0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ας μην δραματοποιουμε την κατασταση...αδυνατω να πιστεψω πως ολοι οσοι μπαινουν ειναι με μεσον...και κανεις δε πρεπει να σκεφτεται ετσι. μεσον στο ασεπ μεσον στην ΠΔΣ,μεσον στα ιδιωτικα,μεσον στα φροντιστηρια....μηπως το παρακανουμε; να παμε να πεσουμε απο κανενα γκρεμο τοτε...η υλη ειναι ετοιμη,δεν εχει ανακοινωθει επισημα. οι ανθρωποι που την "βγαζουν" ολο και καλποιο συγγενη και φιλο θα εχουν.ανθρωπινως αδυνατον νομιζω ειναι να μην του τη "σφυριξουν".κι εκεινος με τη σειρα του στους γνωστους του. κι ετσι τη μαθαινουν ορισμενα ατομα.δεν προκειται αλλωστε για κατι που θα μεινει κρυφο για παντα!η υλη ειναι οχι τα θεματα!συντομα θα τη μαθουμε ολοι.στην ουσια δεν εχει καμια διαφορα παρα μονο τη μειωση της αγωνιας μας...ενα μελος του φορουμ μας ειχε την καλη προθεση να μην κρατησει την πληροφορια για τον εαυτο της και να ενημερωσει ανιδιοτελως και τους υπολοιπούς.εμεις τωρα εχουμε κατσει και πλαθουμε ιστοριες.... Μενω απλως αφωνη!!!μαρκο συμφωνω μαζι σου.ολο και καποιοι δικοι τους θα υπαρχουν.απλως αυτο δε σημαινει πως δε θα περασουν και καποιοι χωρις μεσον...
ας διαβασουμε,ας θυσιασουμε το χρονο μας για ενα καλυτερο μελλον χωρις να βαζουμε στο μυαλο μας το κακο. η απελπισια μονο κακο θα μας κανει...
κι εγω περσυ που εδινα περσυ φορα ημουν απιστευτα θετικη.πιστευα οτι θα θυσιασω καποιο χρονο, κοπο, χρηματα και θα τα καταφερω.. τωρα πλεον μετα την περσυνη εμπειρια νομιζω οτι παιρνουμε ολοι μαζι μερος σε μια ομαδικη ξεφτιλα...
Εαν κάποιοι υποψιάζονται ότι ο διαγωνισμός δεν είναι αδιάβλητος ας το αποδείξουν.
Η υποτιθέμενη διαρροή της ύλης δεν αποτελεί ενοχοποιητικό στοιχείο για τον ίδιο τον διαγωνισμό!
Εγώ πάντως για να σας πω πως το βλέπω να καταλάβετε τον τρόπο σκέψης μου. Λέω π.χ. τώρα είμαι 24 μέχρι τα 35 δε θα έχω διοριστεί με τόσους ΑΣΕΠ?