*

Αποστολέας Θέμα: Πιστοποιησεις  (Αναγνώστηκε 3450 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tsakena

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Πιστοποιησεις
« στις: Φεβρουαρίου 12, 2008, 01:39:11 am »
Γεια σας.Εχω τελειώσει Αγγλικη Γλωσσα και φιλολογια πρόσφατα αλλα δεν εχω κανενα πτυχίο Proficiency.Ακουσα πως για να λαβεις μέρος στον διαγωνισμο των εκπαιδευτικων του ΑΣΕΠ καλο θα ηταν να το εχω γιατι κερδίζεις παραπανω μόρια οπως ισχυει και με το ECDL.Ισχυει οντώς κατι τετοιο η αυτο ισχυει μονο για τον διορισμό με σειρα προτεραιότητασ και για αλλες προκυρηξεις.
 ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Πιστοποιησεις
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:25:14 »

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 12, 2008, 12:50:11 pm »
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Αποσυνδεδεμένος Tsakena

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 15, 2008, 11:11:30 am »
ευχαριστω  :)

Αποσυνδεδεμένος puella

• Πλήρες μέλος
  • Lilacs out of the dead land
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 15, 2008, 04:38:04 pm »
Tsakena, δεν μιλάω για το ecdl, αλλα αφού λες οτι έχεις ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ, και μόνο η ΑΠΟΡΙΑ σου μήπως με το proficiency παίρνεις μόρια ειναι παράλογη! Δηλαδή σαν να ρωτάς αν, έχοντας πτυχίο πληροφορικής, παίρνεις μόρια για ασεπ εκπαιδευτικών αν έχεις το ecdl expert!! Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο δηλαδή. Και μόνο η ερώτηση με προσβάλλει ώς απόφοιτο και θα έπρεπε να προσβάλλει και τους υπόλοιπους, αλλά κυρίως εσένα. Είμαι εντελώς εκνευρισμένη γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται τη σημασία του πτυχίου τους...  >:(   

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:25:14 »

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 15, 2008, 10:29:23 pm »
Tsakena, δεν μιλάω για το ecdl, αλλα αφού λες οτι έχεις ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ, και μόνο η ΑΠΟΡΙΑ σου μήπως με το proficiency παίρνεις μόρια ειναι παράλογη! Δηλαδή σαν να ρωτάς αν, έχοντας πτυχίο πληροφορικής, παίρνεις μόρια για ασεπ εκπαιδευτικών αν έχεις το ecdl expert!! Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο δηλαδή. Και μόνο η ερώτηση με προσβάλλει ώς απόφοιτο και θα έπρεπε να προσβάλλει και τους υπόλοιπους, αλλά κυρίως εσένα. Είμαι εντελώς εκνευρισμένη γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται τη σημασία του πτυχίου τους...  >:(   

μην εισαι τοσο αυστηρη!!! δεν φταιει η κοπελα ή το παιδι(δεν ξερω τι ειναι), φταιει ο τροπος που μας μαθαινουν... εσενα ως αποφοιτο σου μαθανε στη σχολη οτι το πτυχιο μας εχει σημασια;;; εδω παιρνουν παντου τους εχοντες επαρκεια με proficiency και μας πειραξε τωρα αυτο που ρωτησε ο αλλος;;;
κι εγω το εχω ακουσει παντως, δεν ειναι παραλογη απορια, εκει μας εχουν φτασει... να ρωταμε για το αυτονοητο... γιατι και το οτι θα επρεπε να κανουν μαθημα μονο οι πτυχιουχοι κι αυτο αυτονοητο επρεπε να θεωρειται, αλλα δεν ειναι, δυστυχως....
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος Tsakena

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 16, 2008, 12:20:52 pm »
puella καταρχην γνωριζω πολυ καλα το παραλογο της ερωτησης μου  ετσι οπως το θετεις.Φυσικα και θεωρω το πτυχιο μας ανωτερο αλλα το θεμα ειναι οτι πολλοι αλλοι δεν το θεωρουν.Οι ερωτηση μου βασιζοταν σε διαφορα πραγματα που εχω ακουσει απο αλλους και ηθελα να μαθω αν ισχυει κατι τοσο τρελο.Δεν νομιζω οτι θα επρεπε να αντιδρας τοσο ασχημα!Υπαρχουν πολλες πληροφοριες και πολλες φορες χανεσαι και αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που ακουμε να ζητανε κατι παραλογο!Ηρεμησε λιγο και μην το παιρνεις τοσο προσωπικα!

Αποσυνδεδεμένος puella

• Πλήρες μέλος
  • Lilacs out of the dead land
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 08:33:58 pm »
Κάποιες φορές καλό είναι να παίρνεις το πτυχίο και τη δουλειά σου προσωπικά... Δεν έχω ακούσει αντίστοιχη απορία απο άλλον άνθρωπο, γι' αυτό και εξεπλάγην. Είμαι απόλυτα ερωτευμένη με την Αγγλική Φιλολογία (ειδικά του Αριστοτελείου) και απόλυτα εκνευρισμένη με το επίπεδο του μαθήματος αγγλικών στο δημόσιο σχολείο. Ας σηκώσουμε επιτέλους το κεφάλι μας κι ας μην υποκύπτουμε σε υποτιμητικές σκέψεις...

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 09:22:22 pm »
Κάποιες φορές καλό είναι να παίρνεις το πτυχίο και τη δουλειά σου προσωπικά... Δεν έχω ακούσει αντίστοιχη απορία απο άλλον άνθρωπο, γι' αυτό και εξεπλάγην. Είμαι απόλυτα ερωτευμένη με την Αγγλική Φιλολογία (ειδικά του Αριστοτελείου) και απόλυτα εκνευρισμένη με το επίπεδο του μαθήματος αγγλικών στο δημόσιο σχολείο. Ας σηκώσουμε επιτέλους το κεφάλι μας κι ας μην υποκύπτουμε σε υποτιμητικές σκέψεις...

βρε ειπε κανεις εδω οτι δεν τα λες καλα;; πολυ καλα τα λες και συμφωνουμε!! αυτο που λεμε ειναι οτι μας υποτιμα η ιδια μας η σχολη καμια φορα... στη θεσσαλονικη απο ο,τι ξερω τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα απο την αθηνα, και το επιπεδο πρεπει να ειναι ανωτερο. τα μαθηματα και τις κατευθυνσεις μονο που ειδα στο ιντερνετ, μου σηκωθηκε η τριχα, τραβαγα τα μαλλια μου που δεν πηγα θεσσαλονικη... γιατι εδω αθηνα, εψαχνα ψιχουλα μεταφρασης σε ενα προγραμμα σπουδων που δειχνει αν μη τι αλλο...βαρεμαρα!!!

εδω γνωστοι μου, πηραν μαθημα επιλογης moby dick!!!! αν ειναι δυνατον, να κανουν ενα ολοκληρο εξαμηνο ενα εργο.. και τι εργο! τι να πω...

Miss Elenious

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 11:26:02 pm »
Thessaloniki rocks!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 03:40:25 pm »
Thessaloniki rocks!!!!!! ;)

σε παρακαλω... μη μου ξυνεις πληγες!!!! :'( :'( :'( :'( :'(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)