0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υποθετικά μιλώντας, εγώ ως ξενόγλωσση με πολλα μορια απο τα Δωδεκανησα δινω κατατακτηριες και τελειωνω φιλολογος. - Αν ζητησω αποδοση 2ης ειδικοτητας αναλαμβανω ολα τα φιλολογικα μαθηματα μεχρι 11 ωρες αν καταλαβα καλα,
αλλα αποσπαση ή μεταθεση ως φιλολογος σε ενα αντιστοιχο κενο ΔΕΝ μπορω να παρω, παρα μόνο ως ξενογλωσσος, με βάση το πρωτο μου πτυχιο;
- Αν ζητήσω μεταταξη στην ειδικοτητα του φιλολογου, διαγραφω παντελως το πρωτο πτυχιο και τι γινονται ολα τα μορια και η προυπηρεσια που εχω μαζεψει ως τώρα; Διαγραφονται και ξεκιναω από το μηδεν, είτε για μεταθέσεις, είτε για αποσπάσεις, είτε για θητεια σε πειραματικο, ή συνεχιζουν να ισχύουν; Απ'οτι διαβασα σε περυσινα μηνύματα στο συγκεκριμενο τοπικ τα μορια ισχύουν, έχει αλλαξει αυτό;
- Τι γίνεται με τα μεταπτυχιακά που είχα κάνει βάσει του πρώτου πτυχίου; Διαγράφονται και αυτά;
-Οταν λεμε παροδος 5ετιας απο το φεκ διορισμου, δεν τιθεται προβλημα με τα 9μηνα ανατροφης, συμπεριλαμβανονται κανονικα;
- Τελος, ασχετο αλλα: γνωρίζετε οποιαδήποτε περιπτωση συναδελφου να εκανε μεταταξη απο
Καλημέρα σας!! Μια ερώτηση: Γνωρίζω οτι σε περίπτωση μετάταξης σε αλλο κλάδο β/θμιας διατηρούμε την προϋπηρεσία και το μισθολογικό μας κλιμάκιο. Αν ομως το κλιμάκιο μας εχει διαμορφωθεί με προσθήκη 3 ετών απο μεταπτυχιακό στη διδακτική του αντικειμένου του κατεχομενου κλάδου, ισχύει και μετα; Τι εννοω; Εκπαιδευτικός ΠΕ07 γερμανικής με μετπχκο στη διδακτική της γερμανικής ειναι (με προσμέτρηση του μεταπτυχιακού) Ε1 κλιμάκιο. Αν μεταταχθεί στον κλάδο ΠΕ06 Αγγλικής το μεταπτυχιακό δεν ειναι πια συναφές. Αφαιρούνται και τα 3 χρόνια απο την μισθολογική εξέλιξη; Ευχαριστώ
Μια ερώτηση παιδιά σχετική με το θέμα κι ας απαντήσει όποιος γνωρίζει. Τι σημαίνει πρακτικά η παρ.1 του άρθρου 16 του νόμου 1566/1985: "Μετάταξη εκπαιδευτικών κατά τις κείμενες διατάξεις από κλάδο σε κλάδο επιτρέπεται εφόσον δεν υπάρχουν υποψήφιοι για διορισμό στον ίδιο κλάδο με χρονολογία λήψης του πτυχίου προγενέστερη από τη χρονολογία λήψης του πτυχίου του μετατασσομένου".Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη