*

Ψηφοφορία

Πόσες φορές έχετε δώσει ΑΣΕΠ;

μία
85 (32.9%)
δύο
55 (21.3%)
τρεις
41 (15.9%)
τέσσερις
19 (7.4%)
πέντε
9 (3.5%)
έξι
3 (1.2%)
καμμία
46 (17.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 256

Αποστολέας Θέμα: Πόσες φορές έχετε δώσει ΑΣΕΠ;  (Αναγνώστηκε 28795 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Πόσες φορές έχετε δώσει ΑΣΕΠ;
« Απάντηση #140 στις: Ιανουαρίου 19, 2009, 01:29:04 pm »
δλδ για να καταλαβω καλα οσοι εχουν μορια απο προηγουμενους ασεπ κ συμπληρωσουν τα καταλληλα μορια για διορισμο μπαινουν απο τον πινακα του 40%, οπου εκει μετρανε τα μορια του προηγουμενου ασεπ?
Για το 40% μετράει μόνο η πραγματική προυπηρεσία (όπως και για το 24μηνο).

Σχετικά με τη δυνατότητα αναπλήρωσης για να αποκτήσει κάποιος αρκετά μόρια εικονικής προυπηρεσίας (δίνοντας 1η φορά) δυστυχώς σημαίνει ότι η βάση θα πρέπει να είναι πολύ ψηλά...
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:56:32 »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιανουαρίου 19, 2009, 11:54:09 pm »
Tα μόρια για τους ωρομισθιους Αττικής δεν κυμάνθηκαν φέτος γύρω στο 70, κάνω λάθος;

Ο Μέσος όρος που αναφέρω συμπεριλαμβάνει και το βαθμό πτυχίου, που ως γνωστόν δεν προσμετράται στη συνέχεια στον οικείο πίνακα των αναπληρωτών.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 07:27:02 pm »
δλδ για να καταλαβω καλα οσοι εχουν μορια απο προηγουμενους ασεπ κ συμπληρωσουν τα καταλληλα μορια για διορισμο μπαινουν απο τον πινακα του 40%, οπου εκει μετρανε τα μορια του προηγουμενου ασεπ?
Για το 40% μετράει μόνο η πραγματική προυπηρεσία (όπως και για το 24μηνο).

Σχετικά με τη δυνατότητα αναπλήρωσης για να αποκτήσει κάποιος αρκετά μόρια εικονικής προυπηρεσίας (δίνοντας 1η φορά) δυστυχώς σημαίνει ότι η βάση θα πρέπει να είναι πολύ ψηλά...
ούτε τότε θα πάει, γιατί πολλοί άλλοι θα πάρουν πολλά μόρια και απλά θα ανέβει η βάση αναπλήρωσης. Το έχουμε πει και άλλη φορά, στους φιλολόγους μόνο με το τελευταίο ασεπ δεν πας αναπληρωτής, και για ωρομίσθιος ακόμη είναι ζητούμενο. Ατομα με 15 μόρια από ασεπ 2007 ακόμη και τώρα δεν ΄χουν παει ακόμη ωρομίσθιοι (σε Κεντρική Μακεδονία και Αττική αλλά και στα άλλα δύσκολα)

Αποσυνδεδεμένος help!!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 08:35:00 pm »
πρωτη αλλα οχι τελευταια π70

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:56:32 »

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 09:55:22 pm »
ούτε τότε θα πάει, γιατί πολλοί άλλοι θα πάρουν πολλά μόρια και απλά θα ανέβει η βάση αναπλήρωσης. Το έχουμε πει και άλλη φορά, στους φιλολόγους μόνο με το τελευταίο ασεπ δεν πας αναπληρωτής, και για ωρομίσθιος ακόμη είναι ζητούμενο. Ατομα με 15 μόρια από ασεπ 2007 ακόμη και τώρα δεν ΄χουν παει ακόμη ωρομίσθιοι (σε Κεντρική Μακεδονία και Αττική αλλά και στα άλλα δύσκολα)
Σίγουρα!Αυτό που ήθελα να θίξω είναι το αντιστρόφως ανάλογο της υπόθεσης πάντα αναφορικά με τα μόρια!Η "συλλογή" μορίων σε καμία περίπτωση δε σημαίνει εξασφάλιση αναπλήρωσης.
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιανουαρίου 21, 2009, 12:01:56 pm »

δεν το ξερεις αυτο βρε... καλη επιτυχια!!!
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιανουαρίου 21, 2009, 02:52:53 pm »
Μην αγχώνεσαι! Όπως και να πας θα διοριστείς.... ;)

Αποσυνδεδεμένος help!!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιανουαρίου 21, 2009, 11:11:24 pm »
μου κανουν  πολυ καλο τα λογια σας   γιατι μπορει να τρεμω τον ασεπ  αλλα δεν διαβαζω . καλη  επιτυχια σε ολους μας.

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 12:07:34 am »
Μία και καλή....
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος ikiroko

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 09:29:57 pm »
Μία.. και τώρα σκέφτομαι για τη 2η... γιατί λόγω εγκυμοσύνης... κι απ'τη στιγμή που γεννήθηκε ο μπόμπιρας δεν έχω διαβάσει καθόλου...
Το 2007 ήμουν επιτυχούσα, μη διοριστέα... το κλασικό δηλαδή... γράφοντας 69,69... ( βαθμός ε???)

ΕΡΩΤΗΣΗ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ!!!

Πώς γίνεται ο υπολογισμός της βαθμολογίας τη 2η φορά που δίνει κάποιος??
Τα 14 μόρια (69-55 που είναι η βάση...) "κόβονται στη μέση" και προστίθενται δηλ. 7 μόρια στο βαθμό που θα γράψω φέτος??
Προστίθενται μόνο αν γράψω πάνω από τη βάση?? 
... θέλω να ξέρω... γιατί φοβάμαι ότι δε θα πιάσω τη βάση φέτος... ( είμαι κατηγορία Π04,02) έτσι όπως έκαναν την ύλη... οι ελπίδες μου είναι λιγοστές!!... Να ξέρω αν έχει νόημα να πάω να δώσω ή όχι...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!.

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 01:32:08 pm »
Μία.. και τώρα σκέφτομαι για τη 2η... γιατί λόγω εγκυμοσύνης... κι απ'τη στιγμή που γεννήθηκε ο μπόμπιρας δεν έχω διαβάσει καθόλου...
Το 2007 ήμουν επιτυχούσα, μη διοριστέα... το κλασικό δηλαδή... γράφοντας 69,69... ( βαθμός ε???)

Τα 14 μόρια (69-55 που είναι η βάση...) "κόβονται στη μέση" και προστίθενται δηλ. 7 μόρια στο βαθμό που θα γράψω φέτος??
... θέλω να ξέρω... γιατί φοβάμαι ότι δε θα πιάσω τη βάση φέτος... ( είμαι κατηγορία Π04,02) έτσι όπως έκαναν την ύλη... οι ελπίδες μου είναι λιγοστές!!... Να ξέρω αν έχει νόημα να πάω να δώσω ή όχι...

Tα μόρια από προηγούμενους διαγωνισμούς υποδιπλασιάζονται και για τον πίνακα αναπληρωτών.Οπότε είτε πιάσεις τη βάση είτε όχι θα έχεις τα μισά μόρια από προηγούμενους διαγωνισμούς (+τα μόρια πραγματικής προυπηρεσίας εννοείται αν υπάρχουν)
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 01:35:49 pm »

Για αναπλήρωση τα μόρια του προηγούμενου (και μόνο) ΑΣΕΠ υπολογίζονται δια δύο και προστίθενται στα μόρια του νέου ΑΣΕΠ, που υπολογίζονται ακέραια, μόνο αν έχεις γράψει τη βάση και πάνω, και υπολογίζεται 1 μόριο για κάθε βαθμό πάνω από τη βάση κτλ. Αν γράψεις κάτω από τη βάση θα έχεις μόνο τα του προηγούμενου ΑΣΕΠ δια δύο.

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ..επειδή όλοι είμαστε θύματα, αλλά και θύτες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 09:37:43 pm »

Πάντα έχει νόημα να δώσεις. Μην χάσεις την ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει μιας και όσο ρόλο παίζει το διάβασμα, άλλο τόσο παίζει και η τύχη. (Επίσης αν έχεις πολλαπλής επιλογής, σε συμβουλεύω να απαντάς ακόμα και χωρίς να είσαι σίγουρη, στατιστικά σε συμφέρει)
ΑΣΕΠομαζέματα.. αδικοσκορπίσματα...

Αποσυνδεδεμένος moagniko

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΑΣΕΠ;
« Απάντηση #153 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 08:47:35 pm »
Θα ήταν καλό νομίζω να συζητήσουμε για λίγο πόσες φορές έχει δώσει ο καθένας ΑΣΕΠ. Χωρίς προετοιμασία, ΜΕ καλή προετοιμασία, ΜΕ πολύ καλή προετοιμασία και δεν έχει περάσει ή έχει περάσει: με την 1η, τη 2η κτλ. Μπορείτε να καταθέσετε μαρτυρίες και από γνωστούς σας, αν και είναι επίφοβο, αφού μπορεί κάποιος να λέει ότι διαβάζει, και να μην το κάνει στην ουσία καλά, ή να λέει ότι δε διαβάζει πολύ και να ξενυχτάει κάνοντάς το. Το ερώτημα είναι: πόσες φορές πρέπει να αποτύχει κανείς και παρόλα αυτά να συνεχίζει να δίνει; μέχρι τα 30; μέχρι τα 40; για όλη μας τη ζωή; Γιατί, ακόμη κι όταν δεν κάνει κανείς την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, λόγω αδυναμίας συγκέντρωσης, λόγω δουλειάς ή οικογένειας ή για άλλους λόγους, το άγχος είναι πάντα εκεί και οι τύψεις επίσης...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182629
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)