Σύνολο ψηφοφόρων: 256
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δλδ για να καταλαβω καλα οσοι εχουν μορια απο προηγουμενους ασεπ κ συμπληρωσουν τα καταλληλα μορια για διορισμο μπαινουν απο τον πινακα του 40%, οπου εκει μετρανε τα μορια του προηγουμενου ασεπ?
Tα μόρια για τους ωρομισθιους Αττικής δεν κυμάνθηκαν φέτος γύρω στο 70, κάνω λάθος;
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 19, 2009, 09:54:11 amδλδ για να καταλαβω καλα οσοι εχουν μορια απο προηγουμενους ασεπ κ συμπληρωσουν τα καταλληλα μορια για διορισμο μπαινουν απο τον πινακα του 40%, οπου εκει μετρανε τα μορια του προηγουμενου ασεπ?Για το 40% μετράει μόνο η πραγματική προυπηρεσία (όπως και για το 24μηνο).Σχετικά με τη δυνατότητα αναπλήρωσης για να αποκτήσει κάποιος αρκετά μόρια εικονικής προυπηρεσίας (δίνοντας 1η φορά) δυστυχώς σημαίνει ότι η βάση θα πρέπει να είναι πολύ ψηλά...
ούτε τότε θα πάει, γιατί πολλοί άλλοι θα πάρουν πολλά μόρια και απλά θα ανέβει η βάση αναπλήρωσης. Το έχουμε πει και άλλη φορά, στους φιλολόγους μόνο με το τελευταίο ασεπ δεν πας αναπληρωτής, και για ωρομίσθιος ακόμη είναι ζητούμενο. Ατομα με 15 μόρια από ασεπ 2007 ακόμη και τώρα δεν ΄χουν παει ακόμη ωρομίσθιοι (σε Κεντρική Μακεδονία και Αττική αλλά και στα άλλα δύσκολα)
πρωτη αλλα οχι τελευταια π70
Μία.. και τώρα σκέφτομαι για τη 2η... γιατί λόγω εγκυμοσύνης... κι απ'τη στιγμή που γεννήθηκε ο μπόμπιρας δεν έχω διαβάσει καθόλου... Το 2007 ήμουν επιτυχούσα, μη διοριστέα... το κλασικό δηλαδή... γράφοντας 69,69... ( βαθμός ε???) ΕΡΩΤΗΣΗ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ!!!Πώς γίνεται ο υπολογισμός της βαθμολογίας τη 2η φορά που δίνει κάποιος?? Τα 14 μόρια (69-55 που είναι η βάση...) "κόβονται στη μέση" και προστίθενται δηλ. 7 μόρια στο βαθμό που θα γράψω φέτος??Προστίθενται μόνο αν γράψω πάνω από τη βάση?? ... θέλω να ξέρω... γιατί φοβάμαι ότι δε θα πιάσω τη βάση φέτος... ( είμαι κατηγορία Π04,02) έτσι όπως έκαναν την ύλη... οι ελπίδες μου είναι λιγοστές!!... Να ξέρω αν έχει νόημα να πάω να δώσω ή όχι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!.