0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορείς να πάρεις άδεια ίδρυση φροντιστηρίου μόνο με proficiency?
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω έναρξη επαγγέλματος με την άδει διδασκαλίας σε φροντιστήριο ή αν χρειάζετε να βγάλω άλλη άδεια??? Ευχαριστώ...
νομίζω πως φροντιστήριο χωρίς πτυχίο πανεπιστημίου δεν μπορείς να ανοίξεις.
Μου είπαν ότι δεν χρειάζατε να βγάλω το πιστοποιητικό υγείας αν δεν έχουν περάσει 3 χρόνια από την έκδοση του προηγούμενου...Ισχύει??? και αν θυμάσε σε πόσες μέρες θα έχω την άδεια οικοδιδασκαλείας αν για παράδειγμα καταθέσω τα χαρτιά μου αύριο?
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Οκτωβρίου 20, 2011, 08:05:00 pmνομίζω πως φροντιστήριο χωρίς πτυχίο πανεπιστημίου δεν μπορείς να ανοίξεις.λαθος , μπορεις να ανοιξεις και χωρις πτυχιο ξενης φιλολογιας
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 20, 2011, 08:20:33 pmΠαράθεση από: τυχερούλα2 στις Οκτωβρίου 20, 2011, 08:05:00 pmνομίζω πως φροντιστήριο χωρίς πτυχίο πανεπιστημίου δεν μπορείς να ανοίξεις.λαθος , μπορεις να ανοιξεις και χωρις πτυχιο ξενης φιλολογιαςαρκει ο υπευθυνος σπουδων να εχει πτυχιο ξενης φιλολογιας. ετσι δεν ειναι?
Παράθεση από: incognito στις Οκτωβρίου 19, 2011, 11:32:58 amΘα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω έναρξη επαγγέλματος με την άδει διδασκαλίας σε φροντιστήριο ή αν χρειάζετε να βγάλω άλλη άδεια??? Ευχαριστώ...οχι , χρειαζεται αδεια οικοδιδασκαλιας η οποια ανανεωνεται καθε χρονο
Μην αγχώνεσαι. Θα της πεις πως έχεις ξεκινήσει τη διαδικασία και το Σεπτέμβρη θα την έχεις την άδεια. Εμένα δε μου είχε ζητήσει ποτέ κανένα φροντιστήριο να πάω την άδεια μου. Αυτό είναι κάπως δευτερεύον, με την έννοια ότι είναι γραφειοκρατικό και δεν αφορά καθόλου το ουσιαστικό κομμάτι της διδασκαλίας.