0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα δε με ρώτησαν για τον εργοδότη μου, απλώς μου είπαν να κάνω πρώτα τις απαραίτητες εξετάσεις (ακτινογραφία θώρακος+φωτογραφία, αίματος, νευρολογικές και ψυχιατρικές) που είναι λίγο χρονοβόρες και να πάω μετά στη δευτεροβάθμια με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.
Θέλω να ρωτήσω συγκεκριμένα για επάρκεια στην Αγγλική γλώσσα. Εκτός από το Michigan Proficiency και το Cambridge μου είπαν ότι δίνει και το UCLAN για C2. Ισχύει κάτι τέτοιο??? Επίσης στο UCLAN όταν άλλαξε η ονομασία των εξετάσεων του, είδα ότι έχει 2 ειδών εξετάσεις το ένα είναι το EDI και το άλλο το ESB. Τι διαφορά έχουν και ποιο από αυτά τα 2 δίνουν επάρκεια???
δεν χρειαζεται να πληρωνεις αμεσως ΤΕ
Έχω βγάλει Proficiency και μετά άδεια διδασκαλίας σε φροντιστήριο όπου και περιμένω να δω ΑΝ θα βρω ποτε δουλειά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν μπορώ να έχω ΚΑΙ 'αδεια ίδρυσης φροντιστηρίου ΚΑΙ άδεια κατ'οίκων μαθημάτων, άσχετα αν για παράδειγμα δεν ανοίξω τώρα το φροντιστήριο μου αλλα σε 5-6 χρόνια ας πούμε?? Απλά για να μην αλλάξουν τα πραγματα. Και αν ναι θα ήθελα επίσης να μου πείτε, αν γνωρίζετε φυσικά, αν απο την στιγμή που θα βγάλω την άδεια κατ'οίκων μαθημάτων πρέπει να εκδόσω κατευθείαν μπλοκάκι αποδείξεων και να πληρώνω ΤΕ