Σύνολο ψηφοφόρων: 256
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΛΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 480 ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝΕΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΝΝΕ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
BΓΑΛΕ ΜΙΑ ΠΕ11 !!!ΑΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 48!!!ΤΟ 480 ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΑΟΟΟΟΟΣ!!!!!
1:39 σε 1 κλαδο που τα πατομπουκαλα στα ματια ειναι must σου λεει κατι; υγ. μην το ξανασυζητησουμε... γιατι εχω νευρα, ειμαι φιλολογος και κυριως κακος ανθρωπος .
λα... λα.... λα.....Οι σαραντάρες ίσον με δυο εικοσάρεςγι’ αυτό οι σαραντάρες έχουν διπλές τις χάρες. Που ζεις τόσον καιρό, συγνώμη δε μπορώνα σ’ έχω μαθητή μουΑυτά που λες εσύ, δε φτάνουν τη μισήτην πείρα τη δική μου. Οι σαραντάρες ίσον με δυο εικοσάρεςγι’ αυτό οι σαραντάρες έχουν διπλές τις χάρες...λα... λα... λα....λα....α.....α.....α....!
Παράθεση από: sissi στις Ιανουαρίου 08, 2009, 09:31:56 amBΓΑΛΕ ΜΙΑ ΠΕ11 !!!ΑΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 48!!!ΤΟ 480 ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΑΟΟΟΟΟΣ!!!!!μόνο που οι υποψήφιοι για τις 480 θέσεις είναι 19000
Τι να την κάνεις τη βάση; Κι εγώ έγραψα 68,5. Και τι έγινε; Ούτε ωρομίσθια δε με κάλεσαν. Χρειάζεται να γράψεις πολύ πολύ πάνω από τη βάση. Μπες στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και δες πόσοι χιλιάδες πέρασαν τη βάση. Η ουσία είναι να γράψεις τόσο καλά ωστε, αν δε διοριστείς, τουλάχιστον να πας αναπληρωτής.Ετσι βλέπεις να υπάρχουν άτομα που δίνουν 3 και 4 φορές ΑΣΕΠ κι ακόμα αναπληρωτές είναι (στην καλύτερη).
Παράθεση από: panickos στις Ιανουαρίου 07, 2009, 05:10:30 pmΠαράθεση από: catwoman2 στις Ιανουαρίου 06, 2009, 08:47:50 pmαχ εγω ειμαι 36 και σιγουρα ειμαι απο τις γιαγιαδες στον κλαδο μου ΠΕ06Παράθεση από: kellykou στις Ιανουαρίου 07, 2009, 12:04:54 amKαι εγω στα 35 μου και αυτη θα ειναι η τεταρτη φορα Κι εγώ που νόμιζα ότι στα 33 μου είμαι πολύ μεγάλη για ΑΣΕΠ! Α ρε κορίτσια, κουράγιο μας!!! Και εγω στα 36 μου θα δωσω για δευτερη φορα..αντε μαζευομαστε πολλες..μεγαλοκοπελες!
Παράθεση από: catwoman2 στις Ιανουαρίου 06, 2009, 08:47:50 pmαχ εγω ειμαι 36 και σιγουρα ειμαι απο τις γιαγιαδες στον κλαδο μου ΠΕ06Παράθεση από: kellykou στις Ιανουαρίου 07, 2009, 12:04:54 amKαι εγω στα 35 μου και αυτη θα ειναι η τεταρτη φορα Κι εγώ που νόμιζα ότι στα 33 μου είμαι πολύ μεγάλη για ΑΣΕΠ! Α ρε κορίτσια, κουράγιο μας!!!
αχ εγω ειμαι 36 και σιγουρα ειμαι απο τις γιαγιαδες στον κλαδο μου ΠΕ06
Kαι εγω στα 35 μου και αυτη θα ειναι η τεταρτη φορα