0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα συμφωνήσω με τη despina694 και την tsilib...Ιδίως αυτό το "πιο πολύ με μπέρδεψαν", νομίζω ότι ανταποκρίνεται πολύ στην πραγματικότητα.Πολύ μπλα μπλα, θεωρίες θεωριών και...χάνεται η ουσία!Προσωπικά στο διαγωνισμό του 2004, με ένα μήνα διάβασμα, κατάφερα ένα 81,5 στα παιδαγωγικά και τη βάση (55) στο γνωστικό.Στον προηγούμενο διαγωνισμό, έχοντας αρχίσει εντατικό (από το πρωί στις 8 μέχρι το βράδυ στις 9) διάβασμα από αρχές Οκτώβρη (χωρίς σημειώσεις από φροντιστήριο), ήρθε και ο πολυπόθητος διορισμός (με 81 πάλι παιδαγωγικά, και 91 γνωστικό)ΔΕΠΠΣ, οδηγός, Κιτσαράς, ό,τι ενδιαφέρον έβρισκα από internet (από site ψυχολογίας, μέχρι άρθρα σε ιστοσελίδες Α/θμιας και δημοσιευμένες πτυχιακές εργασίες μέσω google! ) και πάνω απ' όλα συνεργασία (ανταλλαγές υλικού) και ψυχολογική υποστήριξη-αλληλοβοήθεια από "διαδικτυακούς" φίλους από εδώ μέσα που παρέμειναν φίλοι και που συνεχίζω να πιστεύω ότι τους χρωστάω πολλά!!! Η συνεργασία για μένα είναι από τα βασικότερα. Λύνεις απορίες, ανακαλύπτεις που υστερείς, τονώνεις την αυτοπεποίθηση και το ηθικό σου όταν βλέπεις ότι θυμάσαι-κατέχεις πράγματα.Κι αυτό που μου έμεινε εμένα είναι ότι καλά έκανα και δε δίστασα ούτε μία στιγμή να δώσω (μπαίνοντας στο τρυπάκι του ηλίθιου ανταγωνισμού)γιατί όταν δίνεις παίρνεις στο πολλαπλάσιο!!! Με όλα αυτά..."να τον βράσω" τον Μπόνια και τον κάθε Μπόνια!!!
Sophie σε ποιό βιβλίο του Κιτσαρά αναφέρεσαι?Είναι καλό?Ενδύκνειται γαι νηπιαγωγους?
...και πού θα το βρώ; στο υπουργείο παιδείας φαντάζομαι