0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1.Που μπορουμε να βρουμε αυτους τους Πινακες?2.αληθευει οτι οσοι ειναι μελη της ΠΕΑ εχουν κωδικους για ενα club στο pathfinder με στατιστικα στοιχεια και "συμβουλες" ανα ειδικοτητα? εννοειται ρε παιδια www.anaplirotes.gr.........
Είμαι ΠΕ04 Φυσικός. Με 21,137 λέτε να είμαι αναπληρωτής φέτος;
Σήμερα με το καλό βγαίνουν οι πίνακες. Θέλω να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει πάρα πολύ. Εγώ, διορισμένος πλέον, βλέπω άτομα με πάνω από 11 ώρες, πρόσθετη και ωρομίσθιοι. Με τα άτομα αυτά μιλάω, συναναστρέφομαι, έστω κ στο σχολείο μόνο. Ξέρω ότι στις δευτεροβάθμιες τις δικές μας δεν το πολυκοιτάνε το 11ωρο. Εχω πολύ δικά μου άτομα που όχι μόνο το κοιτάξαν, αλλά κ παράτησαν ώρες, αρνήθηκαν ώρες γιατί είχαν πάρει πρόσθετη κ δεν ήθελαν να αφήσουν τμήματα στη μέση της χρονιάς. Δεν είναι αδικία; Όταν κάποιος έχει σε διαφορετικές δευτεροβάθμιες ώρες δε νομίζω να το ελέγχει το σύστημα. Αλλά κ να το ελέγχει οι 11 ώρες πρόσθετη είναι πα΄λι παράνομο νομίζω. Τί κάνω; Εφησυχάζομαι ότι κάποια άτομα που τους καίει θα κανουν αυτά ένσταση. Αλλά κ πάλι αποκλείεται να ξέρουν ότι ο άλλος έχει περισσότερες ώρες ειδικά αν κάποιες από αυτές είναι σε δυσπρόσιτα . Αλλωστε πόσο τίμιο είναι αυτό; Αν μου τύχαινε θα μου άρεζε;