0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τις αλλαγές στην εκπαίδευση και στους διαγωνισμούς που μελετούνται , τελικά το ECDL θα δίνει μόρια για μόνιμο διορισμό ή και για αναπληρωτής;
Γεια σας παιδιά, μια ερώτηση που με βασανίζει 2 μέρες τώρα..Το ΕCDL και το Proficiency δίνουν μόρια για τον ΑΣΕΠ ή είναι μύθος? Γιατί έχω πάρει το ECDL και το Μάιο θα δώσω και το Proficiency και πρέπει να ξέρω γιατί ακούω μια το ένα μια το άλλο και έχω μπερδευτεί??? edit: Μετατροπή τίτλου και κειμένου σε πεζά.
αν δεν κάνω λάθος η μεταβατική περίοδος τελειώνει φέτος. Την επόμενη χρονιά τι θα κάνουμε;θα μας μετρήσει την προυπηρεσία ή θα συνεχιστεί η μεταβατική περίοδος όπου εχουν κλειδώσει οι πίνακες;
ευχαριστώ, αν κάποιος ξέρει αν αυτά θα μοριοδοτούνται και για αναπληρωτής για την επόμενη χρονιά (από 2012 και μετά δηλαδή), ας πει.Πάντως για αναπληρωτής στην τελευταία προκύρηξη δεν αναφερόνταν τίποτα....Επίσης βλέπω ότι στο ECDL υπάρχουν διάφορα επίπεδα (ανάλογα το σε πόσες ενότητες πιστοποιείσαι). Η μοριοδότηση πάει ανάλογα το επίπεδο;Γενικά εχουν αποσαφηνιστεί αυτά το πόσα μόρια θα παίρνεις ανάλογα με το επίπεδο ECDL? υπάρχουν κάπου αυτά αναρτημένα επίσημα;
Η μεταβατική περίοδος τελειώσε με τους διορισμούς του καλοκαιριού του 2011.Για πλήρη εφαρμογή του 3848 στο θέμα των προσλήψεων απαιτείται διεξαγωγή διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ.