*

Αποστολέας Θέμα: Φροντiστηρια ασεπ  (Αναγνώστηκε 18327 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Φροντiστηρια ασεπ
« στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 11:11:33 am »
Καλημερα! Να ρωτησω, τι γνωμη εχετε για τα φροντηστηρια ασεπ? πιστευετε οτι ειναι απαραιτητα για να πετυχεις? Ο μπονιας δινει τις σημειωσεις του για 650 ευρω! πιστευετε οτι θα αξιζουν, θα βοηθανε? :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 07, 2008, 04:18:35 pm από Rinaki »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Φροντηστηρια ασεπ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:02:33 »

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 12:09:09 pm »
Σημειώσεις μόνο όχι.Τοφροντιστήριο σε βάζει σ ένα πρόγραμμα σ ένα ρυθμό.δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει απόλυτη σύνδεση χρημάτων που δίνεις και επιτυχίας αλλά οπωσδήποτε έστω και λίγο σε βοηθάει.εμένα προσωπικά με βοήθησε

Αποσυνδεδεμένος olgaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 12:43:48 pm »
Geochem, πότε πιστεύεις είναι καλή περίοδος να αρχίσει κανεις φροντιστήριο;Σκέφτομαι να το ψάξω προς αυτή την κατεύθυνση σιγά σιγά.Δεν είναι νωρίς από τώρα;

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 01:23:14 pm »
Θεωρώ ότι το πιο δύσκολο για κάποιον υποψήφιο του Ασεπ είναι να μπει σ έναν ρυθμό σταθερού διαβάσματος και όχι διαβάσματος άρπα κόλα ότι προλάβω.νομίζω πως τώρα είναι η καλύτερη περίοδος.κάνεις προγραμματισμένο διάβασμα και έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να διαβάσεις σωστά χωρίς πίεση χρόνου.
αργότερα τα φροντιστήρια κάνουν μόνο εντατικά μαθήματα κάτι το οποίο δεν βοηθάει και πολύ.τώρα θα βρεις τμήματα που πηγαίνουν χαλαρά οπότε θα μπορεις και συ να διαβάσεις χωρις πίεση χρόνου ,σωστά και άνετα.
το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσεις και να μπεις σ έναν ρυθμό.αυτό νομίζω ότι εμπεριέχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.το εφάρμοσα στα παιδαγωγικά και έγραψα 96 έχοντας και την σωστή βοήθεια από έναν συγκεκριμένο καθηγητή φροντιστηρίου αλλά και με δικό μου προσωπικό διάβασμα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:02:33 »

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 01:58:34 pm »
Δηλαδη,geochem λες οτι οι σημειωσεις στην ουσια απο μονεσ τους δεν βοηθανε? Σου δινουν υλικο που μπορεις να τα βρεισ και απο μονος σου? Ξερει καποιος αν υπαρχει φροντηστηριο στην Πατρα? ???

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 02:01:03 pm »
Rinaki αν θελεις διορθωσε τον τιτλο ορθογραφικα γιατι δεν ειναι ωραιο να μπει καποιος στο φορουμ των εκπαιδευτικων και να δει ανορθογραφιες στους τιτλους ;) ;) ;)
Συγνωμη για την παρεμβαση :)

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 02:02:42 pm »
Το υλικό των σημειώσεων είναι κωδικοποιημένο.δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.σημειώσεις χωρίς παρακολούθηση δεν έχουν νόημα.Αυτή είναι βέβαια προσωπική γνώμη.Στην πάτρα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αξιόλογο.Ήξερα πολλά παιδιά που έρχονταν απο Πάτρα κάθε Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν φροντιστήριο

Αποσυνδεδεμένος tsilib

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 02:26:08 pm »
Προσωπικα φροντιστηριο δεν πηγα,ειχα τις σημειωσεις του Μπονια(δεν τις αγορασα, μπου τις εστειλε μια φιλη που παρακολουθουσε) οι οποιες πιο πολυ με μπερδεψαν, παρα με βοηθησαν. Ισως μονο ελαφρως στα παιδαγωγικα. Περισσοτερο βαρυτητα ειχα δωσει στον οδηγο και στο ΔΕΠΠΣ, τα οποια μπορω να πω οτι ειχα διαβασει πολυ καλα και ηρθε το πολυποθητο αποτελεσμα.

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Φροντiστηρια ασεπ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 04:26:09 pm »
Οι σημειωσεις περιεχουν και βιβλια ή ειναι σκετες σημειωσεις???

Αποσυνδεδεμένος despina694

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Να'χεις το νου σου στο παιδί... ΠΕ60
    • Προφίλ
    • Σουσάμι Άνοιξε
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 06:20:56 pm »
Κι εγώ στο Μπόνια πήγα αλλά έμεινα πολύ δυσαρεστημένη από τη συμπεριφορά του. >:(
Ακύρωνε μαθήματα χωρίς να μας ειδοποιήσει, στη τάξη ήμασταν 70 κοπέλες και στο τέλος κάναμε λιγότερες ώρες γιατί δε προλάβαινε να καλύψει την ύλη.Το χειρότερο απ'όλα είναι πως όταν τον φωνάξαμε για να του πούμε τα παράπονά μας, ήρθε με καθυστέρηση μιας βδομάδας(το γραφείο του ήταν 3 κτίρια πιο κάτω) και όταν άναψαν τα πνεύματα, άρχισε να μας κουνάει το δάχτυλο λες κι ήμασταν νήπια!!!! >:( >:( >:(Ούτε στα παιδάκια μου που είναι και ζωηρά δεν έχω κουνήσει δάχτυλο!!!Απαράδεκτη συμπεριφορά!!!Κι όσο σκέφτομαι ότι του έσκασα 1200... :o :o :o
Όσον αφορά τις σημειώσεις εγώ μια ψιλοανάγνωση έκανα τα πιο βασικά και διάβασα καλά το ΔΕΠΠΣ και τον οδηγό και του χρόνου διορίζομαι!!! ;D
Γενικά, νομίζω το προσωπικό διάβασμα και η διατύπωση των απαντήσεων είναι που φέρνουν την επιτυχία στις εξετάσεις.Ο καθένας, βέβαια έχει τον τρόπο του... ;)
Δάσκαλε που δίδασκες...

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 09:09:51 pm »
Θα συμφωνήσω με τη despina694 και την tsilib...Ιδίως αυτό το "πιο πολύ με μπέρδεψαν", νομίζω ότι ανταποκρίνεται πολύ στην πραγματικότητα.
Πολύ μπλα μπλα, θεωρίες θεωριών και...χάνεται η ουσία!
Προσωπικά στο διαγωνισμό του 2004, με ένα μήνα διάβασμα, κατάφερα ένα 81,5 στα παιδαγωγικά και τη βάση (55) στο γνωστικό.
Στον προηγούμενο διαγωνισμό, έχοντας αρχίσει εντατικό (από το πρωί στις 8 μέχρι το βράδυ στις 9) διάβασμα από αρχές Οκτώβρη (χωρίς σημειώσεις από φροντιστήριο), ήρθε και ο πολυπόθητος διορισμός (με 81 πάλι παιδαγωγικά, και 91 γνωστικό)
ΔΕΠΠΣ, οδηγός, Κιτσαράς, ό,τι ενδιαφέρον έβρισκα από internet (από site ψυχολογίας, μέχρι άρθρα σε ιστοσελίδες Α/θμιας και δημοσιευμένες πτυχιακές εργασίες μέσω google! ::)) και πάνω απ' όλα συνεργασία (ανταλλαγές υλικού) και ψυχολογική υποστήριξη-αλληλοβοήθεια από "διαδικτυακούς" φίλους από εδώ μέσα που παρέμειναν φίλοι και που συνεχίζω να πιστεύω ότι τους χρωστάω πολλά!!! :-*
Η συνεργασία για μένα είναι από τα βασικότερα. Λύνεις απορίες, ανακαλύπτεις που υστερείς, τονώνεις την αυτοπεποίθηση και το ηθικό σου όταν βλέπεις ότι θυμάσαι-κατέχεις πράγματα.
Κι αυτό που μου έμεινε εμένα είναι ότι καλά έκανα και δε δίστασα ούτε μία στιγμή να δώσω (μπαίνοντας στο τρυπάκι του ηλίθιου ανταγωνισμού)γιατί όταν δίνεις παίρνεις στο πολλαπλάσιο!!! :)
Με όλα αυτά..."να τον βράσω" τον Μπόνια και τον κάθε Μπόνια!!! :P
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος olgaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 09:14:45 pm »
Μήπως ξέρει κανείς κανένα φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη, από το οποίο να έμεινε ευχαριστημένος; ???

Αποσυνδεδεμένος chemist2008

• Νέο μέλος
  • *
  • ¨Τα μεγάλα πάθη είναι για τις μεγάλες ψυχές ¨
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 10:29:09 pm »
προς θεού!!!!!!!!!!!!!!
¨Ολα τα φροντιστήρια είναι ΑΠΑΤΗ!!!
Εγώ διορίστηκα σαν χημικός διαβάζοντας τα πανεπιστημιακά για το γνωστικό, Μαυρόπουλο Μ.Σ για διδακτική χημείας και Ματσαγγούρα για παιδαγωγικά.
Οι σημειώσεις των ΦΡΟΝΤΙΣΤ είναι ανεπαρκείς για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Μην πέσετε στήν παγίδα τους.(600-1500Ευρώ)

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 08, 2008, 12:19:08 am »
Αν και δεν εχω ακομα προσωπικη εμπειρία από τα φροντιστηρία από αυτά που έχω καταλάβει όντως μαλλόν απάτη πρέπει να είναι, δυστυχώς. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ακουγεται πως κάποια μεγάλα φροντιστηρία έχουν σχετική πρόσβαση στα θέματα!
   Πάντως θα συμφωνήσω και με αυτό που είπε η sophie, ότι η συνεργασία είναι βασική! Αν κάποιος δίνει τώρα ασεπ είμαι πρόθυμη για ανταλλαγή πληροφοριών και υλικού.  :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)