρχει η έννοια "διάθεση ΠΥΣΔΕ", δηλαδή χωρίς οργανική θέση. Δεν θα μπορούσε βέβαια να διατυπωθεί κάτι τέτοιο σε νόμο.Νομίζω ότι θα υπάρξουν αρκετές αιτήσεις. Θα ήταν καλό οι μεταθέσεις να γίνουν αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει αυτό.
μπορουμε να μεταταγουμε οπου θελουμε.εγω εκανα αιτηση μεταταξης για την Πρεσβεια μας στο λονδινο , μεσω υπουργειου Εξωτερικων.Πιστευω σε 15 ημερες θα εχει ολκληρωθει!
Παράθεση από: palioseira στις Μαρτίου 23, 2012, 03:02:41 pmμπορουμε να μεταταγουμε οπου θελουμε.εγω εκανα αιτηση μεταταξης για την Πρεσβεια μας στο λονδινο , μεσω υπουργειου Εξωτερικων.Πιστευω σε 15 ημερες θα εχει ολκληρωθει!Τϊ εννοείς;
Παράθεση από: boldboy στις Μαρτίου 28, 2012, 09:30:20 pmΠαράθεση από: palioseira στις Μαρτίου 23, 2012, 03:02:41 pmμπορουμε να μεταταγουμε οπου θελουμε.εγω εκανα αιτηση μεταταξης για την Πρεσβεια μας στο λονδινο , μεσω υπουργειου Εξωτερικων.Πιστευω σε 15 ημερες θα εχει ολκληρωθει!Τϊ εννοείς;
Διαβάστε σωστά την εγκυκλιο και μην δίνεται λάθος πληροφορίες στον κόσμο , δεν υπάρχει το πας οπουδήποτε , πας μόνο εκει που είσαι αποσπασμένος και πουθενά αλλού...