0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια τι λετε;τι ποζιτρονιο;οι περισσοτεροι βλεπω οτι εχετε καποια ανεπισημη υλη..αυτο ζηταω...
Μηπως δεν ηταν το HIGGS αυτο που εψαχνε αλλα ηταν το σημειο G και τα ειχε μπερδεψει? Σα δε ντρεπομαι βραδιατικα
με εμενα που ει αι φιλολογος τι θα γινει.......θα μπορουσε κανεις να μου δειξει την αντιυλη;
Καλά, απ' όσο θυμάμαι εσείς φυσικοί είστε, για σας βγήκε η ύλη, δεν αρχίζετε διάβασμα λέω εγώ. Μέχρι πριν κάποιες μέρες μας ζητούσατε και τη δική σας αντιύλη μήπως την έχουμε. Άντε, γρήγορα στο διάβασμα, εκτός κι αν είναι μικρή η ύλη σας και βγαίνει άαανετα.
Παράθεση από: Syllas στις Μαΐου 30, 2008, 12:22:26 amΚαλά, απ' όσο θυμάμαι εσείς φυσικοί είστε, για σας βγήκε η ύλη, δεν αρχίζετε διάβασμα λέω εγώ. Μέχρι πριν κάποιες μέρες μας ζητούσατε και τη δική σας αντιύλη μήπως την έχουμε. Άντε, γρήγορα στο διάβασμα, εκτός κι αν είναι μικρή η ύλη σας και βγαίνει άαανετα. 1ον αυτό το μπαρμπαδέλι που χοροπηδάει δε μου αρέσιε καθόλου.........το προηγούμενο που έξινε τα νύχια του μου άρεζε πάρα πολύ,καθόμουν και το χάζευα.2ον πόσο άνετα να είμαστε οι έρμοι οι φυσικοί? θέλει να πιάσουμε όλη τη φυσική που κάναμε στις σχολές μας............ μόνο μιγαδική ανάλυση 2 δεν έβαλαν και αυτό γιατί είναι μαθηματικά Για να μην πω για την εγκεφαλική αναπηρία που έχουμε να μην μπορούμε να αποστηθίσουμε............τα παιδαγωγικά πως θα τα θυμηθώ............... Ένας Θεός ξέρει...............