Σύνολο ψηφοφόρων: 256
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
peri2005 προσπαθώ να το ελπίζω,αλλά δεν είναι σίγουρο... Ειδικά με όσα συζητούνται για αλλαγές,οαεδίτες κλπ.,όλα είναι πλέον σχετικά...
Ειδικά με όσα συζητούνται για αλλαγές,οαεδίτες
Παράθεση από: shania στις Μαρτίου 23, 2008, 04:53:27 pmperi2005 προσπαθώ να το ελπίζω,αλλά δεν είναι σίγουρο... Ειδικά με όσα συζητούνται για αλλαγές,οαεδίτες κλπ.,όλα είναι πλέον σχετικά... Τουλάχιστον είσαι μέσα στις θέσεις που προκύπτουν από τους "διπλοεγγεγραμένους" σε πίνακα ΑΣΕΠ και ενιαίο ;
2 φορές, το 2005 και το 2007. Στον προηγούμενο να δώσω για ΙΚΥ και ούτε σκεφτόμουν ΑΣΕΠ. Το 2005 πήγα για να δω πώς είναι και ήμουν επιτυχούσα, χαμηλά βέβαια, και το 2007 με 4 μήνες διάβασμα έγραψα γύρω στο 70%. Επιδιώκω η επόμενη να είναι και η τελευταία! Δε θεωρώ ότι είναι θέμα τύχης, μάλλον είναι θέμα διαβάσματος, γενικού επιπέδου γνώσεων και εμπειρίας. Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλους!
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς την "τύχη". Είναι ένας αστάθμιτος παράγοντας που υπεισέρχεται παντού!και δεν αναφέρομαι μόνο στα θέματα. Ακόμη και οι συνάδελφοι που κάνουν επιτήρηση μπορεί να σου στερήσουν μοριάκια...την τελευταία φορά που έδωσα καθόμουν πρώτο θρανίο, είχα δυο φλύαρους επιτηρητές πάνω από το κεφάλι μου που αποφάσισαν να συζητήσουν περί παντός του επιστητού εκεί, την ώρα που εγώ έπρεπε να κάνω ν πολλαπλασιασμούς, για να λύσω ένα από τα πιο γελοία θέματα που έβαλαν ποτέ σε Μαθηματικά...έκανα βέβαια λάθος πράξεις!Ευτυχώς διορίστηκα, αν όμως τα 4 μοριάκια που μου στοίχισαν οι λάθος πράξεις με άφηναν απ' έξω θα ήταν που ήμουν αδιάβαστη;Α, και αδιάβαστη ήμουν! Είχα διαβάσει τόσο στον προηγούμενο ΑΣΕΠ και ήμουν αποτυχούσα(!) που αποφάσισα να μην ξαναδιαβάσω ποτέ τις διδακτικές και τα ΤΠΕ που με χαντάκωσαν.....Τι να πω; Θεωρώ πως μάλλον θέμα τύχης είναι παρά διαβάσματος....με την προϋπόθεση βέβαια πως το κατέχει κανείς το γνωσιτκό...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ λοιπόν σε όσους θα (ξανα)προσπαθήσουν!