0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ!
Παράθεση από: elleni στις Μαΐου 14, 2010, 01:01:00 pmΕυχαριστώ!παιδιά, μην απαντάτε σε κάτι χωρίς να το έχετε διασταυρώσει πρώτα. Δείτε τη σχετική οδηγία του Υπουργείου εσωτερικώνhttp://www.alfavita.gr/OdigosEkpaideytikou/od8_2_9_919.phpΓια την παραμεθόριο η άδεια προσαυξάνεται κατά 4 ημέρες.
πες στη διευθύντριά σου ότι δεν ξέρει τι της γινεται. Στις κανονικές άδειες γράφονται ΜΟΝΟ οι εργάσιμες ημέρες. Στις αναρρωτικές προσμετρώνται και τα σαββατοκύριακα και οι λοιπές αργίες. ( και αν δεν το πιστεύει πρώτον, να διαβάσει εκ νέου τον υπαλληλικό κώδικα και δεύτερον, όταν τότε λέμε ένας δημόσιος υπάλληλος δικαιούται 25 ημέρες κανονική άδεια το χρόνο, γιατί όλοι παίρνουν άδεια έναν ολόκληρο μήνα; Γιατί απλά μεσολαβούν και τα σαββατοκύριακα μέσα....) Α ρε κάτι ζώα που πάνε και γίνονται διευθυντές!!!!
Παράθεση από: Martha72 στις Μαΐου 31, 2010, 11:05:37 amπες στη διευθύντριά σου ότι δεν ξέρει τι της γινεται. Στις κανονικές άδειες γράφονται ΜΟΝΟ οι εργάσιμες ημέρες. Στις αναρρωτικές προσμετρώνται και τα σαββατοκύριακα και οι λοιπές αργίες. ( και αν δεν το πιστεύει πρώτον, να διαβάσει εκ νέου τον υπαλληλικό κώδικα και δεύτερον, όταν τότε λέμε ένας δημόσιος υπάλληλος δικαιούται 25 ημέρες κανονική άδεια το χρόνο, γιατί όλοι παίρνουν άδεια έναν ολόκληρο μήνα; Γιατί απλά μεσολαβούν και τα σαββατοκύριακα μέσα....) Α ρε κάτι ζώα που πάνε και γίνονται διευθυντές!!!!10 μέρες κανονική άδεια δεν έχουμε το χρόνο;Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...Θα χρειαστεί να πάρω άδεια Παρασκευή και Δευτέρα. Υπάρχει περίπτωση να μου την αρνηθούν; Πρέπει να ενημερώσω και γιατί τι θέλω;;